PROSEC CARPARTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROSEC CARPARTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.104.841

Publication

04/12/2012
ÿþUOtl PDF 11.1

i ii i k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1

j1L11111

 J t

Ondernemingsnr : 0849.104.841

Benaming (voluit): PROSEC CARPARTS

Rechtsvorm : Besroten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Hoge Hul 25

(volledig adres)

" Onderwerp(en) akte: RECHTZETTING PUBLICATIE oprichting mbt datum boekjaar Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op 28/09/2012 ter registratie ' neergelegd, dat

De heer DE RECHTER Jan Eduard Jeannine, geboren te Hamme op 17/12/1959, nationaal nummer 59.12,17-405.20, ongehuwd, wonende te 9140 Temse, Bokmolenstraat 2. Verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd. Beroep:

" bestuurder van vennootschappen

een vennootschap opgericht heeft, als volgt:

,STATUTEN

Vorm en Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROSEC CARPARTS ' Zetel : 8000 Brugge, Hoge Hul 25

Duur ; De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van: de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Doel;

De vennootschap kan in Belgie of in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon, rechtstreeks of onrechtstreeks, als groot- of kleinhandel, verhandelen, kopen, verkopen; stockeren, fabriceren en concessioneren van allerlei autoonderdelen en  accessoires, zowel nieuwe als tweedehands, aankoop en verkoop als groot, -- of detailhandel van banden, dit alles in de meest ruime zin van het woord, zowel wat betreft de grondstoffen als wat betreft de afgewerkte producten, waarbij eveneens inbegrepen alle financiële, industriële of commerciële handelingen welke direct of indirect in verband hiermede staan. De bemiddeling bij dergelijke operaties,

De oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verrichten van alle studies, het uitwerken van aile ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met de bovengemelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren van alle onroerende en roerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel als hoofdhandelaar als agent, in binnen- en buitenland, het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen.

Het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor, met uitsluiting van alle activiteiten die Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zijn bepaald. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,

" zoals het verwerven van inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsble

NEERGELEGD ter GRIFFIE des

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op' 2 3 NOV. 21:11a

GrlifieCeq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alhet verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen in België of in het buitenland, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

B/Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, zelfs aan de eigen vennoten of zaakvoerder, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ka pitalisatieondernemingen

C/Het verlenen van adviezen en bijstand van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zijn, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eerader welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

DIHet waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

EEIDe aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

F/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

G/Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementscontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Tussenpersoon in de handel, tussenkomst in de ondernemingen van alle verkopen onder gelijk welke vorm

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen,

Luik B - Vervolg

vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd volledig geplaatst. Op de aandelen werd ingeschreven in geld door de heer De Rechter voornoemd, voor aile aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van aohttienduizend zeshonderd euro (¬ 18600,00), volledig volstort.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap, De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto ' winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot,

Vertegenwoordiging : leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

Algemene vergadering : ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand januari om 20 uur. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 augustus en eindigt op 31 juli van ieder jaar.

SLOTBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de kruispuntbank voor ondernemingen tot 31/07/2014

Er wordt geen commissaris-revisor aangesteld.

Wordt benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, ingaand op heden: De heer De Rechter Jan voornoemd. Die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaard heeft. Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOLMACHT

Comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan Accountant 1AB  Comptafisc, te 9840 De Pinte, Florastraat 36, teneinde in hun naam alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de aanvraag en wijzigingen in de kruispuntbank voor: ondernemingen en BTW formaliteiten en andere administraties

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Notaris Pierre Verschaffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behóuder+4

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305039*

Neergelegd

28-09-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849104841

Benaming (voluit): PROSEC CARPARTS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Hoge Hul 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op achtentwintig september tweeduizend twaalf, ter registratie neergelegd, dat

De heer DE RECHTER Jan Eduard Jeannine, geboren te Hamme op 17/12/1959, nationaal nummer 59.12.17-405.20, ongehuwd, wonende te 9140 Temse, Bokmolenstraat 2. Verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd. Beroep: bestuurder van vennootschappen

een vennootschap opgericht heeft, als volgt:

STATUTEN

Vorm en Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROSEC CARPARTS Zetel : 8000 Brugge, Hoge Hul 25

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Doel:

De vennootschap kan in Belgie of in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon, rechtstreeks of onrechtstreeks, als groot- of kleinhandel, verhandelen, kopen, verkopen; stockeren, fabriceren en concessioneren van allerlei autoonderdelen en  accessoires, zowel nieuwe als tweedehands, aankoop en verkoop als groot  of detailhandel van banden, dit alles in de meest ruime zin van het woord, zowel wat betreft de grondstoffen als wat betreft de afgewerkte producten, waarbij eveneens inbegrepen alle financiële, industriële of commerciële handelingen welke direct of indirect in verband hiermede staan. De bemiddeling bij dergelijke operaties.

De oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met de bovengemelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren van alle onroerende en roerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel als hoofdhandelaar als agent, in binnen- en buitenland, het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen.

Het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor, met uitsluiting van alle activiteiten die Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zijn bepaald. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven van inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

A/het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen in België of in het buitenland, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

B/Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, zelfs aan de eigen vennoten of zaakvoerder, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen

C/Het verlenen van adviezen en bijstand van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zijn, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

D/Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

E/De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

F/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

G/Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementscontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Tussenpersoon in de handel, tussenkomst in de ondernemingen van alle verkopen onder gelijk welke vorm

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen,

Luik B - Vervolg

vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volledig geplaatst. Op de aandelen werd ingeschreven in geld door de heer De Rechter voornoemd, voor alle aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro ( ¬ 18600,00), volledig volstort.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Vertegenwoordiging : Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Algemene vergadering : ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand januari om 20 uur.. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig juli van ieder jaar.

SLOTBEPALINGEN:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de kruispuntbank voor ondernemingen tot eenendertig juli tweeduizend veertien.

Er wordt geen commissaris-revisor aangesteld.

Wordt benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, ingaand op heden: DE RECHTER Jan, voornoemd

Die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaard heeft. Zijn mandaat is onbezoldigd. VOLMACHT

Comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan Accountant IAB  Comptafisc, te 9840 De Pinte, Florastraat 35, teneinde in hun naam alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de aanvraag en wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen en BTW formaliteiten en andere administraties

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 29.01.2016, NGL 26.02.2016 16050-0481-014

Coordonnées
PROSEC CARPARTS

Adresse
HOGE HUL 25 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande