PROMART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROMART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.246.558

Publication

20/05/2014
ÿþ11111111111.!1,![1,111]11111 11

Voc

battu aan Betgl

Staat:

Mod PDF 11,1

hiEERGELEGD

0 8 MEI 2014

~: ~ t,

 -~~; .,jG~`iffier v~ ti

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0431.246.558

Benaming (voluit) : Promart

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hofbouwlaan 8 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10/03/2014

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Prinsenlaan 42 8400 Oostende.

Peter Verdonck

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Le-13 vermelden : -Recto : Naam er lióëdánlàhèrd van tje Cnsirumenterende notaris, lieszij van de perso(o jn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2014 : GE147356
01/07/2013 : GE147356
04/03/2015
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prinsenlaan 42

8400 Oostende

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn VERFIAMME, te Tielt, op 9 februari 2015, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap , met beperkte aansprakelijkheid Promart, met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel over te brengen naar 8300 Knokke-Heist, Edward Verheyestraat 17, en besluit de tekst van de statuten aan deze beslissing aan te passen.

TWEEDE BESLUIT  NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen in "BOO RAAN", en besluit de tekst van de statuten aan deze beslissing aan te passen.

DERDE BESLUIT - DOELSWIJZIGING

Verslagen

Met eenstemmigheid besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de, zaakvoering ter rechtvaardiging van de wijziging van het doel van de vennootschap - volgens de voorgestelde tekst van artikel vier der statuten - en van de eraan aangehechte staat. Elke vennoot erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Besluit tot wijziging van het doel van de vennootschap

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen zodat de vennootschap voortaan als doelstelling heeft:

"boel  activiteit

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

-uitbating in de ruimste betekenis van horeca-inrichtingen, zoals restaurants, tavernes, brasseries, café's, drankgelegenheden, snack-bar, met of zonder spektakel, met of zonder dansgelegenheid, met inbegrip van de verkoop van sterke dranken, met alle mogelijke diensten die hiermee gepaard kunnen gaan, inclusief verrichtingen inzake toerisme, hoteluitbating, ontspanning, ontspanning en vrijetijdsbesteding;

-inrichting van feestelijkheden, vermakelijkheden, manifestaties, tentoonstellingen, sport en recreatie, en dergelijke;

-verhuring, en uitbating van feest- en vergaderzalen;

- verhuring van benodigdheden voor feesten en banketten;

-het inrichten van banketten en maaltijden op alle mogelijke locaties en in alle denkbare formules; -traiteurdiensten verstrekken, sandwicherie;

-de bereiding van  en de handel in  de aan- en verkoop van : al/erfel klaargemaakte gerechten, ook om mee te nemen of aan huis te brengen, alsook de aankoop, verkoop, vervoer, vertegenwoordiging van alle eetwaren en dranken;

-alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de voormelde activiteiten en op de horeca-sector, de aankoop en de verkoop, de huur en verhuring, de import en de export van alle producten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap;

-in verband met wat voorafgaat tevens: de uitbating zowel onder eigen uithangbord als door franchise als in. licentie-overeenkomst.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken personeel aanwerven en ontslaan.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aartl zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Op de laatste blz van Lurk 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

NEER GELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 0 FEB 2015

f ' lb Oostende nn g- ;h



Ondernemingsnr : 0431.246.558 Benaming (voluit) : Promart

(verkort) ;

na neerlegging ter gri

15034370*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

"'Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij ken belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij ken zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

in het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

Besluit tot wijziging van de statuten

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering artikel vier der statuten aan te passen zoals voorgesteld in de dagorde waardoor dit artikel is aangepast aan de voorgaande beslissing en de tekst van artikel vier het nieuwe doel weergeeft.

VIERDE BESLUIT - BOEKJAAR

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

De vergadering beslist dat het lopende boekjaar zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

VIJFDE BESLUIT JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de eerste vrijdag van december, om 18.00 uur.

ZESDE BESLUIT WIJZIGING ARTIKEL 28 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 28 van de statuten te wijzigen door vervanging van de bestaande tekst door volgende tekst:

"Artikel 28: VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar: evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschaft overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

ZEVENDE BESLUIT - ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDERS. BENOEMING NiET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de heer Bernard Vandenberghe en de heer Peter Verclonck, te ontslaan uit hun mandaat van statutair zaakvoerder,

Kwijting zal hen worden verleend bij de algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

De Vergadering besluit te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, mevrouw KAPUEAK Dokkoon, wonende te 8300 Knokke-Heist, Van Bunnenlaan 37 bus 23.

Dit mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. ACHTSTE BESLUIT -- OPDRACHT. VOLMACHT

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

, De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belfiba, te Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 89B,en eveneens aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aile nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen,

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handtekening

mod 11.1

zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voormm behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 09 februari 2015

Gecoördineerde tekst der statuten

Verslag van de zaakvoering met staat van actief en passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden , Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

01/07/2011 : GE147356
02/07/2009 : GE147356
03/07/2008 : GE147356
28/06/2007 : GE147356
27/06/2005 : GE147356
30/06/2004 : GE147356
14/05/2004 : GE147356
26/06/2003 : GE147356
16/06/2001 : GE147356
29/06/2000 : GE147356

Coordonnées
PROMART

Adresse
PRINSENLAAN 42 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande