PROSPERITAS MANAGEMENT

NV


Dénomination : PROSPERITAS MANAGEMENT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 472.671.694

Publication

27/05/2014
ÿþ Mod Md 11.1

111M131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

15 MEI 2014

Griffie

Gent Afclelino Brugge

De-griffer

II 111.11,1)171.11 II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472.671.694

Benaming

(voluit) : PROSPERITAS MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Egyptestraat 21 te 8730 Beernem (Oedelem)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - Kapitaalvermindering

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op negen mei tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000) teneinde het te brengen van zeshonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 626.000) op vierhonderdvijfentwintigduizend euro 425.000) door terugbetaling aan elk bestaand aandeel van een bedrag van (afgerond) zesenvijftig euro zevenentwintig cent (¬ 56,27), en dit zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalverrnindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 425.000).

TOELICHTING VAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 6131614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLISSING

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5: KAPITAAL

«Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vierhonderdvijfentwintigduizend eûro (¬ 425.000), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd vierenvijftig (3.554) aandelen zonder nominale waarde. Alle aandelen hebben stemrecht.»

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt akte dat bil de laatste benoeming van de bestuurders op 15 januari 2014 zij heeft vermeld dat de mandaten van de pas benoemde bestuurders onbezoldigd zijn. De vergadering verklaart dat de mandaten van de Heer DEMARE Luc, voornoemd, (gedelegeerd) bestuurder, ab initio wel degelijk bezoldigd is, en dit sedert 15 januari 2014. Het bedrag van de bezoldiging werd vastgelegd in een apart besluit.

VIERDE BESLISSING

TO EKENN VAU B EVOEG DHEDEN AAN DERAAD VAN BESTUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbrad



De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten un'

te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na

afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te

coördineren.

VIJFDE BESLISSING

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor FLAMAND & PARTNERS, te 8300 Knokke-Heist,

't Walletje 18, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

 voor eensluidende analytisch uittreksel---

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Thomas Dusselier





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden *. Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(n)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

i

" 1911 696*

Ondernemingsnr : 0472.671.694

Benaming

(voluit) : PROSPERITAS MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Egyptestraat 21 te 8730 Beenrem (Oedelem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op zesentwintig mei tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzonder algemene vergadering van 19 mei 2014 werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van art. 537, 1e lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde zevenennegentigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 97,450,00) om het van vierhonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 425.000,00) te brengen op vijfhonderdtweeëntwintigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 522.450,00) door de uitgifte van vierhonderd vijfennegentig (495) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dal valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld.

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderdzesennegentig euro zevenentachtig cent (¬ 196,87) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100 %).

DERDE BESLISSING

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalsaandelen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLISSING

1. Vervolgens hebben beide aandeelhouder voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «PROSPERITAS MANAGEMENT», en in te schrijven op de vierhonderd vijfennegentig (495) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderdzesennegentig euro zevenentachtig cent (¬ 196,87) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

1. De Heer DEMARE Luc aandeelhouder voormeld sub 1, ten belope van driehonderd achtennegentig (398) kapitaalaandelen;

2. Mevrouw LEUS Ingrid aandeelhouder voormeld sub 2, ten belope van zevenennegentig (97) kapitaalaandelen.

2, De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 %). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd procent (100 %).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de ING bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 8 mei 2014 dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd met verzoek tot bewaring in zijn dossier.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de

dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

V

beh

aa

Bel

Stal

11



NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

3 0 MEI 2Ülik

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gent Afdeling Brugge De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vot-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van zevenennegentigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 97.450,00) daadwerkelijk

verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderdtweeëntwiintigduizend

vierhonderd vijftig euro (E 522.450,00), vertegenwoordigd door vierduizend negenenveertig (4.049)

kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

ZESDE BESLISSING

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdtweeëntwintigduizepd vierhonderd vijftig euro (¬

522.450,00). t'

Het is verdeeld in vierduizend negenenveertig (4.049) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die elk

éénlvierduizend negenenveertigste (1I4.049ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen .7

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering neemt akte dat het mandaat van de Heer DEMARE Luc, voornoemd, (gedelegeerd)

bestuurder, bezoldigd is, en dit sedert de oprichting van de vennootschap, Het bedrag van de bezoldiging werd

vastgelegd in een apart besluit,

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor FLAMAND & PARTNERS, te 8300 Knokke-Heist,

't Walletje 18, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aire nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket,

Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

----------voor eensluidende analytisch uittreksel------------

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0472.671.694

Benaming

(voluit) PROSPERITAS MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; Egyptestraat 21 te 8730 Beernem (Oedelem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op vijftien januari tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van vijfhonderdduizend vijfhonderd euro (¬ 500.500) teneinde het te brengen van één miljoen honderdvijfentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.125.500) op zeshonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 625.000) door terugbetaling aan elk bestaand aandeel van een bedrag van (afgerond) honderd veertig euro negenenzestig cent (¬ 140,69), en dit zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van vijfhonderdduizend vijfhonderd euro (¬ 500.500) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 625.000).

TOELICHTING VAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 6131614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLISSING

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5: KAPITAAL

«Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op zeshonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 625.000), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd vierenvijftig (3.554) aandelen zonder nominale waarde. Alle aandelen hebben stemrecht»

DERDE BESLISSING

ONTSLAG EN BENOEMING

De vergadering neemt akte van het ontslag van de voltallige raad van bestuur met ingang van heden. De; eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor hun mandaten.

De vergadering beslist met ingang van heden te herbenoemen als bestuurders van de vennootschap, voor een termijn eindigend vlak na de jaarvergadering van het jaar 2019:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1114901101

V beh aa Be Sta

,ittkGELEGD fERGRIFFEE VAN Dt

BELGE ECHTBANKVANKOOPHANDELTE

BRUGGE(AFD NGBRU GE)

214 op: 17 JAN. ZOli

Deger.

Griffie

MON1TEuf 03 -Q2 ELGtSCH S

TAATSBLAD

L k V or-

t'Jéhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1, De Heer DEMARE Luc Victor Mariette, geboren te Brugge op vijfentwintig april negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 8730 Beenrem (Oedelem), Egyptestraat 21;

2, Mevrouw LEYS Ingrid Micheline Edouard, geboren te Varsenare op vijf oktober negentienhonderd zestig,

wonende te 8730 Beenrem (Oedelem), Egyptestraat 21;

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich

hiertegen verzet.

De mandaten zijn onbezoldigd.

VIERDE BESLISSING

TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit

te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na

afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te

coordineren.

VIJFDE BESLISSING

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor FLAMAND & PARTNERS, te 8300 Knokke-Heist,

't Walletje 18, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

De vergadering wordt gesloten om tien uur.

RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn alhier in raad van bestuur verenigd om te beraadslagen over de

volgende agenda:

-Benoeming gedelegeerd bestuurder.

Met eenparigheid van stemmen wordt de Heer DEMARE Luc, voornoemd, benoemd tot gedelegeerd

bestuurder voor de duurtijd van zijn mandaat. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

--- voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 15.11.2013, NGL 20.12.2013 13690-0598-014
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 21.11.2014, NGL 18.12.2014 14694-0358-014
13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 16.11.2012, NGL 12.12.2012 12662-0032-014
29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 18.11.2011, NGL 25.11.2011 11615-0599-014
01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 19.11.2010, NGL 29.11.2010 10614-0426-014
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 15.12.2009, NGL 18.01.2010 10015-0119-014
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 21.11.2008, NGL 27.11.2008 08824-0267-014
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 16.11.2007, NGL 04.12.2007 07818-0180-014
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.05.2006, GGK 17.11.2006, NGL 29.11.2006 06884-3026-015
21/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.05.2005, GGK 18.11.2005, NGL 20.12.2005 05900-5278-013
25/01/2005 : BG092827
27/12/2004 : BG092827
14/07/2004 : BG092827
19/12/2003 : BG092827
04/12/2002 : BG092827
25/07/2002 : BG092827
26/07/2001 : BG092827

Coordonnées
PROSPERITAS MANAGEMENT

Adresse
EGYPTESTRAAT 21 8730 OEDELEM

Code postal : 8730
Localité : Oedelem
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande