PYPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PYPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.952.968

Publication

27/06/2014
ÿþ" 4

Mad Und 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



18 JUNI 2014



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ID



Ondernemingsnr : 0421.952.968

Benaming

(voluit) : PYPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meensesteenweg 262, 8890 Moorslede (Dadizele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING -STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 10 juni 2014, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Besluií tot verlenging van het lopende boekjaar tot eenendertig decembertweeduizend en veertien.

2.Besluit tot wijziging van het boekjaar: voortaan loopt het boekjaar telkens van één januari tot eenendertig december van het kalenderjaar, Aanpassing van de statuten door vervanging van artikel 22 door volgende, tekst: "Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde daaropvohgend, jaar."

3.Besluit tot wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering: deze zal voortaan plaatsgrijpen " op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur, in plaats van de tweede dinsdag van de maand december om achttien uur. Aanpassing van de statuten door vervanging van de eerste zin van artikel 18 door: de volgende tekst; "De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de; jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden." Besluit dat de eerstvolgende gewone: algemene vergadering aldus zal plaatsgrijpen op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur, in het' jaar tweeduizend en'vijftien.

4.Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coordinatie van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd

-expeditie van de akte dd. 10/06/2014 met aangehechte volmacht

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 16.12.2013 13687-0257-013
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 20.12.2012 12673-0370-014
14/03/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0421.952.968 Benaming

(voluit) : PYPE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meensesteenweg 262, 8890 Moorslede

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 25 februari 2011, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Kennisname van het vrijwillig ontslag van de BVBA BRUNO DE WULF, met zetel te 5030 Gembloux, Rue Louis-Denamur 23, BTW BE 0463.612.389, RPR Namen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bruno DE WULF, wonende te 5030 Gembloux, Rue Louis-Denamur 23 als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van 6 december 2010.

2.Na kennisname van het vereiste verslag van de zaakvoerder en een staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, wijziging, uitbreiding en herformulering van het doel door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst hierna:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

N Groot- en kleinhandel in, in- en uitvoer, aan en verkoop van cichorei, suikerbieten, wortelen, groenten, aardappelen, pulp.

B/ Drogen van bovengenoemde producten.

C/ Groot- en kleinhandel in, in- en uitvoer, aan en verkoop van dieren (geen pluimvee), zaden en granen, planten, papierpotjes en bijhorende machines.

D/ Groot- en kleinhandel in, in- en uitvoer, aan en verkoop van agro- en geotextiel, folies en allerhande bijhorigheden.

E/ Groot- en kleinhandel in, in- en uitvoer, aan en verkoop van bestrijdingsmiddelen en fytofarmaceutische producten voor land- en tuinbouwactiviteiten in de ruimste zin van het woord.

F/ Het verlenen van adviezen op technisch en materieel vlak van ondernemingen met een gelijkaardig doel. !I. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen.. verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{ en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

llI ltI lli IlII 11fl ll ltl 1111111 tl

*11039810*

® 2 MAART 2011

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

" De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.".

3.Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten beginnen op één juli en te laten eindigen op dertig juni van het volgende jaar. Het lopende boekjaar begonnen op 1 augustus 2010 wordt verlengd tot 30 juni 2012.

4.Wijziging van datum en uur van de jaarvergadering die voortaan zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand december om 18 uur. De eerst volgende jaarvergadering zal gehouden worden in de maand december van het jaar 2012.

5.Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder, de BVBA HOF TER KLEINDERBEEK, met zetel te 8890 Hoorslede (Dadizele), Meensesteenweg 262, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer , Francis PYPE, wonende te 8890 Moorslede (Dadizefe), Meensesteenweg 262, met ingang van heden, tot statutair zaakvoerder van de vennootschap.

6.Wijziging en herformulering van de modaliteiten van ontslag en benoeming zaakvoerders; bevoegdheden zaakvoerders en overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden.

7.Aanpassing van de statuten aan de te nemen besluiten hiervoor en aanneming nieuwe statuten.

8.Aanstelling van de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. ' Die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-Mevrouw Eveline Christiaens;

-Mevrouw Ellen Bonte.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 25/02/2011

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Î Ir

27/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 11.01.2011, NGL 24.01.2011 11013-0331-013
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 13.01.2009, NGL 26.01.2009 09021-0371-013
18/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.01.2008, NGL 14.01.2008 08014-0172-013
12/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 09.01.2007, NGL 01.02.2007 07041-0001-014
25/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NV

Ondernemingsnr : 0421.952.968

Benaming

(voluit) : PYPE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meensesteenweg 262, 8890 Moorsiede (Dadizele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 27 mei

2015, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Wijziging van de bestuursbevoegdheid, in die zin dat de enige zaakvoerder of elke zaakvoerder

afzonderlijk zo er meerderen zijn, de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om alle daden van beheer en

bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Voor volgende verrichtingen zal echter de voorafgaande goedkeuring van de meerderheid van de

zaakvoerders vereist zijn:

-alle verrichtingen met betrekking tot onroerend goed en handelsfondsen;

-verrichtingen boven honderdduizend euro (¬ 100.000,00) per verrichting, waarbij deelverrichtingen voor

zelfde handeling samengeteld worden;

-aangaan van leningen en het verlenen van waarborgen en zekerheden;

-het aanwerven en ontslag van kaderpersoneel;

-het afstuiten van langlopende contracten (met duurtijd van meer dan 9 jaar);

-de overdracht en het verwerven op welke wijze ook van financiële vaste activa;

- alle verrichtingen met betrekking tot aandelenparticipaties;

- het deelnemen in andere vennootschappen;

- het optreden als aandeelhouder/vennoot van een andere vennootschap.

2.Wijziging van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, in die zin dat de vennootschap voortaan in en

buiten rechte vertegenwoordigd wordt door iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er

meerderen zijn.

3.Wijziging van de modaliteiten inzake vraagrecht.

4.Wijziging van de modaliteiten inzake ontbinding, vereffening en verdeling liquidatiesaldo.

5.Aanpassing van de statuten.

6.Benoeming van de heer Carlos PYPE, wonende te 8840 Oostnieuwkerke, Slijperstraat 68 en de heer

Edward PYPE, wonende te 8890 Dadizele, Ter Klippe 28, tot niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde

duur vanaf aktedatum.

De vennootschap telt bijgevolg drie zaakvoerders, te weten:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOF TER KLEINDERBEEK", met zetel te 8890 Moorslede, Meensesteenweg 260, BTW BE-0864.542.786, RPR Gent, afdeling leper, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Francis PYPE, wonende te 8890 Moorslede (Dadizele), Meensesteenweg 262, statutair zaakvoerder,

2) de heer Edward PYPE, wonende te 8890 Dadizele, Ter Klippe 28, niet-statutaire zaakvoerder, en

3) de heer Carlos PYPE, wonende te 8840 Oostnieuwkerke, Slijperstraat 68, niet-statutaire zaakvoerder. Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd

-expeditie van de akte dd. 27/5/2015

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 10.01.2006, NGL 06.02.2006 06044-2846-014
25/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 11.01.2005, NGL 18.01.2005 05020-4919-014
12/02/2004 : IE
24/01/2003 : KO099952
22/01/2002 : KO099952
11/01/2001 : KO099952
26/01/1999 : KO099952
01/01/1997 : KO99952
01/01/1995 : KO99952
01/01/1993 : KO99952
01/01/1992 : KO99952
01/01/1989 : KO99952
01/01/1988 : KO99952
01/01/1986 : KO99952
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 21.06.2016 16202-0303-014

Coordonnées
PYPE

Adresse
MEENSESTEENWEG 262 8890 DADIZELE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande