PRAKTIJKCOACH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRAKTIJKCOACH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.243.938

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 25.08.2014 14466-0470-014
13/02/2014
ÿþVoor. behoud aan hr Belgis Staatsk

r7.-e

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON1TEUR

lili11 11 6g1110sc H- e!-TA

BELGE NEERGELEGD TER GRIME VAN DE 2°11i InBITRBZieGeGli(VAZILI<IeBPReG\P)ELTE

qn1L

ATSBLADop: LtJarttiemegriffier,

Ondememingsnr : 0878.243.938

Benaming (voluit) :PRAKTIJKCOACH

prerkort}:

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Noorweegse Kaai 36

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 17 januari 2014:

If De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten waarbij:

* vastgesteld werd dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van art. 320 W. Ven, zevenenzeventigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro (¬ 77.755,00) bedraagt;

* besloten werd over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van zevenenzeventigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro (¬ 77.755,00);

* de vennoten het engagement aangingen om het netto-dividend, zijnde het uitgekeerd bedrag van zevenenzeventigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro (¬ 77.755,00) verminderd met de roerende voorheffing van 10% of zevenduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro vijftig eurocent (¬ 7.775,50) hetzij netto negenenzestigduizend negenhonderd negenenzeventig euro vijftig eurocent (¬ 69.979,50), onmiddellijk in te brengen in het kapitaal via een kapitaalverhoging door middel van inbreng in geld.

Voormeld stuk wordt door de voorzitter overhandigd aan de instrumenterende notaris die dit zal neerleggen en bewaren in zijn dossier.

II/ De vergadering beslist unaniem, ingevolge het voorgaande en onder de voorwaarden en bepalingen van nieuw artikel 537 WIB92. het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negenenzestigduizend negenhonderd negenenzeventig euro vijftig eurocent (¬ 69.979,50), zijnde het netto-tussentijds dividend, om het kapitaal te brengen van , achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtentachtigduizend vijfhonderd negenenzeventig euro vijftig eurocent (¬ 88.579,50).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door het optrekken der fractiewaarde van de ; bestaande aandelen en dit gelet op intekening der bestaande vennoten in dezelfde verhouding als aandelenbezit vex5r kapitaalverhoging.

Notariële verklaring

Ondergetekende notaris heeft voorafgaand dezer gewezen op het Wetboek van vennootschappen inzake kapitaalverhogingen door inbreng in speciën en de vergoeding door aandelen conform zelfde Wetboek. Ondergetekende notaris acteert dan ook dat de algemene vergadering, heeft beslist geen nieuwe aandelen op naam te creëren, gezien de vennoten intekenen in compleet dezelfde verhouding zoals zij reeds v66r de kapitaalverhoging deel in het kapitaal hadden en bijgevolg enkel de fractiewaarde wordt opgetrokken per aandeel.

1111 Alle aanwezige vennoten, vertegenwoordigend de totaliteit van de momenteel in omloop zijnde aandelen, verklaren expliciet door het bestuursorgaan op de hoogte te zijn gebracht van de geplande kapitaalsverhoging via inbreng van geldspeciën en van het wetteliik voorkeurrecht dat zij terzake genieten inzake onderschrijving van deze kapitaalverhoging.

Zij verklaren, voor zoveel als nodig, ieder individueel te verzaken op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze om hun wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen.

Dit echter voor zoveel als nodig gezien de hierna vermelde intekening volgens het huidig .

Op de laatete blz, van Luik B vermelden'. Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. he.:tzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aarrhet

15eigisch

.Stoatsbiad

aandeelhoudersbezit.

IV/ Onderschrijving en kwijting.

A. INBRENG

De ONDERSCHRIJVING EN KWIJTING.

INSCHRIJVING

- De heer Johan Uvin, geboren te Ninove op 6 september 1963, echtgenoot van mevrouw Anne Loccufier, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 36, verklaart in de vennootschap in te schrijven op tweeënzestigduizend achthonderd éénendertig euro zes eurocent (E 62.831,06) en behoudt zijn zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde fractiewaarde.

- Mevrouw Anne Loccufier, geboren te Aalst op 28 februari 1964, echtgenote van de heer Johan Uvin voornoemd, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 36, verklaart in de vennootschap in te schrijven op driehonderd zesenzeventig euro drieëntwintig eurocent (¬ 376,23) en behoudt haar zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde fractiewaarde.

- De heer Jonas Delagrange, geboren te Brugge op 16 juli 1985, echtgenoot van mevrouw Romina Vlaminck, wonende te 8340 Damme, Belle Maertensstraat 13, verklaart in de vennootschap in te schrijven op zesduizend zevenhonderd tweeënzeventig euro éénentvvintig eurocent (¬ 6.772,21) en behoudt zijn zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde fractiewaarde.

81 VERGOEDING

Deze inschrijvingen worden bijgevolg niet vergoed door toekenning van nieuwe aandelen, doch vergoed door verhoging der fractiewaarde der respectieve in bezit zijnde aandelen der inschrijvers. Cl AANVAARDING

De hiervoor beschreven inschrijvingen worden door de comparanten, zijnde allen eveneens inschrijvende partijen, aanwezig en vertegenwoordigd als gezegd, aanvaard en de vergadering besluit dienvolgens dat gezien er geen uitgifte nieuwe aandelen is, de fractiewaarde der reeds in bezit zijnde aandelen telkens wordt verhoogd zodat de huidige vennoten in dezelfde verhouding, als voordien het zelfde aantal aandelen bezitten, als volgt:

De heer Johan Uvin, voornoemd, behoudt zijn honderd zevenenzestig (167) aandelen op naam;

Mevrouw Anne Loccufier, voornoemd, behoudt haar één (1) aandeel op naam;

De heer Jonas Delagrange, voornoemd, behoudt zijn achttien (18) aandelen op naam.

VI De vergadering stelt vast met algemeenheid van stemmen dat de kaptitaalverhoging

verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans gebracht is op ACHTENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD NEGENENZEVENTIG EURO VIJFTIG EUROCENT (E 88.679,60), vertegenwoordigd door honderd en zesentachtig (186) aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/honderd en zesentachtigste van het kapitaal.

VI/ De algemene vergadering beslist met éénparigheicl van stemmen om artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt om het in overeenstemming te brengen met voormelde

"

kapitaalverhoging:

ARTIKEL VIJF- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD

NEGENENZEVENTIG EURO VIJFTIG EUROCENT (¬ 88.579,50),

Het wordt vertegenwoordigd door honderd en zesentachtig (186) aandelen op naam, die

"

ieder één/honderd en zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Plaatsino Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort warden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de : eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4p de laatste blz van Luik B venneldan . Recto Naam en hoedanigheid van de instruntenterende notaris. hetzll van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aaC,Thet

pelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken ' aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten,

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker,

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebrulker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar ais de vruchtgebruiker, de aandelen in voile eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeid kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

Vil/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesef, geassocieerd notaris,

Neergelegd

- Expedtie van de buitengewone algemene vergadering

- Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz van LjiJi. B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(On(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteLening

24/04/2012
ÿþmge{

;7"..".1"\-.7-70--e-- Liás~mé~'y*~ »~!

more 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

MONITEUR BELGIEERGELEGD ter GRIFFIE dei

17 -04- ECHTBANK VAN KOOPHANDEL

~Qf2 BRUGGE (AfdaAtzg Brt~qpe1

~inT~~~D ~'~`~GAP~ 41 ~,

hi

~

BELGISCH



Ondernemingsar :0878.243.938

Benaming (voluit) : Praktijkcoach

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorweegse Kaai 36

8000 Brugge

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging boekjaar en jaarvergadering - aanpassing statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 23 maart 2012, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 26 maart 2012, boek 268 blad 87" vak 12 dat Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRAKTIJKCOACH" opgericht bij akte verleden voor Els Van Tuyckom te Brugge (Sint-Kruis) op 22 december 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 januari 2006, onder nummer 06008408, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari om te eindigen op éénendertig december . van hetzelfde jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopend boekjaar aangevangen op 1 september 2011 verlengd worden tot 31 december 2012.

De huidige tekst van artikel tweeëntwintig van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen door volgende tekst :

"Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar."

(2) de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur.

" Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de,: maand juni van het jaar tweeduizend en dertien.

De huidige tekst van de eerste zin van artikel achttien van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen door volgende tekst

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste' vrijdag van de maand juni om tien uur (10.00 u); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegeliik hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 23 maart

2012 met aangehechte volmacht, alsmede de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 28.02.2012, NGL 27.03.2012 12072-0289-015
11/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 04.02.2011, NGL 07.02.2011 11026-0396-014
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 05.02.2010, NGL 10.02.2010 10040-0470-013
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 27.02.2009, NGL 23.03.2009 09084-0350-013
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 15.03.2008, NGL 15.04.2008 08105-0343-010

Coordonnées
PRAKTIJKCOACH

Adresse
NOORWEEGSE KAAI 36 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande