PRAVICON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRAVICON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.086.440

Publication

10/10/2014
ÿþ~.i

Mo Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

D NEERGFI ;-CD

Griffie Rechtbank Koophandel

Voor

gaan het

N1TE(~P BF,G, Z 6 SEP 2014

Belgisch IIIIIIIllhIlIIIIIlihIç(1;JJJ;JIJJjç;JJIIjjjiJj;jij

*14185626* 2014 Gent ring Brugge

>CH S~ - Ûeigriiffme ier

Ondernemingsnr : 0460.086.440

Benaming

(voluit) : PRAVICON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Jan Devischstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen op vierentwintig september tweeduizend veertien opgesteld door notaris Philippe Strypsteen te Knokke-Heist, dat de algemene vergadering der vennoten volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering heeft vastgesteld dat er op het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stefan Michiels, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Mechelen) onder het nummer 0464.261.497 met zetel te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Bevelsesteenweg 101C en gevestigd te Dorpsstraat 61 bus 1, 2590 Berlaar, vertegenwoordigd door de heer bedrijfsrevisor Stefan Michiels, de dato 23 juni 2014 en het verslag van de zaakvoerders de dato 18 september 2014 geen opmerking werd gemaakt. Zij hebben besloten zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

De zaakvoerders hebben aan de algemene vergadering tevens de bijkomende informatie bezorgd wegens het niet van toepassing zijn van artikel 190 W. Venn.

2.Vaststelling dat alle schulden ten aanzien van derder zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

3.Vroegtijdige ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pravicon: De vergadering heeft besloten tot de vervroegde ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pravicon te rekenen vanaf heden.

4.Voorlegging en goedkeuring van de jaarrekening.

5.Ontslag en kwijting van de zaakvoerders: De vergadering heeft besloten ontslag te verlenen aan haar zaakvoerders, met name de heer Marc Emonts-gast en mevrouw Josiane Morel.

De vergadering heeft volledige en algehele décharge gegeven, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan voornoemde zaakvoerders, voor hun opdracht en beheer als zaakvoerder van de vennootschap.

6.Sluiting van de vereffening met overgang van het vermogen naar de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vergadering heeft besloten om de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in onderhavige akte af te handelen overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, vermits er geen vereffenaar werd aangeduid, vermits er zoals vermeld onder het tweede besluit alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en vermits alle vennoten op onderhavige algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De vergadering heeft notaris Philippe Strypsteen verzocht hiervan akte te nemen.

De vergadering heeft verklaard de vereffening onmiddellijk te sluiten en heeft vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pravicon definitief opgehouden heeft te bestaan vanaf heden.

Door onderhavige akte van ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening gaat bij deze het volledig maatschappelijk vermogen van de vennootschap van rechtswege over naar de vennoten (waaronder het hierna beschreven onroerend goed), in verhouding tot hun aandelenbezit. De vennoten worden zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap, hetgeen zij verklaard hebben te aanvaarden.

De vennoten hebben verklaard dat zij er zich hoofdelijk en onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste 5 jaar worden bewaard vanaf de publicatie van het besluit van de vereffening op het adres van de zetel van de vennootschap.

De vergadering heeft vastgesteld dat het vereffeningssaldo van de vennootschap positief is. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf. Zoals beschreven in het voormelde bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 18 september 2014 zullen de overgebleven netto-activa pro rata de aandelenverhouding worden uitgekeerd aan de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het vermogen van gezegde vennootschap omvat onder andere als maatschappelijk actief volgend onroerend goed: een woonhuis gelegen te Knokke-Heist, Jan Devischstraat 1B.

De vennoten, zijnde de heer Marc Emonts-gast, mevrouw Josiane Morel, mevrouw Caroline Emants-gast en de heer Michael Emonts-gast, verkrijgen vanaf heden de eigendom van voorschreven goed, conform artikel 190, §2 W. Venn., allen naar verhouding van hun participatie in de vennootschap. Voornoemde vennoten zijn alhier tussengekomen hebben aanvaard, wat hiervoor werd beschreven in verhouding tot hun participatie in de vennootschap.

7.

1De vergadering heeft besloten de heer Marc Emonts-gast, voornoemd, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, alle fiscale en andere opvolging te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen met het oog op de vervulling van de diverse formaliteiten bij de diverse bevoegde instanties, zoals ondermeer de griffie van de Rechtbank van Koophandel, een ondernemingsloket, de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

2. Notaris Philippe Strypsteen wordt gemachtigd om ;

a) de nodige stukken betreffende deze statutenwijziging neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b) Kopieën van deze akte over te maken aan de boekhouder, accountant, revisor en/of bank van de vennootschap.

3. De vergadering heeft besloten de heer Marc Emonts-gast aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en keuren een mandaat goed voor de betaling, in voorkomend geval van roerende voorheffing of andere belastingen, van de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening, voor het innen van sommen op bankrekeningen die nog zouden bestaan op naam van de vennootschap of activa waarvan het bestaan op heden nog niet gekend is en voor het uitvoeren van de hiervoor genomen besluiten. Hij wordt gemachtigd om hiertoe alle stukken te ondertekenen en alle nodige handelingen te stellen.

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

De voorzitter heeft het verslag van de zaakvoerder de dato 18 september 2014 voorgelezen. Dit verslag, dat vermeldt werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding en gelijktijdige vereffening moet uitspreken, geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2014.

De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht, opgesteld op 23 september 2014 door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stefan Michiels, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Mechelen) onder het nummer 0464.261.497 met zetel te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Bevelsesteenweg 10/C en gevestigd te Dorpsstraat 61 bus 1, 2590 Berlaar, vertegenwoordigd door de heer bedrijfsrevisor Stefan Michiels, over de samenvattede staat van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van het verslag luidt als volgt

"7. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de vennootschap BVBA PRAV1CON een staat van activa en passiva per 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 688.359,22 EURO en een netto-actief van 179.897,63 EURO.

Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de eventuele niet-uitgedrukte kosten en uitgaven die momenteel niet gekend zijn en tevens niet ter kennis werden gebracht en onder voorbehoud van de financiële gevolgen van eventuele controles inzake Vennootschapsbelastingen en/of BTW en/of sociale zekerheid over de boekjaren die de datum van de boekhoudkundige staat voorafgaan en die een invloed kunnen hebben op de volledigheid, getrouwheid en de juistheid van de boekhoudkundige staat.

Op grond van de informatie die mij door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van onze controles overeenkomstig vermelde professionele normen, heb ik vastgesteld dat tot op datum van ondertekening van dit controleverslag:

" alle schulden ten aanzien van derden werden betaald door de vennootschap of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas;

" de roerende voorheffing op de liquidatiebonus die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Buitengewone Algemene Vergadering, niet berekend werd en niet geconsigneerd werd.

Wij hebben geen weet van belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na datum van de Staat van Activa en Passiva per 30 juni 2014 die in het kader van de vereffening van belang zijn voor de aandeelhouders.

7. BESLUIT - vervolg

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

s Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Huidig verslag kon geen 14 dagen voor de Buitengewone Algemene Vergadering worden ter beschikking

gesteld aan de aandeelhouders ten gevolge van de controle van het niet-bestaan van schulden aan derden tot

voor de Buitengewone Algemene Vergadering die over de ontbinding beslist.

Heist-op-den-Berg, 23 september 2014

Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS

S, Michiels

Bedrijfsrevisor"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie overeenkomstig art.17311 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Philippe Strypsteen, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering der vennoten, verslag

van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 12.08.2014 14416-0555-010
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 11.08.2011 11393-0391-010
04/10/2010 : VE612237
23/07/2010 : VE612237
01/07/2008 : VE612237
28/06/2007 : VE612237
30/06/2006 : VE612237
15/09/2005 : BL612237
18/03/2005 : BL612237
16/09/2004 : BL612237
08/01/2004 : BL612237
11/09/2002 : BL612237
21/06/2002 : BL612237
25/07/2000 : BL612237
01/07/1999 : BL612237
06/03/1997 : BL612237

Coordonnées
PRAVICON

Adresse
JAN DEVISCHSTRAAT 1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande