POLAR BEAR COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POLAR BEAR COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.394.762

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 07.01.2014 14004-0542-016
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 30.12.2014 14710-0333-013
23/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 16.10.2012, NGL 16.11.2012 12642-0005-013
23/11/2011
ÿþrod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111R!1\1111111\

iNe+7ergeiegzi ter griffie 1183R US

rechtbank van ende'

Brugge - eling te O08tence

Qp t o OV. 2011

,r,rPre,

~

d-\1 . 'r. ~'3Jx

:aEZ:i^ts_; ,. ces:..:Er ci ncc:sc'rap .E?erkte aar.ç;+r214eli;kneid

7ete: : :t2nei=, ~2t og

845E7 .:4redene

ÿnç;,~m7ev... a~aS~ :BVBA: zetelverplaatsing - verlenging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - aanneming van de nieuwe tekst van de statuten - bevestiging mandaat zaakvoerder.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van TIEGHEM de TEN BERGHE te Oostende op 7 november 2011, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "POLAR BEAR COMPANY", met zetel te 8450 Bredene, Kapelstraat 99 :

1) beslist heeft de zetel van de vennootschap te verplaatsen van "8450 Bredene, Kapelstraat 99" naar "8450 Bredene, Ganzenstraat 29", met ingang vanaf heden.

2) beslist heeft dat het boekjaar in de toekomst zal aanvangen op één juli van ieder jaar en zal eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Het lopende boekjaar dat aangevangen is op 1 januari 2011 zal dus eindigen op 30 juni 2012 in plaats van op 31 december 2011.

3) beslist heeft dat de jaarvergadering in de toekomst gehouden zal worden op de eerste zaterdag van de maand december om 18 uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden op zaterdag 1 december 2012 om 18 uur.

4) beslist heeft de herwerkte statuten van de vennootschap vast te stellen, met behoud van de kenmerken

van de vennootschap, onder meer rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten en met het nieuw

Wetboek van vennootschappen, waarvan volgend uittreksel:

Rechtsvorm en benaming:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt

de benaming "POLAR BEAR COMPANY".

Zetel:

De zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Ganzenstraat 29.

Doel:

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

Bouwen van ijsbanen

Exploitatie van ijsbanen

Verhuur en verkoop van ijsbanen

Aan- en verkoop van alle zaken die met die ijsbanen verband houden

- Het organiseren van evenementen

Dit doel mag verwezenlijkt worden zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen op gelijk welke wijze.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met het doel van de vennootschap of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Duur:

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden op 7 augustus 2007, en dit voor een onbeperkte duur. Kapitaal:

---___-_

Op de iaatsie~~G !'c.~ _~LIS ~ .+_C~"c.C.aí; =tiîC_ . Naa{Tl .^--n noedamoheid van de instrumenterende notaris, hetzij lu cie t]erso(6)nteil; z;evo~.ad Oe rechtspersoon ten aanzmn van Gerden te vartegsnvroorcfi,c,er1

i!c:io. . Naam ei) handtekening

mad 2.1

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien. De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de , verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De zaakvoerder(s) kunnen, voor een door hen bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

,~,~ Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

e ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

'cl verweerder.

Jaarvergadering_

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap wordt gehouden de eerste zaterdag van de

maand december om achttien uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente

waar de zetel gevestigd is, als vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag of een rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden.

N Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die

één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

et

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de

oproepingen.

et De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder(s) opgeroepen.

et

De oproepingen geschieden per aangetekend schrijven, gericht tenminste vijftien dagen voor de

vergadering tot de vennoten en de zaakvoerder(s), alsook desgevallend tot de commissaris, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en de obligatiehouders.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten,

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

eel Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zullen de zaakvoerder(s), samen met het rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissaris, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens

j het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere vennoot mag zich op een algemene vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor

zover deze laatste zelf vennoot is.

et De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze laatste de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot, die optreedt als algemene vergadering, worden overeenkomstig artikel 22 van onderhavige statuten in een register vermeld.

De vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of huidige statuten, een aanwezigheidsquorum vereist is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

op de lazts~e blz. va,* :.qec?o . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'"

1

S ho:as~

rr', :sa:

b`eigisch

Siaats;a:ac:

mod 2.1

Schriftelijke besluitvorming_

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris, met de vraag aan alle vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bestemming van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Ontbinding:

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars, daartoe aangesteld door de algemene vergadering en bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Verdeling:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

5) " heeft bevestigd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden het mandaat van de huidige enige niet-statutaire zaakvoerder, met name de Heer VAN LOOCKE, Stefan Leo Ghislain, rijksregister nummer 67.03.19155.24, wonende te 8450 Bredene, Ganzenstraat 29, hier aanwezig en aanvaardende.

" heeft benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder-opvolger voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden : Mevrouw QUINET Anne, wonende te 8450 Bredene, Ganzenstraat 29. Overeenkomstig artikel 10 van de statuten, zal de zaakvoerder-opvolger van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

6) verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen en de coördinatie van de statuten.

De vergadering stelt bovendien tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Verbeke-Sanders", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Heldenplein 20, die voor de uitvoering van dit mandaat vertegenwoordigd zal zijn door de Heer Filip VERBEKE, accountant en belastingconsulent, of door een persoon daartoe gemachtigd.

Teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij het rechtspersonenregister en/of de Kruispuntbank van ondernemingen.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen afleggen, indeplaatstellen en, in het algemeen, al het nodige doen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laafists t .z. an .izTms.r,en . Hecto . 'Iaa;n en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. herzij van de porso(o}n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hendtekenmo

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe mod 2.1

Geliiktiidiq neergelegd : expeditie van de akte dd. 7 november 2011.

Op de laatste bíz van Luik 2 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 26.08.2011 11463-0128-014
16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 10.08.2010 10401-0154-012
14/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 11.08.2009 09565-0022-012

Coordonnées
POLAR BEAR COMPANY

Adresse
GANZENSTRAAT 29 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande