PRONOVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRONOVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.497.130

Publication

17/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0479.497.130

Benaming

(voluit) : Veva Worldwide Trading

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8531 Harelbeke (Bavikhove), Rijksweg 214

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 25 september 2013 (neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De algemene vergadering beslist om de bestaande maatschappelijke benaming van "Veva Worldwide Trading" te wijzigen in "Pronovan".

De algemene vergadering beslist om artikel 1 van de bestaande statuten volledig te schrappen en te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Pronovan"" .

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten de volgen-de gegevens vermelden: de naam, de rechtsvorm, voluit of afgekort als BVBA, de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de venncotschap haar zetel heeft."

Overeenkomstig artikel 65 van het Wetboek van Vennootschappen dient elke vennootschap een naam dient te voeren die verschilt van elke andere vennootschap. Indien de gekozen naam gelijk is aan een andere of er zozeer op gelijkt dat er verwarring kan ontstaan, kan iedere belanghebbende de gekozen naam doen wijzigen en, indien daartoe grond bestaat, schadever-goeding eisen.

TWEEDE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het vereiste verslag van het bestuursorgaan met een' omstandige verantwoording van de geplande wijziging van het maatschappelijk doel.

Bij het verslag is een samenvattende staat gevoegd van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden voordien werd vastgesteld, namelijk op 30 juni 2013.

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering over het verslag dat in de agenda werd aan-gekondigd alsook van de samenvattende staat van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden voordien werd: vastgesteld. Elke vennoot erkent een kopie van deze documenten ontvangen te hebben, ervan kennis te~ hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Een exemplaar van het verslag wordt door de notaris-minuuthouder neergelegd op de rechtbank van: koophandel

DERDE BESLUIT  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De algemene vergadering beslist om het bestaande maatschappelijk doel uit artikel 4 van de bestaande; statuten volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- de productie, bewerking, aankoop en verkoop, klein- en groothandel, import en export van haiffabricaten, en afgewerkte producten en artikelen uit hout, glas, rubber, kunststof, metaal en andere materialen.

- de productie, bewerking, aankoop en verkoop, klein- en groothandel, import en export van gepersonaliseerde naamplaten, stickers en promotie-artikelen in verschillende materialen.

- de groot- en kleinhandel, de import en export, het optreden als tussenpersoon (aankoop, verkoop, huren, verhuren, enzovoort), commissionair, agent in de handel in roerende goede-ren alsmede alle dienst- en adviesverlening onder al zijn vormen in het algemeen.

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iinwuui~muii

*13156 6~x

III

V

111

V

beh aa Be

Sta;

NEERGELEGD

-7. 10. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL GriffieKORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

.01 verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

A het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of dergelijke functies in andere vennootschappen,

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zijn zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

pe vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren

De vennootschap mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

De vennootschap mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie, en management- en consultancy-opdrachten uitvoeren.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Sij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mag de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap mag in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland.

Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

VIERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE BESTUURSBEVOEGDHEID

pe algemene vergadering beslist om artikel 7 van de bestaande statuten volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 7: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld. Enkel met instemming van de eventuele statutaire zaakvoerder(s), mag de alge-mene vergadering een niet-statutaire zaakvoerder benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, wordt benoemd in een rechtspersoon, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De enige zaakvoerder kan alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden gaan het Belgisch Staatsblad

"

De zaakvoerders kunnen voor de gedeeltelijke uitoefening van hun bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid een bijzondere volmacht geven aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan moeten alle zaakvoerders deze volmacht gezamenlijk geven,

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend."

VIJFDE BESLUIT  ACTUALISATIE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om artikel 12 van de bestaande statuten volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 12: ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden (in voorkomend geval) hetzij van rechtswege ingeval de bij artikel 3 van de statuten voor beperkte termijn bedongen bestaansduur van de vennoot-schap is verstreken zonder dat hij werd verlengd, hetzij tengevolge van een rechterlijke be-schikking die kracht van gewijsde heeft gekregen, ofwel tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten als gezegd in artikel 3 van de statuten.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe voorafgaan-deijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Zolang wettelijk vereist, treden de vereffenaars pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen is overgegaan tot de be-vestiging van hun benoeming door de algemene vergadering.

Tenzij de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 7.2 van de statuten,"

ZESDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de BVBA "Dorvan" te 8560 Wevelgem (Moorsele), Olmenlaan 68, voor wie optreedt de heer Yves Dorny en mevrouw Kristien Verhuist, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle be-nodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van kocp-handei.

- aan de notaris-minuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

c

Opgemaakt te Menen op 25 september 2013,

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte.

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan betreffende de doelswijziging, met een staat van activa en

passiva die niet meer dan 3 maanden voordien werd vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 29.08.2012 12489-0110-012
16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 08.12.2011 11633-0267-012
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 31.12.2010 10652-0296-012
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 21.05.2010 10128-0398-012
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 31.07.2008 08520-0381-013
16/06/2008 : KOA022041
05/09/2007 : KOA022041
04/10/2006 : KOA022041
05/10/2005 : KOA022041
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 25.08.2015 15491-0109-012
17/02/2003 : KOA022041

Coordonnées
PRONOVAN

Adresse
RIJKSWEG 214 8531 BAVIKHOVE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande