PROJECT GRONDBEDRIJF

Société en commandite simple


Dénomination : PROJECT GRONDBEDRIJF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.368.921

Publication

18/08/2011
ÿþMal z1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

i II i i III i IA ir





*11127141*

Crdzme.mirigs-r,F : D gP3 S " 36'. 32.1

: PROJECT GRONDBEDRIJF

Kuch von : Comm. V..

7e:ei : 8434 WESTENDE, Lusthuizenlaan 4

. OPRICHTING

Uit een onderhand document opgemaakt te Westende houdende oprichting van een gewone commanditaire

vennootschap blijkt onder meer:

De hoofdelijk aansprakelijke vennoten zijn:

1.De heer Redgy Belpame, Lusthuizenlaan4, 8434 Middelkerke, geboren te Middelkerke op 10 oktober 1949

2.De heer Xavier Belpame, Pauwhoflaan 62, 8450 Bredene, geboren op te Oostende op 11 oktober 1972

De naam van de vennootschap is "PROJECT GRONDBEDRIJF". De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "gewone commanditaire vemnootschap" of de afkorting "Comm. V." De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8483 WESTENDE, Lusthuizenlaan 4.

De vennootschap heeft tot doel:

-de bouwpromotie, omvattende de aan en verkoop, de exploitatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het toestaan of aanvaarden van rechten van opstal of erfpacht van alle onroerende goederen, gebouwde en ongebouwde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw  en verbouwingswerken, afbraakwerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, de promotie van allerhande gebouwen, waaronder villa's, huizen, appartementsgebouwen, en handelscomplexen, en dit bij middel van aan- en verkoop, ruiling, oprichting en inrichting, opstalrecht of erfpacht en verkaveling.

-het optreden als syndicus en beheer van mede-eigendommen;

-alle verrichtingen van mandaat, agentuur of commissie in verband met de hierboven beschreven handelingen.

Deze opsomming is enkel exemplatief en geenszins beperkend

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal niet mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap kan enkel kredieten en leningen aangaan of toestaan aan zijn vennoten, rechtstreeks of onrechtstreeks (bv. Aan bv. BVBA BELPA CONSTRUCT) en enkel voor het verwerven van onroerend goed wat betreft het aangaan van kredieten of leningen.

Het aangaan van kredieten of leningen aan financiële instellingen wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Hiertoe is een voorafgaandelijke unanieme beslissing van de algemene vergadering vereist. Het aangaan van dergelijke verbintenis namens de vennootschap zonder voorafgaandelijke machtiging is niet tegenstelbaar aan de vennootschap en gebeurt voor rekening van de zaakvoerder en/of beherend vennoot persoonlijk en op diens eigen risico. Tevens zal volledige vrijwaring verschuldigd zijn aan de vennootschap.

Zij kan zich niet voor derden borgstellen, rechtstreeks of onrechtstreeks, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Op de laatste blz. van Luik B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanieeid van es Instrumente°ende notaris. hefzij van de persc(o)n(er.) bevoegd de rechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

40% De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4 voorbehouden Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt ¬ 3.000 euro, vertegenwoordigd door 300 maatschappelijke delen, ieder 1/1051e van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

, :iet Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld. De stille vennoot heeft al zijn verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap.

" De winsten zullen - bij uitkering - evenredig met de respectievelijke inbrengen onder de vennoten verdeeld worden.

5é_Ei blad Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op heden en ,eindigt op 31.12.2012. De eerste jaarvergadering wordt in het jaar 2012 gehouden.

\;f Met éénparigheid van stemmen wordt de heren Redgy BELPAME en de heer Xavier BELPAME, beiden voornoemd, voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. Zij verklaren dit mandaat onbezoldigd te aanvaarden.

Redgy BELPAME

Zaakvoerder

"

.+r 1" " " :osw u . I L..u..... ....snaw.4 VOL: VU a.0:. vrnu a4,10yp el, ci.f

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PROJECT GRONDBEDRIJF

Adresse
LUSTHUIZENLAAN 4 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande