PROLEGIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROLEGIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.196.497

Publication

11/04/2013
ÿþiii

Voor

behour

aan h

Belgis

Staatst mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIMii~iu~i~,~~Miuimuu

*1305

Ondememingsnr : 0838196497

Benaming (voluit) : PROLEGIS in vereffening

(verkort) ;

Rechtsvorm : gesloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : KOEKU4TSTRAAT 12 8660 ADINKERKE-IDE PANNE

Onderwerp akte :SLUITING VEREFFENING - KWIJTING VEREFFENAAR

Er blijkt uit de notulen opgesteld door de vereffenaar van de Besloten Vennootschap met Beperkte,: Aansprakelijkheid "PROLEGIS", de dato NEGENENTWINTIG MAART TWEEDUIZEND DERTIEN (onderhands;; document, niet te registreren), hetgeen volgt, alhier letterlijk geciteerd:

1.Dat diens aanstelling, voorgesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten de dato.: twaalf december tweeduizend elf, werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Veume bij vonnis de dato vierjanuari tweeduizend twaalf;

2. Dat de vereffeningstaat de dato achtentwintig februari tweeduizend dertien, voorgesteld door , ondergetekende vereffenaar, werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Veume bij vonnis de;: dato twintig maart tweeduizend dertien ;

3. De vereffening aldus wordt afgesloten en dat de vennootschap definitief ophoudt met bestaan.

4.Dat ondergetekende vereffenaar kwijting bekomt voor zijn voorzegd mandaat en dat zijn voorzegd,; mandaat is beëindigd bij gebrek aan voorwerp.

5. Alle boeken en bescheiden worden gedurende de wettelijk voorziene termijn bewaard door de Heer Andy,; GERNAEY, wonend te 8660 Adinkerke/De Panne, Koekuitstraat 12"

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL UIT DE NOTULEN (getekend) Andy Gemaey, vereffenaar

Werd mede neergelegd :

* notulen Bijzondere Algemene Vergadering dd.29.03.2013 houdende de afsluiting vereffenine

en kwijting vereffenaar

r.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0838'196497

Benaming (voluit) : PROLEGIS (verkort) :



ftiiirtEiiSutv.l.l:lv i Ca3':. te. .ï ~3 :n

RECHTSANIS. QAN KOOP"HANDEL

- # JAN. 2012

vreAre

Vooi behoui 1101111/1111,1111MII1 111

aan h

Belgie Staats)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : KOEKUITSTRAAT 12

8660 ADINKERKE-DE PANNE

Onderwerp akte :ONTSLAGNEMINGEN - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan MOURISSE, Notaris met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge op TWAALF DECEMBER TWEEDUIZEND ELF, geregistreerd onder volgend;: relaas "geboekt te Poperinge op 13 december 2011, twee bladen geen verzendingen, boek 439, blad 51 vak;; 03" dat is bijeengekomen de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Besloten! Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PROLEGIS" met zetel te 8660 De Panne/Adinkerke,; Koekuitstraat 12 en met ondernemingsnummer 0838.196.497;

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van ondergetekende Notaris Stephan Mourisse op'; negenentwintig juli tweeduizend elf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien augustus'. daarna, onder het nummer 2001.08.10/0123627.

Waarvan de statuten niet gewijzigd werden tot op heden, zo werd verklaard.

De besluiten van deze algemene vergadering luiden als volgt, alhier letterlijk geciteerd

" EERSTE BESLUIT.

Er wordt geen lezing gedaan van het verslag van de zaakvoerder van één december tweeduizend en elf; met hieraan gehecht het verslag van actief en passief afgesloten per dertig november tweeduizend elf.

In uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd op acht december tweeduizend:! en elf een controleverslag opgesteld door de Bedrijfsrevisorenkantoor Moore Stephens Verschelden te Gent,;; vertegenwoordigd door de Heer Wim Rutsaert.

Het besluit van het verslag uitgebracht door deze bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, luidt als volgt :

"De Burg CVBA Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren met kantoor te 9030 Gent, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door de Heer Wim Rutsaert, Bedrijfsrevisor verklaart dat in het kader van de procedure;; tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA Prolegis, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2011 hebben opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 38.564,29 EUR en een netto-actief van 30.528,61 EUR.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en stopzetting van de activiteiten, opgesteld met. inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van': Vennootschappen. Net bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en= voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een'! marge van onzekerheid toe. Er werd geen rekening gehouden met eventuele belastingslatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de Administratie.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele', normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen in het kader van de ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Gent, 08 december 2011

getekend Moore, Stephens en Verschelden Bedrijfsrevisoren, Burg CVBA

Vertegenwoordigd door Wim Rutsaert, Bedrijfsrevisor'.'

TWEEDE BESLUIT

De ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden;: Ei nageleefd. Overeenkomstig artikel 181 par.4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens::

Op' de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'PROLEGIS' met zetel te 8660 Adinkerke/De Panne, Koekuitstraat 12, ondernemingsnummer 0838.196.497, i vroegtijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden. De vennootschap zal dus vanaf heden enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist dat de zaakvoerder de Heer Andy GERNAEY voornoemd, ontslag wordt verleend vanaf heden wordt haar kwijting verleend voor het door haar gevoerde beleid.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering stelt voor te benoemen als vereffenaar :

De heer GERNAEY Andy Joris Hélène, geboren te Deinze op zestien april negentienhonderd . drieënzeventig, wonend te 8660 Adinkerke/De Panne, Koekuitstraat 12.

Dit voorstel zal worden voorgelegd ter goedkeuring en homologatie aan de Rechtbank van Koophandel te Veurne.

Genoemde vereffenaar zal slechts in functie treden vanaf haar bevestiging van haar benoeming door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 184 par 1 van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering verleent hierbij bijzonder volmacht , met recht van indeplaatsstelling, aan de Heer Andy GERNAEY ,voornoemd, teneinde het éénzijdig verzoekschrift in toepassing van artikel 184 par.van het Wetboek van Vennootschappen te ondertekenen, dit met het oog op de bevestiging van de benoeming van de

" vereffenaar bedoeld in onderhavig besluit.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist dat aan de vereffenaar, wiens aanstelling zal dienen gehomologeerd te worden door de

Rechtbank van Koophandel te Veurne, alle bevoegdheden wordt toegekend zoals voorzien door het wetboek

van vennootschappen. De algemene vergadering verleent hiertoe onbeperkte machten. Het mandaat van de

vereffenaar is kosteloos.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Stephan Mourisse, Notaris te Poperinge

werd neergelegd

* gelijkvormig afschrift van akte houdende statutenwijziging dd. 12.12.2011

* verslag bedrijfsrevisor Moore, Stephens en Verschelden dd. 08.12.2011

" staat actief-passief niet referte 30.11.2011

Verslag van de zaakvoerder dd. 01.12.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'toehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IA

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 9 JUL1 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr o g3& À9(..

Benaming

(voluit) : PROLEGIS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8660 ADINKERKE/DE PANNE, Koekuitstraat 12

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan Mourisse, Notaris met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Serge Van Damme, Notaris met; standplaats te De Panne, wettelijk belet, ratione personae, de dato NEGENENTWINTIG JULI TWEEDUIZENDi ELF "ter registratie aangeboden" dat

de Heer GERNAEY Andy Joris Hélène, jurist, geboren te Deinze op zestien april negentienhonderd drieënzeventig en zijn echtgenote Mevrouw PILET Linda Maria, verpleegkundige, geboren te Veurne op dertien november negentienhonderd vierenzeventig, samen wonende te 8660 Adinkerke/De Panne, Koekuitstraat 12.

Gehuwd te Veurne op elf april tweeduizend drie onder het wettelijk stelsel blijkens akte huwelijkscontract! verleden voor het ambt van Meester Joseph Thiery-Vander Heyde, Notaris te Rumbeke/Roeselare, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Karel Vandeputte, Notaris te Roeselare, wettelijk belet, ratione; personae,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd "PROLEGIS", hebben opgericht; zoals hierna omschreven, waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8660 Adinkerke/De Panne,: Koekuitstraat 12.

Het kapitaal werd vastgesteld op VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00). Het is verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder ÉÉNHONDERDSTE (1/100ste) van het kapitaal: vertegenwoordigen en werd volledig volstort als volgt :

1. De Heer GERNAEY Andy, voornoemd, tekent in op de som van TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD: EURO (¬ 12.500,00) welke hij volledig heeft volstort op heden.

in ruil hiervoor ontvangt hij VIJFTIG (50) gelijke aandelen zonder nominale waarde die ieder; ÉÉN/HONDERDSTE (1/100ste) in het kapitaal vertegenwoordigen.

2. Mevrouw PILET Linda, voornoemd, tekent in op de som van TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO

(¬ 12.500,00) welke zij volledig heeft volstort op heden.

In ruil hiervoor ontvangt zij VIJFTIG (50) gelijke aandelen zonder nominale waarde die ieder;

ÉÉN/HONDERDSTE (1/100ste) in het kapitaal vertegenwoordigen.

Voormelde bedrag werd bij overschrijving gedeponeerd bij "KBC BANK", kantoor Veurne, op naam van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PROLEGIS", in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs:

van deponering afgeleverd door voornoemde instelling de dato tweeëntwintig juli tweeduizend elf, dat mij;

overhandigd werd

De statuten van de vennootschap luiden als volgt, alhier letterlijk geciteerd :

Artikel-1: Rechtsvorm & naam

De vennootschap heeft de rechtstvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "PROLEGIS".

Artikel-2 : Zetel

De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel;

verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet;

bekendgemaakt worden.

De vennootschap mag ook bij enkele beslissing van de zaakvoerders bestuurs en uitbatingszetels,=

agentschappen en bijhuizen, kantoren en stapelhuizen inrichten, wanneer en waar zij het nodig acht, in België:

en in het buitenland.

Artikel-3 : Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zij kan met inachtneming van de vormen bepaald voor de wijziging van de statuten ontbonden worden.

Artikel-4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A.het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitali sati eondemem i nge n;

C.het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, juridische, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

D.het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, fiscaliteit, juridische aangelegenheden, verkoop, productie en algemeen bestuur;

E.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

F.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G.het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks.met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel-5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6: Aandelen

De aandelen zijn op naam en zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Artikel-7: Bestuur

1. Bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2.Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. 3.Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde duur.

4.Statutaire zaakvoerder

De functie van statutair zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel-8: Controle

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel-9: Algemene vergadering

Jaarvergadering  Algemeen

De jaarvergadering zal gehouden worden op vierentwintig december om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Indien geopteerd wordt voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Wanneer de vennootschap slecht één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde die zelf vennoot moet zijn.

Schriftelijke besluitvorming

. Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de alarmbelprocedure (verlies van kapitaal) en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zallzullen de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zowel als met betrekking tot de agendapunten en voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben verkregen van de vennoten. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Samen met het rondschrijven wordt aan de vennoten en de eventuele commissarissen een afschrift gezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel-10 : Boekjaar  jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, tenzij de wet het niet voorziet.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting én vormt één geheel.

In het jaarverslag geeft/geven de zaakvoerder(s) rekenschap van het gevoerde beleid. Het verslag bevat tevens commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Tenslotte wordt in het jaarverslag de informatie opgenomen die verplicht moet worden ter kennis gebracht krachtens het Wetboek van Vennootschappen, in verband met, ondermeer de belangrijkste gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden na het einde van het boekjaar, de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Artikel-11 : Bestemming van het resultaat

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel-12 : Ontbinding -- vereffening

1. Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zaflzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

2.Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Artikel-13 : Verwijzing

Alle clausules van deze akte die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen, worden iouler ter informatie opgenomen, zonder het karakter van statutaire voorschriften te krijgen.

Artikel-14: Keuze van woonplaats

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

III. OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

Artikel A - Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vierentwintig december tweeduizend dertien om tien uur

in de voormiddag, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald werd in de oproepingsbrief.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van heden om te eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien. Artikel B - commissaris

De oprichters beslissen voorlopig geen commissaris te benoemen.

Artikel C - zaakvoerder

Werd aangesteld als zaakvoerder

De Heer GERNAEY Andy wonende te 8660 Adinkerke/De Panne, Koekuitstraat 12

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend beslissing van de Algemene Vergadering.

Artikel D  Artikel 60 Wetboek vennootschappen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap bekrachtigt alle overeenkomsten die voor rekening van de vennootschap in oprichting werden afgesloten en dit rekenen vanaf tweeentwintig juni tweeduizend elf.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Meester Stephan Mourisse,

Notaris te Roesbrugge-Haringe/Poperinge

werden tevens neergelegd :

`gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte dd.29.07.2011

bankattest KBC BANK dd.22.07.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PROLEGIS

Adresse
KOEKUITSTRAAT 12 8660 ADINKERKE

Code postal : 8660
Localité : Adinkerke
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande