PROMOTURCQ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROMOTURCQ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.698.082

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.09.2013, NGL 07.02.2014 14031-0046-011
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.09.2012, NGL 11.12.2012 12663-0256-011
29/01/2015
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MONfTEE_

21 -0 ELGISCH

1111111f1§111111

IR BELGE



NEERGELEGD

- 23:5 I 0 ut C. 2014

ITkkïj` eiliir Rechtbank v..rr r.00PHANDEL ente afd. KORTRIJK



Ondernemingsnr : 0444698082

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 8560 Wevelgem, Koningin Fabiolastraat 56 bus AO

(volledig adres)

Onderroer " akte : VEREFFENING - SLUITING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrul VAN der PAAL te GAVERE, op 919212014,

inhoudende buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROMOTURCQ, te 8560 Wevelgem, Koningin Fabiolastraat 56 bus A0.

A. dat de vergadering geldig was samengesteld, met volgende agenda

Voorlezing van de verslagen van: I) het bestuursorgaan, houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd, die is vastgesteld per 25 november 2014, dus niet ouder dan drie maanden vóór heden; en ii) een bedrijfsrevisor, aangeduid door het bestuursorgaan, over de gezegde staat van activa en passiva.

2. Voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

3. Voorstel geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van: Vennootschappen.

4. Vaststelling dat de vennootschap een actief heeft en dat het vermogen van de vennootschap volledig vereffend en toegekend wordt aan de vennoten van de vennootschap.

5. Sluiting van de vereffening.

6. Benoeming van een bijzondere lasthebber teneinde aile administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de beslissingen genomen omtrent de bovenstaande agendapunten.

g. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft : EERSTE BESLISSING.

pe vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van het bestuursorgaan voor te lezen, waarin het voorstel van ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap werd gevoegd die werd vastgesteld per 25 november 2014.

pe vergadering ontslaat de voorzitter er tevens van het verslag voor te lezen van de bedrijfsrevisor, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap.

de vennoten erkennen een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Flet besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA "PROMOTURCQ" een tussentijdse staat per 25 november 2014 opgesteld. Deze, tussentijdse staat wordt afgesloten met een balanstotaal van ¬ 35.683,05 en een netto actief van ¬ 35.683,05 Het eigen vermogen is ¬ 5.683,05 hoger dan het maatschappelijk kapitaal.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de staat van activa en passiva per 25 november 2014 van de BVBA "PROMOTURCQ", met maatschappelijke zetel tel 8560 Wevelgem, Koningin Fabiolastraat 56 bus A0 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige: ontbinding.

Oe zaakvoerder van de BVBA "PROMOTURCQ" heeft gepoogd om een staat van activa en passiva van de vennootschap "PROMOTURCQ" per 25 november 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, getrouw en juist mogelijk de toestand van de vennootschap op die datum weergeeft. Uit de ons voorgelegde staat en voor zover wij kunnen nagaan blijkt dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald conform art. 185 §5 W. Venn. Wel wijzen we erop dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 1.420,76 die pas zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

PROMOTURCQ

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoJ1en

aan et

Belgisch

StaatsDiad

We wensen een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding

van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten onontbeerlijk achten.

Opgemaakt te Izegem op 5 december 2014

BV o,v.v.e, BVBA "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt"

vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de

" griffie van de Rechtbank van Koophandel, en bewaard worden door ondergetekende notaris in het , vennootschapsdcssier; het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Ondergetekende notaris attesteert het bestaan en de externe geldigheid van de akten en formaliteiten die krachtens artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen door de vennootschap dienen te worden vervuld. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering keurt de staat van activa en passiva vastgesteld per 25 november 2014 goed en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en in vereffening gesteld.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen en verklaart dat de voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen daartoe vervuld zijn, gezien de vennootschap geen enkele verdere activiteit zal uitoefenen.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van ' enige vereffenaar, de zaakvoerder van de vennootschap ten overstaan van derden wordt beschouwd als vereffenaar, en dat hij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zal dragen,

Ter herinnering, de huidige zaakvoerder van de vennootschap is de Heer Rik Turcq, voornoemd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verklaart dat alle passiefposten, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 25 november 2014 enig door de vennootschap te dragen passief vermeldt, volledig betaald zijn.

De vergadering stelt vast en de zaakvoerder bevestigt voor zover nodig, dat de vennootschap geen passief aan derden bezit en dat het hele vermogen, zo actief als passief, van de vennootschap, op heden toegekend wordt aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, en dat bijgevolg het vermogen op heden vereffend wordt,

De vergadering beslist dat voor zover er op heden nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op volgende financiële rekening van de Heer Rik Turcq, voornoemd, op rekening nummer BE20 7380 2771 6356.

De vennoten verklaren dat voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, de , Heer Rik Turcq zal instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden. Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

VIJFDE BESLISSING

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, bevestigt de vergadering nogmaals dat alle voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

Na onderzoek daarvan bevestigt de ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROMOTURCQ definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 8300 Knokke-Heist, Elisabethlaan 199 bus 1.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde alle nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen bij de banken waar de vennootschap rekeningen aanhield, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering: de Heer Rik Turcq, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte tot vereffening - sluiting met aangehechte volmacht.

- verslagen van zaakvoerder en van de revisor over de vereffening - sluiting.

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.09.2011, NGL 17.02.2012 12041-0057-010
29/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.09.2010, NGL 22.11.2010 10610-0597-010
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.09.2009, NGL 25.01.2010 10026-0004-009
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.09.2008, NGL 23.01.2009 09021-0116-009
03/04/2008 : KO124908
08/12/2006 : KO124908
07/12/2005 : KO124908
12/11/2004 : KO124908
07/01/2004 : KO124908
30/01/2003 : KO124908
15/03/2002 : KO124908
22/09/2001 : KO124908
11/04/2001 : KO124908
24/01/1998 : KO124908
29/01/1997 : KO124908
01/01/1997 : KO124908
01/01/1997 : KO124908
12/02/1993 : KO124908
09/01/1993 : KO124908
06/08/1991 : KO124908

Coordonnées
PROMOTURCQ

Adresse
KONINGIN FABIOLASTRAAT 56, BUS A0 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande