POWERZONE

NV


Dénomination : POWERZONE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 837.094.855

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 13.08.2013 13421-0084-015
11/02/2013
ÿþMaeWord11.1

fiLt 3i},

~ .~.,~~3_.i~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i

i

13 25332"

....,,,,,

NEEftGELGi3 ter i-IL u~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE:

BRUGGE (Afdrlir Gg P.ruqc3e)

op:

Ondernemingsnr : 0837.094.855

Benaming

(voluit) : POWERZONE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Graaf Jansdijk 225, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de gedelegeerd bestuurder zal de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst worden van Graaf Jansdijk 225 te 8300 Knokke-Heist naar Kragendijk 237 te 8300 Knokke-Heist, met ingang van 20 december 2012.

Isabelle BRAEM

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303874*

Neergelegd

20-06-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : POWERZONE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Graaf lansdijk 225

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op vijftien juni tweeduizend

elf, nog niet geregistreerd, dat:

1/ De Heer BALTOGIANNIS Christos, geboren te Jannina (Griekenland) op 8 februari 1962, echtgenoot

van Mevrouw BRAEM Isabelle, hiernagenoemd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Graaf Jansdijk 225.

2/ Mevrouw BRAEM Isabelle Irène Sylvie, geboren te Knokke op 9 november 1963, echtgenote van de

Heer BALTOGIANNIS Christos, voornoemd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Graaf Jansdijk 225.

Onder elkaar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de

statuten ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel 1: Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt als naam

"POWERZONE".

Artikel 2: Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Graaf Jansdijk 225, met gevolg

dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten.

Het organiseren van volwasseneneducatie en alle overige vormen van onderwijs.

De promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden,

het organiseren van ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening en alle overige activiteiten in

verband met sportbeoefening.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

0837094855

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag deze activiteiten uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf vijftien juni tweeduizend en elf. Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zeshonderd twintigste (1/620ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormeld maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven in geld en werd volledig afbetaald bij de oprichting.

De gelden die de algeheelheid van zijn onderschrijving vertegenwoordigen, gedeponeerd heeft op een bijzondere rekening nummer 363-0894057-48, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING. Een attest dat deze deponering bevestigt zal door ondergetekende notaris in bewaring gehouden worden.

Artikel 15: Raad van Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit ten minste drie (3) leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de Algemene Vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht vaststelt; zij zijn herkiesbaar.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

Wanneer echter op een Algemene Vergadering van de aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon (vaste vertegenwoordiger). Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van de bestuurders mag, behoudens herbenoeming, de termijn van zes (6) jaar niet overschrijden. Hij neemt een einde onmiddellijk na de Gewone Algemene Vergadering van het jaar waarin hij vervalt.

Artikel 16: Vacature.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een opdracht van bestuurder openvalt, kan voorlopig in een vervanging worden voorzien door de overblijvende leden van de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

In dit geval gaat de Algemene Vergadering over tot de definitieve verkiezing tijdens haar eerstvolgende vergadering.

De aldus benoemde bestuurder voleindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 17: Voorzitterschap.

De Raad van Bestuur verkiest onder zijn leden een voorzitter en kan ook onder hen één of meerdere ondervoorzitters verkiezen.

Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt de Raad van Bestuur voorgezeten door een ondervoorzitter en bij afwezigheid van de voorzitter en van de ondervoorzitter, wordt de Raad van Bestuur voorgezeten door de oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders, ten ware de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger aangeduid heeft.

Artikel 20: Machten van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van deze welke door de wet aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De raad kan een directiecomité oprichten al dan niet in zijn midden gekozen, en waarvan hij de bevoegdheden en machten bepaalt.

Hij kan aan het directiecomité bijzondere machten overdragen en het bedrag en de modaliteiten der vergoedingen van dit comité vaststellen, deze vergoedingen zijn aan te rekenen op de algemene onkosten.

Hij kan aan het directiecomité bestuurdersbevoegdheden overdragen, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer zulk een directiecomité wordt ingesteld is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. De duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité, alsmede de vergoedingen worden door de Raad van Bestuur bepaald.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de Raad van Bestuur worden toevertrouwd aan één of meer gedelegeerd-bestuurders, handelend in dit laatste geval, gezamenlijk of afzonderlijk volgens beslissing ter zake te nemen door de Raad van Bestuur. Hij is gelast met de uitvoering van de beslissingen van de raad.

De Raad van Bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Artikel 21: Vertegenwoordiging.

Behoudens speciale machtsoverdracht door de Raad van Bestuur en zonder afbreuk te doen aan de delegaties hiervoor voorzien, wordt de vennootschap in alle akten, andere dan die van dagelijks bestuur, en alle machten en volmachten met betrekking tot deze akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder.

Artikel 30: Gewone, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

Ieder jaar, de laatste zondag van de maand juni om veertien uur (14u00) wordt de Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen hebben plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 33: Aantal stemmen.

Ieder kapitaalsaandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 41: Boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Elk jaar wordt door de zorgen van de Raad van Bestuur een inventaris opgemaakt evenals de jaarrekening overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Artikel 43: Winstverdeling.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen, alle fiscale en andere provisies maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf (5) procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur, over de aanwending van het saldo. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden. De Raad van Bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van interim-dividenden.

Artikel 45: Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, aandeelhouders of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 46: Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

Indien de vennootschap aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven, dient er evenwel vóór elke andere uitkering aan de aandeelhouders uit hoofde van hun kapitaalinbreng, rekening gehouden te worden met het bepaalde in artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN.Als overgangsmaatregel zal: - het eerste maatschappelijk boekjaar een aanvang nemen op vijftien juni tweeduizend en elf om te eindigen op éénendertig december van het jaar tweeduizend en twaalf; 2) de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien;

BENOEMINGEN.

De aandeelhouders der naamloze vennootschap, onmiddellijk verenigd in Algemene Vergadering, beslissen:

A. het aantal Bestuurders op twee (2) vast te stellen en tot deze functie te benoemen:

1. de Heer Christos BALTOGIANNIS, voornoemd;

2. Mevrouw Isabelle BRAEM, voornoemd;

Die aanvaarden. Hun opdracht is onbezoldigd en zal een einde nemen met de jaarvergadering van het jaar

tweeduizend en zestien.

B. Er wordt geen commissaris benoemd.

Benoeming lasthebber: Teneinde de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde-administratie en eventueel bij de Kamer van Ambachten en Neringen te vervullen benoemt de Raad van Bestuur voornoemd, als lasthebber die voor hem en in zijn naam alle pleegvormen dienaangaande kan vervullen en met recht van indeplaatsstelling,  Accountantskantoor Vercruysse & Partners , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8400 Oostende, Lijsterstraat 15.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

RAAD VAN BESTUUR.

En terstond zijn voornoemde bestuurders samengekomen in een vergadering van de Raad van Bestuur en

hebben met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur en tot

gedelegeerd-bestuurder, met alle machten van dagelijks bestuur in de ruimste zin en alle machten voorzien in

artikel 19 van de statuten, Mevrouw Isabelle BRAEM, voornoemd.

Die haar voormelde opdrachten aanvaardt.

Deze opdrachten zijn onbezoldigd en zullen een einde nemen met de opdracht van bestuurder.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de akte-oprichting de dato 15 juni 2011.

(Notaris Henry Van Caillie)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
POWERZONE

Adresse
KRAGENDIJK 237 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande