PRINTT

Société en commandite simple


Dénomination : PRINTT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 560.883.890

Publication

04/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit onderhandse akte d.d. 26 augustus 2014 dat:

1) De heer Gianni Boone, geboren te Roeselare op 10 augustus 1988, en wonende te Menenpoortstraat 39,

8800 Roeselare;

2.) De heer Matthijs Verstraete, geboren te Ieper op 01 juni 1987, en wonende te Schipstraat 46, 8980 Passendale;

3.) Een stille vennoot

4.) Bureau Boone Comm.V. vertegenwoordigd door Gianni Boone, BE0841.641.581, Menenpoortstraat 39, 8800 Roeselare

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de veredeling, de klein- en groothandel in drukwerk, zetwerk, kopie s, boekbinden, foto s, fotogravure, gieten van drukletters, clichés en alle aanverwante producten.

- Uitgeverij van kranten, boeken en tijdschriften en dit in de meest ruime zin.

- De groot en kleinhandel met meer dan een afdeling, in onder andere volgende waren: geschenkartikelen, kunstvoorwerpen en decorum, fantasie artikelen, luxe artikelen, speelgoed en kinderartikelen, decoratie, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, verzorgingsproducten, geluid- beeld- en tekstdragers, foto- en beeldmateriaal, precisie artikelen, papierwaren, boeken en persproducten, loterij- en gokproducten, kantoorbehoeften, artikelen en apparaten voor muziek en sport, promotieartikelen, publiciteitsmateriaal en gadgets, elektrische apparaten, computer-, communicatie en kantoorartikelen, diverse artikelen.

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, belettering, reclameregie voor radio, tv of multimedia, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

- Creatie, ontwerp, productie en commercialisering van websites.

- Opvolging werven voor ondernemingen, particulieren en overheid.

- Management in andere ondernemingen onder andere bestaande uit: Het uitvoeren van administratief en secretariaat werk, zowel intern als extern, zoals het opmaken van alle wettelijke interne en boekhoudkundige stukken, vertaalwerk, tekstverwerking, formulierenontwerp, layout, aankoop en verkoop enzovoort, in naam en voor rekening van die ondernemingen.

- Consultancy en advies in de meest ruime zin van het woord.

- Alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen die rechtstreeks of

Een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht. Onder de maatschappelijke benaming van  PRINTT , met zetel te 8560 Wevelgem - Vlamingstraat 4.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : PRINTT

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vlamingstraat 4

*14307751*

Luik B

8560

België

0560883890

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Wevelgem

Griffie

Neergelegd

02-09-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Als vergoeding op deze inbrengen heeft De heer Gianni Boone recht op 499 aandelen, de heer Matthijs Verstraete recht op 499 aandeel en de stille vennoot recht op 2 aandelen.

De 1.000 aandelen vormen samen het volledige maatschappelijke kapitaal dat aldus volledig werd ingeschreven en volstort.

onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in betrekking staan met haar doel. De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, afstand, samensmelting, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen die eenzelfde, gelijkaardige of verwant doel nastreven, of die aard is haar bedrijvigheid uit te breiden.

- Het afsluiten van overeenkomsten van verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

- Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten.

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente of occasionele wijze, zowel volgens de traditionele, onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel.

- Het organiseren van seminaries met het doel opleiding of vorming te geven.

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met kunst, spektakel, communicatie, productontwerp of publiciteit te maken hebben.

- Bijstand en diensten op financieel, technisch, commercieel, juridisch en administratief vlak.

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard.

- Het besturen van vennootschappen.

- Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen. - Het beheren van onroerend patrimonium (patrimoniumvennootschap)

- Door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, het deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zouden zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland (holdingvennootschap).

- Het aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen van alle onroerende en roerende goederen, materieel en inrichting.

- De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

- De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België, in het buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De heer Matthijs Verstraete, voorgenoemd comparant, treedt op als gecommanditeerde vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk en is aangewezen als niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Bureau Boone Comm. V. met vaste vertegenwoordiger de heer Gianni Boone, voorgenoemd comparant, is hoofdelijk aansprakelijk en is aangewezen als niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Zij zijn gelast met het beheer van de vennootschap en beschikken over de maatschappelijke handtekening.

Het boekjaar gaat in op 1 juli van ieder jaar en wordt afgesloten op 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat uitzonderlijk in op heden en wordt uitzonderlijk afgesloten op 30 juni 2016. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 6.000,00 EURO.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens afwijkende beslissing van de algemene vergadering. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaande vanaf 26 augustus 2014.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december van ieder jaar, om veertien uur, ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag zou zijn, wordt de Algemene Vergadering verplaatst naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zuivere winst zoals deze uit de balans-en resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het éénparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Zaakvoerder

Matthijs Verstraete

22/05/2015
ÿþ~ Mad Worc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 111111111

*15073663

NEERGELEGD

1 1 MEI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afGriffiERie

Ondernemingsnr : 0560.883.890

Benaming

(voluit) : PRINTT

(verkort}

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vlamingstraat 4 - 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding vereffening sluiting vennootschap

Naar aanleiding van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 30.03.2015, gehouden ten maatschappelijke zetel, werd met éénparigheid van stemmen beslist hetgeen volgt:

Alle aandeelhouders zijn aanwezig en verklaren dat de vennootschap op heden 30.03.2015 geen activiteit meer heeft en de heer Boone Gianni en Verstraete Matthijs ten persoonlijke titel zullen instaan voor het vereffenen van alle schulden, bestaande of toekomstige, alsmede voor het realiseren van het activa, bestaande of toekomstige, komt op 30.03.2015 de staat van actief en passief op nul en wordt bijgevolg geen vereffenaar aangesteld.

Bij deze wordt unaniem besloten dat de vennootschap hierdoor op heden vereffend wordt en met ingang van 30.03.2015 ontbonden wordt en definitief is afgesloten.

De boekhoudkundige stukken en bescheiden zullen gedurende vijf jaar bewaard worden bij de heer Boone Gianni, Menenpoortstraat 39  8800 Roeselare.

Kwijting wordt verleend voor de mandaten van de zaakvoerders voor de periode van 26.08.2014 tot op heden voor de heer Verstraete Matthijs en Bureau Boone Comm.V. met aansprakelijk vertegenwoordiger de heer Boone Gianni.

De heer Boone Gianni De heer Verstraete Matthijs

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuIK B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PRINTT

Adresse
VLAMINGSTRAAT 4 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande