POWER CARS & BOATS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : POWER CARS & BOATS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.382.696

Publication

15/01/2014
ÿþnrd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0448.382.696

Benaming (voluit) : POWER CARS & BOATS

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel ; Torhoutsesteenweg 65

8210 Zedelgem (Loppem)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de' NV' POWER CARS & BOATS", met zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), Torhoutsesteenweg 65, gehouden' voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 31 december 2013, eerstdaags te' registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT : KENNISNAME BESLUIT TOT DIVIDENDUITKERING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat - op de bijzondere algemene vergadering de dato 11 december 2013 beslist werd tot een dividenduitkering ten bedrage van vijfhonderd één en veertig duizend tweehonderd vijftig (¬ 541.250,-);

- op deze bijzondere algemene vergadering aan de vennoten voorgesteld werd het verkregen bedrag voortkomende van het toegekende dividend afkomstig van de belaste reserves aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in kapitaal die zal worden verricht in het kader van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 en de vennoten die intentie hebben geuit;

- voormelde dividenduitkering betrekking had op belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 door de algemene vergadering zijn goedgekeurd en thans uitkeerbaar zijn en dat de vennootschap sinds het desbetreffend boekjaar geen verliezen heeft geboekt;

- de dividenden werden als volgt toegekend :

* Aan de heer Ediste Van Oost : een bruto bedrag van vijfhonderd negentienduizend zeshonderd euro (¬ 519.600,-)

* Aan de heer Olivier Van Oost : een bruto bedrag van achtduizend zeshonderd zestig euro (¬ 8.660,-)

* Aan de heer Matthias Van Oost : een bruto bedrag van achtduizend zeshonderd zestig euro (¬ 8.660,-)

* Aan de CVA Canasta : een bruto bedrag van vierduizend driehonderd dertig euro (¬ 4.330,-) - het verkregen bedrag ingevolge voormelde dividenduitkering, na inhouding van tien ten honderd (10 %) roerende voorheffing, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal zoals hierna uiteengezet. TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op twee en zestig duizend euro (¬ 62.000,-) te verhogen met vierhonderd zeven en tachtig duizend honderd vijf en twintig euro (¬ 487.125,-) om het te brengen op vijfhonderd negen en veertig duizend honderd vijf en twintig euro (¬ 549.125,-) door inbreng In geld, volgestort, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

DERDE BESLUIT : INBRENG - VERGOEDING

De voornoemde vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de vennootschap en van haar financiële toestand en verklaren overeenkomstig artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen op de kapitaalverhoging in te schrijven als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

uII' VIEIL

u

lII

Kwaergetoga ter grtrrt~ rechtbank van k. " " hand.!

Br _  afdeling te O ot

P 0 G JAN. 2014

rf~ rei Pr

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

* De Heer Ediste Van Oost, voornoemd, brengt een bedrag van vierhonderd zeven en zestigduizend zeshonderd veertig euro (¬ 467.640,-), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), * De heer Olivier Van Oost, voornoemd, brengt een bedrag van zevenduizend zevenhonderd vier en negentig euro (¬ 7.794,-), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%).

* De heer Matthias Van Oost, voornoemd, brengt een bedrag van zevenduizend zevenhonderd vier en negentig euro (¬ 7.794,-), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%).

* De CVA Canasta, vertegenwoordigd als gezegd, brengt een bedrag van drieduizend achthonderd zevenennegentig euro (¬ 1897,00), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde

dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, werd het gestort gedeelte van de kapitaalverhoging gedeponeerd bij storting of overschrijving op een bijzondere rekening nummer BE21 7480 4046 8103 bij de KBC Bank op naam van van de naamloze vennootschap Power Cars & Boats zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 30 december 2013 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd, om door hem te worden bewaard.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden nadat ondergetekende Notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging ten bedrage van vierhonderd zevenentachtigduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 487.125,00) volledig werd onderschreven en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot vijfhonderd negenenveertigduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 549.125,00), verdeeld in honderd vijf en twintig (125) aandelen, zonder vermelding van waarde,

VIJFDE BESLUIT : STATUTEN WIJZING - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging en in aanpassing aan de actuele vennootschapswetgeving, na artikelsgewijze besprekning, nieuwe statuten goed te keuren waarvan de tekst luidt als volgt

1.VENNOTEN : 1. De heer VAN OOST Ediste, geboren te Aalter op 24 februari 1955, nationaal nummer 550224-047.14, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Torhoutsesteenweg 67. Echtgenoot van mevrouw Gina Gevaert, met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij gebreke van huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer VAN OOST Olivier Dirk Camiel, ongehuwd, geboren te Brugge op 18 februari 1983, nationaal nummer 830218-077.73, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Torhoutsesteenweg 67.

3. De heer VAN OOST Matthias André Dorine, geboren te Brugge op 21 april 1984, nationaal nummer 840421-111.81, wonende te 8210 Zedelgem, Bessendreef 17.

Echtgenoot van mevrouw Katja Van Severen, met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 9 juli 2012, niet gewijzigd tot op heden.

4. De commanditaire vennootschap op aandelen "CANASTA", met zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), Torhoutsesteenweg 67, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer RPR0442.412.743.

Opgericht als coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid bij onderhandse akte van 30 november 1990, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 december daarna.

Waarvan de statuten laatst werden gewijzigd waarbij huidige rechtsvorm werd aangekomen bij akte verleden voor notaris Christian De Vos destijds te Brugge op 30 maart 2004, gepubliceerd alsvoren op 26 april daarna onder nummer 04063907.

Hier vertegenwoordigd ingevolge haar statuten door haar statutaire zaakvoerder mevrouw Gina Gevaert, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Torhoutsesteenweg 67, in die hoedanigheid benoemd naar aanleiding van laatstvermelde statutenwijziging en samen ermee gepubliceerd 2.NAAM en VORM :"Power Cars & Boats", NV;

3.ZETEL: 8210 Zedelgem (Loppem), Torhoutsesteenweg 65

4.DOEL: Het doel van de vennootschap is, zowel in als buiten België, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als tussenpersoon, :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvioardigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

eeigisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

De kleinhandel in tweedehands autovoertuigen en onderdelen, kleinhandel in motorvoertuigen en onderdelen, groothandel in nieuwe en tweedehands motorvoertuigen met uitzondering van motorrijwielen en bromfietsen, groothandel in onderdelen en toebehoren voor voertuigen.

De kleinhandel in boten en caravans, uitneembare bungalow en chalets, met inbegrip van motoren, machines en uitrustingen verhuur van boten.

Het uitbaten van werkplaatsen voor het onderhouden, ombouwen en herstellen van motorvoertuigen, alsmede stalling van wagens, afbraak, oud ijzer, bijhorigheden en nevenproducten, evenals van vloeibare brandstoffen en smeermiddelen, onderhoudsproducten, alsmede het presteren van alle mogelijk diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of

ruilen en in het algemeen alle commerciële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over vennootschappen met dewelke Mn of andere band bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELUK KAPITAAL : ¬ 549.125,-, volstort en verdeeld in 125 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.BESTUUR ; De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die, te allen tijde, door haar kunnen worden afgezet. Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer één of meer plaatsen van bestuurder openvallen door overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Hij mag ook het dagelijks bestuur van de vennootschap of een andere speciale taak overlaten aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, gekozen in of buiten zijn midden, aandeelhouders of niet, en bepaalde speciale machten, bevoegdheden, wedden of vergoedingen vast toekennen aan elke lasthebber.

De raad van bestuur stelt de machten, bevoegdheden, wedden en vergoedingen vast van de personen, vermeld in voorgaande alinea's.

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, i mod 1 t

J

Elke bestuurder kan bij brief, telefax, e-maïs, telegram of telexbericht een collega

afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats, In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan één collega vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag ook zijn mening uitdrukken en stemmen bij brief, e-mail of telefax, doch enkel wanneer de helft van de bestuurders in persoon aanwezig zijn.

De beslissingen door de raad van bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit beslissende stem. Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders v66r de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur van de vennootschap de voorschriften beschreven in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven,

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders of door de gedelegeerd-bestuurder.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan een gedelegeerd-bestuurder opdragen.

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register ingeschreven.

De volmachten worden erbij gevoegd.

De kopieën of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. 8.JAARVERGADERING : ieder jaar op de tweede dinsdag van de maand mei van ieder jaar om 20.00 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

9.3AA REKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ZESDi~ BESLUIT : AANSTELLING BESTUURDER

De algemene vergadering beslist ais bestuurder aan te stellen, met ingang vanaf heden, de heer Olivier Van Oost, die alhier tussenkomt en bevestigt dit mandaat te aanvaarden.

ZEVENDE BESLUIT: VOLMACHT

De algemene vergadering verleent volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem voor de uitvoering van de genomen besluiten, om over te gaan tot de bijwerking en de coördinatie van de statuten en het nodige te doen voor de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 31 december 2013, notulen van de bijzondere algemene vergadering; gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteg n'rroordlgen

Verso : Naam en handtekening

á

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 22.07.2013 13333-0563-016
21/12/2012
ÿþI

Mad PDF 11.1

ra---

ií IIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nedergel

-;fie van me

rec. yank van kotrtph,nnde ugge -- afdeling te Oost-ene op

1 2 DEC. 20l2riffie

Ge grrftïpr

11,1111111

*12205699*

Ondernemingsnr : 0448.382.696 Benaming (votutt)

(verkort) :

Rechtsvorm

Power Cars & Boats

Naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag bestuurder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31/10/2012

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen om het ontslag te aanvaarden van:

- Canasta CVA, Torhoutsesteenweg 67, 8210 Zedeigem, met als vast vertegenwoordiger

mevrouw Gevaert Gina, Torhoutsesteenweg 67 te 8210 Zedelgem, als bestuurder en dit met ingang

vanaf 0111112012.

Er werd algehele en volledige kwijting verleend voor de duur van het uitgeoefend mandaat.

Van Oost Ediste

Gedelegeerd bestuurder

Torhoutsesteenweg 65 - 8210 Zedelgem

Op de laatste blz. vin Lûík B vermelden: Recto : Naam en tióëdanigfiëid van de instrumenterende notaris, hétzij van de"perso(o)n(ën)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 27.07.2012 12353-0530-015
20/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik !ï; vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

meaergelegd ter griffie yen lire rechtbank van koophandel

Brugge  afdeiin : .~ " `a}3t~Qt3

op

Q 8 ~~ ~' 2E

fie

. ~e ae griffier

Ondernemingsnr : 0448.382.696

Benaming

(voluit) : Power Cars & Boats

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Torhoutsesteenweg 65, 8210 Zedelgem (Loppem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering en de raad van bestuur dd. 12 mei 2009 is gebleken dat :

!. het mandaat van volgende bestuurders hernieuwd werd voor een periode van 6 jaar met ingang van 12 mei 2009 tot de algemene vergadering van 2015 :

- Van Oost Ediste, Torhoutsesteenweg 67, 8210 Zedelgem

- Van Oost Matthias, Torhoutsesteenweg 65, 8210 Zedelgem

- Canasta Comm.Va, Torhoutsesteenweg 67, 8210 Zedelgem, met vast vertegenwoordiger mevrouw

Gevaert Gina, Torhoutsesteenweg 67, 8210 Zedelgem

Het mandaat is onbezoldigd.

Il. de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen besloten heeft om de heer Ediste Van Oost, voornoemd, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode ingaand op 12 mei 2009 tot de algemene vergadering van 2015.

(get.) Ediste Van Oost, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12059566

111

ber a2 8e Sta

16/02/2015
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 65

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 5 januari 2015 blijkt de benoeming als

bestuurder, met ingang van 1 januari 2015, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015, van

de heer Nicolas Vandierendonck, Grote Thems 20, 8490 Jabbeke

de heer Christof Eeckhout, Legeweg 126, 8200 Brugge.

De mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend.

Van Oost Ediste

Gedelegeerd bestuurder

Moa 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v- 'e akte

11111111101111

Ondernemingsnr : 0448.382.696

benaming

(voluit) : POWER CARS & BOATS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van LL lik,. vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011 : OO076637
27/05/2010 : OO076637
08/06/2009 : OO076637
26/06/2008 : OO076637
29/05/2007 : OO076637
22/09/2006 : OO076637
31/05/2005 : BG076637
04/06/2004 : BG076637
19/01/2004 : BG076637
07/11/2003 : BG076637
24/06/2003 : BG076637
17/05/2001 : BG076637
07/06/1996 : BG76637
01/01/1995 : BG76637
04/11/1992 : BG76637

Coordonnées
POWER CARS & BOATS

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 65 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande