PRAGMA CAPITAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRAGMA CAPITAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.962.950

Publication

04/06/2013
ÿþ" "

: i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod ADF 11.1

Ondememingsnr : 0843.962.950

Benaming (voluit) : pragma Capital

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kanonstraat 51, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerpi(en) akte : ontslag - Benoeming - Verplaatsing zetel

Tekst : Op de Bijzondere algemene vergadering van 13 april 2013 werden volgende beslissingen genomen:

1. De algemene vergadering bevestigt dat Mevrouw Malika Uzuyeva, wonende te Groeningelaan 21/0012, 8500 Kortrijk met ingang van 2 oktober 2012 haar ontslag heeft gegeven als zaakvoerder en dat de algemene vergadering dit ontslag met eenparigheid van stemmen aanvaardt.

Met eenparigheid van stemmen wordt tevens kwijting verleend voor het uitgevoerde mandaat tot 2 oktober 2012.

2. Daarnaast bevestigt de algemene vergadering dat Mevrouw Madina Alievna, wonende te Groeningelaan 21/0012, 8500 Kortrijk met ingang van 2 oktober 2012 werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, eveneens met eenparigheid van stemmen. Mevrouw Madina Alievna werd benoemd voor een periode van 6 jaar.

Tevens heeft de zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel en het adres van de inrichting van de handelswerkzaamheid over te brengen naar het volgend adres: Groeningelaan 21/0012, 8500 Kortrijk en dit vanaf 25 april 2013.

De zaakvoerder heeft verder beslist om de nodige wijzigingen door te voeren bij het ondernemingsloket, de BTW-administratie en de directe belastingen en te zorgen voor de nodige publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Demeester Wim i.o. Titeca Accountancy, gevolmachtigde voor de betrokken vennootschap

Opde laatste blz. van Luikk B vermelden : 1kecto : Naam eriTifli?dàni hëid vàii'aë instrumenterende notaris, hetzi'-v riifë ërs~ o n en

9 J P {-)-~-~)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

*1308408

ber az Be Sta.

NEERGELEGD

2 2. 05. 7013

Mie KOOP'I~iANDEL

RECH

Cf

s~

08/03/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

a"ONITEU

INX~I~áA~A~441~N~~ SBH.

Ondernemingsnr : 3, g ei . 99O

Benaming

(voluit) : PRAGMA CAPITAL

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kanonstraat 51 - 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

'- 2012 NEERGELEGD



TAATSBLAD 2 0, 02, 2012

RefisiAgANli i`aUOpFIANDEL

_ ..-. KC1eill,t1.___ _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare, op 16 februari 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat mevrouw UZUYEVA Malika Abdoulovna, (geboren ABDULAZIZOVA), geboren te; Fedoseevka (Rusland) op één januari negentienhonderd negenenveertig, nationaal nummer 49.01.01 698-17, wonende te 8500 Kortrijk, Groeningelaan 21112, echtgenote van de heer UZUYEV Khanid is overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "PRAGMA CAPITAL".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk eénlhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichtster ingeschreven a pari in speciën, De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw UZUYEVA (geboren ABDULFZIZOVA) Malika, wonende te 8500 Kortrijk, Groeningelaan 21!12, titularis van honderd (100) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichtster verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van tweelderde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (t 12.400,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 0E26 0016 6466 1729, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Panbas Fortis.

RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "PRAGMA CAPITAL".

ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Kanonstraat 51.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1)De uitbating, inrichting, huren en verhuren van, restaurants, cafés, fastfoodrestaurants en alle andere mogelijke verkoopstanden voor horecaproducten en alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het horecabedrijf, in het bijzonder het gereed maken, leveren en bedienen van alle maaltijden.

2)De vennootschap kan tevens zowel in het groot als in het klein aile activiteiten in de voedingswaren, bereidingen en toelevering van groenten, vlees-, vis- en bijproducten opstarten voor eigen rekening, voor rekening van derden, als commissionair, makelaar, agent of onderaannemer.

3)De handel in aile voedingswaren, bier en alle alcoholische en, niet-alcoholische dranken en aanverwante artikelen.

4)Het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging, esthetiek, lichamelijk welzijn, ontspannings- en relaxatie-technieken en inzonderheid diensten verleend in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

gezondheidscentra in het algemeen, en in het bijzonder sauna's, baden, massagesalons, schoonheidssalons zonnebenkcentra, fitnesscentra.

5)De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen, parfums en andere reuken; alle scheikundige, farmaceutische en para -farmaceutische artikelen en alle aanverwante producten; machines en toestellen en dergelijke meer;

6)De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van aile natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten, kortom aile producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams- huid- en haarverzorging en hun accessoires, geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer; evenals toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn.

7)De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van alle boven- en onderkledij, schoenen, accessoires, modeartikelen en alle aanverwante producten;

8)De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen, installaties en personeel: kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

9)alle rechten voer de uitbating van de huizen en verbruikslokalen nemen of toestaan, door franchising of anderszins, evenals alle vergunningen merken en andere rechten die er betrekking op hebben.

10)het organiseren, inrichten en uitbaten van alle welkdanige feesten, dansfeesten, recepties, banketten, tentoonstellingen, vergaderingen, animatie en soortgelijke, seminaries, exposities, feesten, sportwedstrijden, beurzen.

11)De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt,

12)Alte andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de hiervoor aangehaalde activiteiten.

Deze opsomming is geenzins beperkend of limitatief.

Verder mag de vennootschap ook:

1)Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

2)Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

3)Het optreden als tussenpersoon in de handel.

4)Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

5)Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

6)Het verwennen van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

7)De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

$)Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciele, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam,

JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand maart om 14.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

pe vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Re zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei, behoudens die handelingen bepaald in artikel twaalf waarvoor het gezamenlijke optreden van 2 zaakvoerders vereist is en behoudens waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

!ndien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Re zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde biij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweed e jaar van vereffening volstaat één per jaar,

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Sij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig september tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten. OVERNAME DOOR DE VENNOOTSCHAP VAN DE VERBINTENISSEN AANGEGAAN DOOR DE ZAAKVOERDER GEDURENDE DE TUSSENTIJD

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

°

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verleen van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden ven onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan

ter griffie, dienen artikel 60 van het Wetboek door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

ENOEM1NG VAN NIET STATUTAiRE ZAAKVOERDER

De verschijnster heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stelten p één.

L ha benoemen tot deze functie: mevrouw UZUYEVA (geboren ABOULAZ|ZO Malika Abdou\oxno.

wonende te 850 Kortrijk, Groeningelaan 21/12, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stelten voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vopQoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijnster stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, 'Titeca Henri Accountancy' cvba, Heirweg 198 te 8800 Rowwelmna, vertegenwoordigd door de heer Emmanuel T1taoa, evenals aan haar bwdiendwn, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de 8J~~-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.







Clà

Clà

e

Clà

Clà

.10

.04

14>

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREK$L. NotarisKarel Vandeputte leQnlijkh|wnnæwnwergwkogd;axpmdiUeopdchdngoaktededato18febmod2O12







Op de laatste blz. van LuikL!B vermelden: g: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PRAGMA CAPITAL

Adresse
KANONSTRAT 51 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande