PRO-ARTE INTERIEUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRO-ARTE INTERIEUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.277.776

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 20.06.2014 14198-0465-016
19/07/2012
ÿþé

Mad Want 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111

11111J111111.1111!i1

1. 0 2012

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0

(voluit) (verkort) : PRO-ARTE INTERIEUR





Rechtsvorm : Besloten Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lekedorpstraat 119 8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Cari Polfliet, notaris te Oostende op 9 juli 2012, te registreren, blijkt dat:

1. De heer VANTHUYNE Bruno Gentil Helena, geboren te Nieuwpoort op negenentwintig mei negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.05.29 293-22, echtgenoot van Mevrouw Vanhaverbeke, Ann Laura Adolf, geboren te Brugge op zesentwintig oktober negentienhonderd achtenzestig, nationaal nununer 68.10.26 154-79, wonende te 8470 Gistel, Zevekotestraat 86.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Alfons Loontjens te Izegem op elf mei negentienhonderd drieennegentig, niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer VANTHUYNE Filip Willem, geboren te Oostende op twee september negentienhonderd één en zeventig, nationaal nummer 71.09,02 083-53, echtgenoot van mevrouw VLAMYNCK Christa, Sabrina, = Ann, geboren te Oostende op twee oktober negentienhonderd één en zeventig, wonende te 8470 Gistel, Zevekotestraat 84

Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap bij ontstentenis van huwelijkscontract, aldus! verklaard.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam PRO-ARIE: INTERIEUR.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND (100.000,00 E) was bij de oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in honderd aandelen met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volstort ten belope van twintigduizend euro.

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

" De. heer VANTHUYNE Bruno schrijft in op vijftig (50) aandelen en doet een inbreng van tienduizend euro (10,000,00 f) en aldus heeft hij nog een volstortingsplicht van veertigduizend euro (40.000,00 E).

" De heg VANTHUYNE Filip schrijft in op vijftig (50) aandelen en doet een inbreng van tienduizend euro (10.000,00 f) en aldus heeft hij nog een volstortingsplicht van; veertigduizend euro (40.000,00 $).

De oprichters verklaren dat alle aandelen volgestort zijn ten belope van één/vijfde.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van! vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan! De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8600 Diksmuide, Lekedorpstraat 119.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gébied Brussel-; Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de záakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of, bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigen vestigen, zowel ini België of in het buitenland.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelnemingen met derden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het fabriceren, verkopen in- en uitvoeren van allerhande soorten meubelen. Het aankopen, verwerken van alle hout, hout- en vezeiproducten en van alle artikelen die tot dit bedrijf behoren, zoals meubilerende meubels, binneninrichtingen, bibelots, tapijten, enzovoort, en alles wat met dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft. Alle aannemingen van werk, studies, planning en ontwerpen betreffende het voorafgaande.

Werkzaamheden van schrijnwerkerij;

de aankoop en verkoop, de import en export, het huren en verhuren van alle producten, grondstoffen, materialen, machines en apparaten en alle benodigdheden, en dit in de breedste zin van het woord;

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop en wederverkoop, Het uitvoeren van werkzaamheden van bouwcoördinatie, projectontwikkeling, bouwpromotie ...

- Het verlenen van bijstand en diensten onder de meest verschillende vormen aan derden,

bijvoorbeeld andere vennootschappen en /of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de organisatie, de productie, de verkoop en het algemeen bestuur; het verlenen van intellectuele, administratieve hulp en adviezen inzake handels- financiële, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software; het voeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheid- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het aanvaarden van opdrachten tegen vergoeding en of commissielonen van derden op de hierboven vermelde verrichtingen, deze verhandelingen te doen voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardige of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk andere wijze alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig'of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken,

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het,buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

~

Ieder zaakvoerder is individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten rechte en ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur.

Eik jaar, op de eerste vrijdag van de maand mei om veertien uur, komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Tot niet statutaire zaakvoerders worden benoemd:

- de heer Bruno VANTHUYNE en de heer Filip VANTHUYNE, beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden.

Ondergetekende notaris wijst er op dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting en dit vanaf één april tweeduizend en twaalf, tenzij de vennootschap deze verbintenissen in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v

Voor-

behouden

aar, het

Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 30.08.2016 16524-0553-017

Coordonnées
PRO-ARTE INTERIEUR

Adresse
LEKEDORPSTRAAT 119 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : Leke
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande