PROJECTONTWIKKELING, COORDINATIE & VASTGOED, AFGEKORT : PC & V

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROJECTONTWIKKELING, COORDINATIE & VASTGOED, AFGEKORT : PC & V
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.199.602

Publication

24/04/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijiagerr-i if i et-Belgiscli Staatstrtaá - 24/04/2012 - Awnne tln Moniteur belge

Mod 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : d 2,16 4 ` 5 hoz

Benaming

(voluit) : PROJECTONTWIKKELING, COORDINATIE & VASTGOED,

afgekort PC&V

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : * 8400 Oostende, Leopold I - plein 9

Onderwerp akte.: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke, te Oostende op 4 april 2012, nog te registreren te Oostende I, dat :

1. er door de heer van Ravels, Nicolas Luc Adriaan Willem Marcel, geboren te Oostende op 16 mei 1982, nationaal nummer 82.05.16 159-51 en zijn echtgenote Mevrouw .Adriaens, Julie Maria Filip Peter André, geboren te Oostende op 29 april 1981, nationaal nummer 81.04.29 156-24, wonende te 8400 Oostende, Dorpsstraat 35 bus 00.01, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "PROJECTONTWIKKELING, COORDINAATIE & VASTGOED", afgekort "PC&V" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Leopold I - plein 9.

4. de vennootschap tot doel heeft zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden,'in België of in het buitenland:

al het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, promotie, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen

bl het aannemen en uitvoeren van opdrachten van syndicus van gebouwen;

c/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen

d/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa

e/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen,

De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en aile aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter, beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

Het verwerven door inschrijving, aankoop of anderszins, het vervreemden en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

De consulting en adviesverlening met betrekking tot operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel;

Het bemiddelen voor de verkoop van publiciteit, de marketing van publiciteit en allerhande publicitaire diensten, het organiseren van avents.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, commercieel, technisch, administratief en financieel beheer en advies.

iveaergelegd ter griffe ven ee rechtbank van koophandol Brugge  afdeling t 23tZn :

Illllllllllllmlllll

*iao~eeao*

III

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De,, vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als.in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. "

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel, nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te'breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van" nominale waarde, elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door de Heer van Ravels Nicolas, voornoemd, tot beloop van 9.300,00 EUR, waarvoor hem 50 aandelen werden toegekend en door Mevrouw Adriaens Julie, voornoemd, tot beloop van 9.300,00 E=UR, waarvoor haar 50 aandelen werden toegekend. Alle aandelen werden ten belope van 1/3de volgestort, hetzij voor 6.200,00 EUR bij de naamloze vennootschap KBC Bank. Aldus dient nog 12.400,00 EUR te worden volstort.

7, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders:

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap werd voor onbepaalde duur benoemd ; de heer van Ravels Nicolas en Mevrouw Adriaens Julie, beiden voornoemd.

8. Elk jaar op de derde woensdag van de maand mei om 10 uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Bij de ontbinding van de vénnootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap ende kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. '

11. volmacht wordt gegeven aan de heer Yves Becue van het accountantskantoor Becue-Smets, Boens & C° te Bredene, Driftweg 9, of de door hem aangestelden, om in naam van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen inzake het ondernemingsloket, inzake de kruispuntbank ver ondémemingen, inzake de Directe

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Belastingen en inzake. de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe aile aangiften-en stukken te

ondertekenen en allebesprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neèrgelegd :

Expeditie oprichtingsakte.

Bíjzagen bij liëtiié gisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendenotaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15559-0550-008
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.09.2016 16639-0403-008

Coordonnées
PROJECTONTWIKKELING, COORDINATIE & VASTGOE…

Adresse
LEOPOLD I - PLEIN 9 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande