PRINTOST

Divers


Dénomination : PRINTOST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 431.623.967

Publication

14/01/2014
ÿþ ti mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IVY







Ondememingsnr : 0431.623.967 Benaming (voluit) : N.V. PRINTOST

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Zandvoordeschorredijkstraat 65 A

8400 Oostende

Onderwerp akte OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

° STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING VAN DE HERWERKTE TEKST VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te;, Oostende op 20 december 2013, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap PRINTOST met zetel te 8400 Oostende, Zandvoordeschorredijkstraat 65A:

I; 1) De voorzitter verklaart dat het verzoek tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam door; , alle aandeelhouders per aangetekend schrijven aan de vennootschap werd kenbaar gemaakt. Van de conversie?, werd een bijzonder verslag van de raad van bestuur opgemaakt op 27 november 2011. De conversie van aandelen aan toonder in aandelen op naam werd op 27 november 2011 in het aandelenregister vermeld.

`s De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen,

De raad van bestuur werd gelast met de vernietiging van de bestaande aandelen aan toonder, door dei! aandeelhouders ingeleverd aan de raad van bestuur, en dit door het aanbrengen van de vermelding,, "VERNIETIGD" of door het doorstrepen van deze aandelen.

;i De vergadering bevestigt dat aile aandelen op 27 november 2011 werden geconverteerd in aandelen op naam, j? ;; 2) De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan het Wetboek van;! vennootschappen, ingevoerd Ni de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, zoals gewijzigd bijl; latere wetten.

_"

; 3) de herwerkte statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt, met behoud van de kenmerken van de!i

vennootschap, onder meer rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten en met het Wetboek van ;; vennootschappen.

i; De vergadering beslist om in de maatschappelijke benaming de rechtsvorm te schrappen. TITEL ÉÉN : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

;, Artikel 1 : Benaming r.

Il De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en;;

draagt de benaming : "Printost". ,;

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Zandvoordeschorredijkstraat 65 A.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle verhandelingen die hiermee rechtstreeks of;

onrechtstreeks in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze onroerende goederen teil

;; bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede;;

zich borg te stellen en haar onroerende goederen in pand te geven voor het verloop van verbintenissen door;,

;E derden aangegaan evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of;:

iÉ onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zich onthouden van aile handelsactiviteiten die har haar burgerlijk doel zouden doen;;

verliezen. ;,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en!;

i; manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van 16 juli 1987,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

14/01/2014

iveael! gelegzt ter grithe van de rechtbank van koophandel

erugge - afdelin " te terne

-bD 0 3 JAN.

Griffi?3,e prlfr7`Pr

mod 11.1

Zij kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

T1TEL TWEE : KAPITAAL

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdzestienduizend vierenzestig euro vierentwintig cent (¬ 316.064,24),

Het is verdeeld in driehonderdachtentachtig (388) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/driehonderdachtentachtigste (1/388ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL DRIE : BESTUUR  CONTROLE

Artikel 12 : Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden (of ten minste twee leden indien wettelijk toegelaten), al dan niet aandeelhouders, die benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herbenoembaar,

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 15 : Besluitvorming

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij enkele meerderheid van stemmen, met uitzondering van volgende beslissingen die dienen genomen te worden met unanimiteit :

1) het aangaan van leningen;

2) de aan- en verkoop van onroerende goederen;

3) het vestigen van een hypotheek of een hypothecair mandaat op de onroerende goederen van de vennootschap;

4) het verpanden van de handelszaak;

5) het verwerven, vervreemden en verpanden van participaties in andere ondernemingen,

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem, behoudens in het geval waarin de raad van bestuur slechts twee leden telt.

Iedere Verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, per e-mail, telegrafisch, per telex, telefax of enig ander analoog technisch procédé, volmacht verlenen aan een andere be-stuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele bestuur-der kan evenwel meer dan één medebestuurder vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag ook zijn mening uitdrukken en stemmen bij brief, telexbericht of telegram, doch enkel wanneer de helft van de bestuurders in persoon aanwezig zijn.

Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur eveneens worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Artikel 17 : Bevoegdheid

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om aile handelingen van bestuur of van beschikking te stellen, welke de vennootschap aanbelangen.

Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur. Hij heeft namelijk de macht om alle verrichtingen te doen die binnen de bepalingen vallen van het doel van de vennootschap.

Artikel 20 : Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Behoudens bijzondere bevoegdheidsdelegatie door de raad van bestuur en zonder afbreuk te doen aan de delegaties voorzien bij artikel 18 van de statuten, wordt de vennootschap in aile akten, andere dan die van dagelijks bestuur, en in alle delegaties en volmachten met betrekking tot deze akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig vertegenwoordigd hetzij door één gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, hetzij door twee bestuurders, samen handelend.

De rechtsvorderingen zo als eiser of als verweerder worden gevoerd en gevolgd in naam van de vennootschap, door de raad van bestuur op verzoek van zijn voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of de daartce gemachtigde persoon van de raad van bestuur.

Artikel 21 : Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van" het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van de aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL VIER ; ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 22 : De jaarvergadering

De jaarvergadering van de aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenrceping op eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

TITEL VIJF : JAARREKENING WINSTVERDELING  RESERVEFONDS

Artikel 31 : Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Artikel 32 : Bestemming van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan met inachtneming van de bepalingen van artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen beslissen dat vijfentwintig ten honderd (25%) van de winst zal bestemd worden voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen, zonder vermindering van het in de statuten vastgesteld kapitaal. De aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. TITEL ZES : ONTBINDING -- VEREFFENING

Artikel 34 : Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering,

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend. om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*-$ t mod 11.1

e r~ i -1 Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Voor- behouden aan het Belgiech Staatsblad Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal,

4) De vergadering verleent hierbij volmacht aan de Heer Koenraad GOEKINT voornoemd, om in naam van de

vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de

vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend: Bart van Opstal-geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van 20 december 2013











BjTagen bij fiée Tëlgisel Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : OOT000036
31/01/2013 : OOT000036
06/09/2012 : OOT000036
20/01/2012 : OOT000036
14/07/2011 : OOT000036
22/07/2010 : OOT000036
01/07/2009 : OOT000036
07/07/2008 : OOT000036
27/07/2007 : OOT000036
13/06/2005 : OOT000036
29/09/2004 : OOT000036
17/06/2004 : OOT000036
11/06/2002 : OOT000036
26/06/2001 : OOT000036
17/06/2000 : OOT000036
23/09/1987 : OOT36
14/08/1987 : OOT36
14/08/1987 : OOT36

Coordonnées
PRINTOST

Adresse
ZANDVOORDESCHORREDIJKSTRAAT 65A 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : Zandvoorde
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande