POLARES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POLARES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.952.807

Publication

03/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoudei

aan het

Belgisct Staatsble

I\11-TEUR B

mo °16-01

15 184

i.V~fiL~

U i

SBL.er}i Do grirficr

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

-2 TAE

15 4 3 JArI\ 7fi l5

5 6e 52807

P-2)Mares



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Booye 47, 8700 Tielt, België

(volledig adres)

Onderwerp akte = OPRICHTING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 8 januari 2015 blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Polares"

2° zetel: Ter Booye 47, 8700 Tielt, België

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: 1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELIGIL CONSULTING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Ter Booye 47,

Ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0807.320.409 en onderworpen aan de B,T.W. onder nummer BE 0807,320,409. 2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET MANNA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9450 Haaltert (Denderhoutem), Zonnestraat 92.

Ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0832,744.010 en onderworpen aan de B.T,W. onder nummer BE 0832.744.010.

5° kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestigduizend euro (¬ 60.000,00).

6°samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderdste (1/600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de zeshonderd (600) aandelen werd in geld ingetekend voor de prijs van honderd euro ( 100,00) per stuk door:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELIGIL CONSULTING": driehonderd (300) aandelen, hetzij voor dertigduizend euro (30.000,00 EUR);

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET MANNA": driehonderd (300) aandelen, hetzij voor dertigduizend euro (30.000,00 EUR).

Hetzij in totaal: zeshonderd (600) aandelen of de totaliteit van het kapitaal. Elk aandeel waarop werd ingetekend werd volledig volstort. Het bedrag van deze stortingen bedraagt zestigduizend euro (E 60.000,00),

7° Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op 8 januari 2015 en wordt afgesloten op 31 december 2015.

8° aanleggen reserves  winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

g° bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

toe zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behoudens volgende gevallen waarbij het optreden van alle zaakvoerders gezamenlijk vereist is:

- Wanneer het bedrag van de overeenkomst meer bedraagt dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR). - Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen in eender welke vorm.

- Het zich borg stellen of aval verfenen, het verlenen van zakelijke zekerheden op haar activa, in de meest ruime zin

Overeenkomsten die tot voorwerp hebben het verwerven, het vestigen of het beëindigen van een persoonlijk of zakelijk recht op een onroerend goed.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de bvba ACCOUNTANCY VIERENDEELS J., te 1500 Halle, Meiboom 22/2, cm, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsioket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

-benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder: 1/ De besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "ELIGIL CONSULTING", hogervermeld en 2/ De besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "HET MANNA", hogervermeld.

10° geen commissaris benoemd.

11° doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het optreden als makelaars-, studie-, advies-, opleidings- en bemiddelingsbureau inzake fiduciaire rechtshandelingen omvattend  doch geenszins beperkt tot  sparen, levensverzekeringen, fiscaliteit,

beleggingen, verzekeringen, leningen, immobiliën financiën, sociale aangelegenheden,

handelsaangelegenheden, marketing, intel-lectuele rechten, human resources en coaching en dit alles in de meest uitgebreide zin.

2. Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteit zal reguleren.

3. Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemid-deling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren, omvattend  doch geenszins beperkt tot  het adviseren over verzekeringsovereenkomsten, het aanbieden, voorstellen, het verrichten van voorbereidend werk tot het sluiten van verzekeringsovereenkomsten of het sluiten van verzekeringsovereenkomsten, dan wel in het assisteren bij het beheer en de uitvoering ervan.

4. Het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van diensten en adviezen aan derden en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties en verrichtingen omvattend, doch geenszins beperkt tot, het bestuur, de redactie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid, op juridisch, financieel en fiscaal vlak en op vlak van bedrijfsorganisatie, bedrijfsbeleid en management en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het verlenen van diensten aan derden in de sector van de financiële planning met inbegrip van het organiseren van vormingsactiviteiten in de meest ruime zin van het woord.

5. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen,

6. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

7. Aanbreng van klanten met het oog op de aankoop van vastgoed, met inbegrip van alle activiteiten van vastgoedbemiddeling, voor zover is voldaan aan de geldende Belgische en Europese regelgeving.

ll. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen onder elke vorm van zakelijke rechten en aile rechten van beheer welke daaruit voortvloeien, zoals niet limitatief opgesomd de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

2< Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, zoals het beleggen of weder beleggen van alle beschikbare middelen onder weke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, het aankopen van obligaties of kasbons en dergelijke, en het beheer van deze roerende goederen.

3. Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopenin-gen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke bargen op

r ' e

r

haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen,

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde,

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administra-tieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezen-lijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is geenszins limitatief. De vennootschap zal aile handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

12° jaarvergadering: de eerste maandag van de maand juni om 19.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber zo hij zelf geen stemgerechtigd vennoot is.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

13°-

14° Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering (bij de KBC Bank) heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte.

Notaris Yves Vanden Eycken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2015
ÿþ3

----- ---------

ModRaF11.1

rLr f,1tj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NCEHUEi"EGD

Griffie Rechtbank Koophandel

16 JUL 2015

Gent AfeEn Brugge

N ONITEUR

2 -07-

BELGISCH STÎ

Ondememingsnr : 0568.952.807 Benaming (voluit) : Polares (verkort) :

Rechtsvorm

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Booye 47 - 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 01/07/2015

De vergadering aanvaardt de benoeming vanaf heden van Hades Consulting BVBA (BE

0822.208.523), gevestigd Prins Boudewijnlaan 5 te 9100 Sint-Niklaas als zaakvoerder, vast vertegenwoordigd door Meyten Filip wonende Prins Boudewijnlaan 5 te 9100 Sint-Niklaas.

Het Manna BVBA, vast vertegenwoordigd door Barbieur Nathalie

Zaakvoerder

Op de laatste bli, van Luik-B`varmélden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pèrsc(e)ri(èro)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
POLARES

Adresse
TER BOOYE 47 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande