PROFESSIONAL HEATING COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROFESSIONAL HEATING COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 612.973.682

Publication

27/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15305210*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

25-03-2015

Griffie

0612973682

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

PROFESSIONAL HEATING COMPANY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 25 maart 2015, blijkt hetgeen volgt:

1. Enig vennoot:

De heer DERUYCK Charles Thomas, geboren te Tielt, op acht april negentienhonderd tweeënnegentig, identiteitskaartnummer 591.6676431.23 en nationaal nummer 92.04.08.273-89, alhier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming, ongehuwd, die verklaart tot op heden geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8670-Koksijde, Pierre Sorellaan 59.

2. Benaming:

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROFESSIONAL HEATING COMPANY",

3. Zetel:

8760 Meulebeke, Pittemstraat 88A

4. Doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

" Ontwerp, tekenen, fabricatie, assemblage, in- en uitvoer, aan- en verkoop van metalen constructies, landbouwmachines en aanhangwagens, kleinhandel in ijzerwerk en tuingereedschap,

" Ontwerp, tekenen, fabricatie, assemblage, in- en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur, installatie van individuele en centrale verwarmingsinstallaties, controle en onderhoud en technische keuringen van alle verwarmingsinstallaties en tanks die met gas- of vloeibare brandstoffen gevoed worden.

" Ontwerp, tekenen, fabricatie, assemblage, in- en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur, installatie van individuele en centrale airco-installaties, controle en onderhoud van alle airco-installaties.

" Prestaties inzake technische en mechanische tekeningen, prestaties inzake technisch advies en het opstellen van onderhoudsprogramma s voor machineparken, prestaties inzake onderhoud van machines, prestaties inzake automatisatie

" Prestaties inzake metaalconstructie

" Verhuren van heating  and cooling toestellen

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Pittemstraat 88A

8760 Meulebeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Tussenpersoon in de handel.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, verwerven, beheren, vervreemden, ruilen, bouwen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verbouwen, doen bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting werd het kapitaal gedeeltelijk volstort.

6. Samenstelling

De comparant verklaart en erkent dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in geld gedeeltelijk volgestort zijn door:

- Genoemde heer Charles DERUYCK, die verklaart in te schrijven op honderd zesentachtig (186) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen, volgestort ten belope van twee/derde, hetzij tot beloop van twaalf duizend vierhonderd euro,

Als vergoeding voor de door hem gedane inbreng en storting worden hem de aandelen toegekend zoals hierboven vermeld, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

De comparant verklaart dat de door hem in geld onderschreven aandelen gedeeltelijk volstort werden, hetzij tot beloop van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), gedeponeerd is bij de naamloze vennootschap  KBC BANK met maatschappelijke zetel te Brussel, Havenlaan 2, agentschap te Izegem, Gentsestraat 46, op naam van de vennootschap "Professional Heating Company" in oprichting en nummer BE06 7340 3957 7322.

De vennootschap beschikt dus vrij vanaf haar verkrijging van rechtspersoonlijkheid en uit dien hoofde over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het bewijs van deponering de dato vierentwintig februari tweeduizend vijftien werd aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier van de vennootschap op het kantoor van de instrumenterende notaris bewaard te blijven.

De comparant verzoekt mij notaris authentiek vast te stellen dat de voorwaarden bedoeld in de artikelen 214, 216 en 224 van het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, zal over het bedrag alleen kunnen beschikt worden door de personen die krachtens de statuten bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en haar te vertegenwoordigen, nadat de instrumenterende notaris aan voornoemde financiële instelling een attest zal afgeleverd hebben waarin hij bevestigt dat de oprichtingsakte van de vennootschap door zijn ambt verleden werd en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

7. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

8. Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten in of buiten de statuten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap : de heer Charles DERUYCK , voornoemde oprichter, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

9. Volmacht

Hierbij wordt volmacht verleend aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, bij de administratie van Douane en Accijnzen, bij een sociale verzekeringskas, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren : TROFISK, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Hundelgemsesteenweg 19 9820 Merelbeke, BE0450.887.771 en al haar aangestelden, die individueel kunnen handelen, met recht van substitutie.

10. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op één september van ieder jaar om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op één september 2016 om 18.00 uur.

11. Boekjaar

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 31 maart 2016.

12. Benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

13.

Alle verbintenissen door een oprichter en/of zaakvoerder aangegaan sinds 1 januari 2015 zullen vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte voor rekening van de vennootschap worden genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent - afdeling Kortrijk; expeditie akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Martine Vandemaele, notaris.

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PROFESSIONAL HEATING COMPANY

Adresse
PITTEMSTRAAT 88A 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande