PRAKTIJK MOREKI WINNE KATLEEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRAKTIJK MOREKI WINNE KATLEEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.193.637

Publication

08/12/2011
ÿþ1i

Ondernemingsnr : 0837.193.637

Benaming

(voluit) : PRAKTIJK MOREKI WINNE KATLEEN

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GENERAAL BARON JACQUESSTRAAT 77, 8600 DIKSMUIDE Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

De zaakvoerder

Katleen Winne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vat de aktp

IN[3EK'OMEN TER GRIFFIE

RECH 11ANIK JAN1[O - 

28 NOV. 2011

VEURNE

Griffie

u lfl IIUI11 11 IU1 I1 l I n

*11184927*

111

Vc behc

aar

Beld Staal

Staatshl d - Dg/12/i011 - Annexes du 1Vlónitéür belgé

05/07/2011
ÿþ µoe 2.0

Luik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



I llhI II ffI IIl II 11111 1 I II

" 11101209*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

lI

. .,..,,

i

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

PRAKTIJK MOREKI WINNE KATLEEN

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GENERAAL BARON JACQUESSTRAAT 77, 8600 DIKSMUIDE Onderwerp akte : OPRICHTING

"Praktijk MOREKI WINNE KATLEEN"

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met zetel te 8600 Diksmuide,

Generaal Baron Jacquesstraat 77

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand Desman'caux, notaris te Diksmuide, op zeven juni tweeduizend en elf dragende volgende melding van registratie : "Gere-gistreerd te DIKSMUIDE Zes' bladen een verzendingen 8 JUNI 2011 boek 425 blad 94 vak 4 Ontvangen : Vijfentwintig euro (25,00 EUR). " De e.a. inspecteur (getekend) KOEN BAERT", dat er opgericht werd een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid dragen-de de naam "Praktijk MOREKI WINNE KATLEEN", met zetel te 8600 Diksmuide, Generaal Baron Jacquesstraat 77, en met als oprichter:

Mevrouw WINNE Katleen Heidi, kinesitherapeute, geboren te Torhout op elf april negentienhonderd negenenzestig, (identiteitskaartnummer 591-0376342-84 - rijksregister-nummer 69.04.11-136.41), echtgenote van de Heer BRACQUEZ Wim Lionel, leerkracht, geboren te Roeselare op zevenen-twintig augustus negentienhonderd negenenzestig, wonende te 8600 Diksmuide, Generaal Baron Jacquesstraat 77.

Zij verklaart gehuwd te zijn te Diksmuide op drieëntwin-tig juli negentienhonderd drieënnegentig onder het. wette-lijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, welk stelsel tot op heden niet gewijzigd werd, behoudens een kleine wijziging zonder wijziging van stelsel verleden voor ondergetekende notaris op negenentwintig oktober tweeduizend en tien.

Die mij het door de wet vereiste financieel plan over-handigd heeft, en mij verzocht heeft een authentieke akte op te maken van de statuten van een burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake'lijk'heid met de naam "Praktijk MOREKI WINNE KATLEEN", met zetel te 8600 Diksmuide, Generaal Baron Jacquesstraat 77, waarvan het geplaatste kapitaal VEERTIGDUIZEND EURO (E 40.000,00) bedraagt en verdeeld is in veertig (40) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De comparante verklaart en erkent dat het gehele kapitaal van de vennootschap geplaatst is en dat zijzelf alle veertig (40) aandelen heeft onderschreven.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer 652-9341473-67, geopend op naam van de vennoot-schap in oprichting bij Record Bank naamloze vennoot-schap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgele-verd door genoemde financiële instelling op eenendertig mei tweeduizend en elf en dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De ondergetekende notaris heeft de comparante gewezen op de inhoud en de draagwijdte van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de quasi-inbreng.

De ondergetekende notaris heeft de comparante voorlezing gedaan en toelichting gegeven omtrent artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot.

De ondergetekende notaris heeft de comparant ingelicht over het feit dat de natuurlijke persoon die de enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijk-'held.

De naam luidt: "Praktijk MOREKI WINNE KATLEEN". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diks-muide, Generaal Baron Jacquesstraat 77.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder overge-bracht worden naar een andere plaats in België, in

het-zelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaak-voerder bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen op-richten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van aile handelingen die tot het domein van de kinesitherapie behoren, en in de wet voorzien zijn. Zij mag alle vormen van behandelingen, werkwijzen en manuele therapieën toepassen en alle producten ontwikkelen die verband houden met de kinesitherapie, osteopathie en acupunctuur.

Dit omvat ook de psychomotorische therapie, zijnde de behandeling van de algemene ontwikkeling van de motoriek en van de specifieke problemen op psychomotorisch gebied; Evenals manuele lymfedrainage ad modum Vodder ter behandeling en voorkomen van oedemen.

2. De bevordering en de organisatie van een interprofessionele praktijk voor advies, diagnose en behandeling van alle taal-, ontwikkelings- en leerproblemen, en omvat onder andere de uitoefening van de psychologische en logopedische discipline, zijnde de diagnostiek en de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met emotionele, gedrags-, concentratie- en/of relationele problemen enerzijds en problemen op het vlak van de communicatie, spraak en taal anderzijds.

3. De uitoefening van de kinesitherapie, osteopathie en acupunctuur uit punt (1) en de uitoefening van de speci-fieke vrije beroepen uit punt (2) zullen steeds moeten gebeuren door hiertoe erkende beroepsbeoefenaars, die met behoud van hun persoonlijke professionele verantwoorde-lijkheid zullen optreden namens en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor haar eigen rekening.

4. Steeds in samenhang en aanverwant of aanvullend op de bovenstaande beroepspraktijken heeft de

vennootschap ook tot doel:

* het oprichten, inrichten en uitbaten van instituten, fitnesscentra, sportcentra, zwembaden, sauna's, en alle

aanverwante uitbatingen, die betrekking hebben op bewe-gingsieer, sport en herstel, lichaamsverzorging en

medi-sche gezondheidszorgen.

* het verlenen van preventieve en curatieve zorg;

* het samenwerken met andere disciplines;

* het geven van voorlichting, onderwijs en begeleiding, voordrachten en opleiding en het oprichten van studiecen-tra;

* het verrichten van onderzoek;

* het scheppen van de mogelijkheden om de beroepsbeoefe-naars toe te laten zich verder te bekwamen en hun eigen kennis en kunde verder te ontwikkelen, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

* het inrichten van een secretariaat, en in het algemeen het inrichten van een gestructureerde organisatie en bijhorende diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

* de aankoop, het huren van alle installaties, apparatu-ren en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom, van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen in het kader van bovenvermelde activiteiten.

* het verlenen van assistentie aan derden, in de bovenvermelde disciplines, op wetenschappelijk, technisch, administratief, sociaal en personeelsvlak.

* de aankoop en verkoop van alle producten, goederen, uitrusting, meubilair, grondstoffen en dergelijke, die verband houden met de bovenstaande uitgeoefende beroepen.

5. De vennootschap mag op om het even welke wijze deelne-men aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdra-gen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag ook deelnemen aan het bestuur en management van vennootschappen en verenigingen, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

6. De vennootschap kan binnen de perken van de wet alle financiële, administratieve en burgerlijke daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeelte-lijk verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezen-lijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Daaronder vallen ook alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, waaronder het beheren, het instandhouden, het ter beschikking stellen, het valoriseren en het verhandelen van gebouwen, gronden en alle onroerende goederen en constructies, alsook het stellen van alle handelingen die daar betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het ruilen, het verkavelen, de afbraak, het bouwen, het oprichten, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het restaureren, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

7. De vennootschap mag leningen toestaan aan vennootschappen, verenigingen en particulieren, kan zich borg stellen en kan haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand geven, voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbinte-nissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

B. De vennootschap mag de beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden en kan de beleggingen en het vermogen beheren, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen

r" waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer een hoger kapitaal vereist is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge 9. Zij mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap wordt opgericht op heden voor een onbe-paalde duur, en verkrijgt rechts-'persoonlijkheid vanaf de dag van de in het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000), en wordt vettegen-woordigd door veertig (40) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van één/veertigste (1/40) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om afzonderlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappe-lijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergade-ring bevoegd is.

Bij overlijden of bij gerechtelijke vaststelling dat een zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, zal hij automatisch en van rechtswege worden opgevolgd door de opvolgende niet-statutaire zaakvoerder, die bij buitengewone algemene vergadering zal worden aangesteld als opvolgende niet-statutaire zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoer-der, dient deze overeenkomstig de wettelijke voorschrif-ten onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk per-soon) te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtsper-soon. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursor-gaan van de rechtspersoon-zaakvoerder, houdende benoe-ming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofd-ing worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer onderhavige vennootschap zal aangewezen worden tot zaakvoerder/bestuurder van een andere rechtspersoon, dient/dienen haar zaakvoerder(s) onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerders mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders houdende benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders vertegenwoordigen afzonderlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Mevrouw Winne Katleen, voornoemd, wonende te 8600 Diks-muide, Generaal Baron Jacquesstraat 77, wordt als statu-taire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en haar ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtne-ming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergade-ring het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennoot-schap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de alge-mene vergadering van de vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, recht-streeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrech-telijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrich-ting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders vôôr het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslis-sing moet nemen.

Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder tevens die commis-sarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Alsdan dienen tevens de overige voorschriften van artikel 259§1 van het Wetboek van Vennootschappen in dit verband nageleefd te worden.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een hiervoor bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrich-ting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de hiervôôr bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voort-vloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennoot-schap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het laatstgemeld stuk.

De controle op de financiële toestand, op de jaarre-'ke-ining en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissa-rissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene verga-dering voor een hemieuwba-Te termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bed rijfsre-ivisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boek-jaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel vijftien van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoe-'men.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individu-'eel, en niettegenstaande enige anders-duhdende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de vierde vrijdag van de maand juni om zeventien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeen-'roe-ping.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn.

Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping gebeurt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stem-gerechtigde vennoot is.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, hetzij anders bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenen-dertig december van het jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenreke-ning en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarreke-ning moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf-genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitke-ring beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelij-ke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woon-plaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan 28

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegen-woordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Ven-'nootschappen.

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

3) Nadat de statuten zoals hierboven bepaald zijn, heeft de oprichter beslist te benoemen tot opvolgende niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, de Heer Bracquez Wim voornoemd. De comparante verklaart en verbindt zich ertoe om in de eerste algeme-de vergadering die zij zo spoedig mogelijk zal houden na de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, deze benoeming te bevestigen en te bekrachtigen.

Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat alle verbintenissen die aangegaan of gesteld werden door voomoënicfe Mevrouw WINNE KATLEEN, in naam van de vennootschap in oprichting, sedert een mei tweeduizend en elf, in het kader van het doel van de vennootschap, hierbij worden bekrachtigd en geacht worden onderschreven te zijn door en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap, en dat deze ovema-me slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavi-ge oprichtingsakte.

VOLMACHT formaliteiten Kruispuntbank

voor Ondernemingen

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscaal Kantoor Werner Decoutere, met zetel te 8600 Diksmuide, Grauwe Broedersstraat 38/11, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondememingen (Ondememersloket), Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bertrand Desmaricaux

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoyden Tien het Belgisch Staatsbied

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 27.08.2015 15531-0203-015

Coordonnées
PRAKTIJK MOREKI WINNE KATLEEN

Adresse
GENERAAL BARON JACQUESSTRAAT 77 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande