QIQ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QIQ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.886.396

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15311016*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

30-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Bakkerhoekstraat 27

Ondernemingsnummer :

0632886396

Benaming (voluit) : QIQ

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Ann STROBBE, notaris met standplaats te Wevelgem op 29 juni 2015, neergelegd ter registratie,

BLIJKT DAT :

De Heer STAELENS Jan Albert F, geboren te Wevelgem op 11 mei 1964, nationaal nummer 640511 395 72, nummer identiteitskaart 591 4482731 75, wonende te 8890 Moorslede (Dadizele), Bakkerhoekstraat 27, echtgenoot van Mevrouw HAEZEBROUCK Lieve een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, genaamd  QIQ , met zetel te 8890 Moorslede, Bakkerhoekstraat 27, die begint op datum van de neerlegging van een uitgifte van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk en waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven wordt:

Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam " QIQ ".

Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8890 Moorslede (Dadizele), Bakkerhoekstraat 27.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Vlaamse - en Brusselse Gewest, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening alle activiteiten van een handelsvennootschap, vastgoedvennootschap en holdingvennootschap te voeren. Indien zij deze activiteiten voert voor derden, zal zij dit doen binnen de toepasselijke wettelijke bepalingen, desgevallend met toestemming van de bevoegde overheden.

De vennootschap heeft tot doel het creëren en vormen van vennootschappen, ondernemingen of instellingen, of het vestigen van samenwerkingsverbanden tussen vennootschappen, ondernemingen en/of instellingen. Het nemen van participaties in vennootschappen, ondernemingen of instellingen onder de vorm van een overname, financiële tussenkomst, door middel van inbreng van kapitaal, fusie of splitsing; inschrijven op kapitaalverhogingen van vennootschappen, ondernemingen of instellingen en op uitgiftes van effecten en waardepapieren, al dan niet het kapitaal vertegenwoordigend, met of zonder stemrecht, inschrijvingsrecht of recht van voorkeur.

"QIQ"

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bakkerhoekstraat 27

8890 MOORSLEDE (DADIZELE)

OPRICHTING  BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

8890 Moorslede

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks investeren en desinvesteren in vastgoed, hiervoor leningen aangaan, en zekerheden geven en deze terugbetalen.

Zij mag diensten verlenen onder meer in de sector van horeca, vrije tijd en aanverwante sectoren en activiteiten.

Zij mag financieren, consigneren, lenen, verpanden of storten.

Zij mag portefeuilles, effecten en financiële instrumenten, van willekeurige orde geheel of gedeeltelijk aftstoten, overdragen, en terugbetaling verkrijgen van toegestane leningen.

Zij kan haar investeringen geheel of gedeeltelijk financieren door de uitgifte van obligaties, door de uitgifte van certificaten of elk ander effect conform artikel 232 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de houder ervan het recht verleent om ten laste van de vennootschap een deel van de opbrengsten gegenereerd door de rechten en/of de goederen die zij hebben toegestaan te financieren, te ontvangen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het verlenen van medewerking, het beheer en/of toezicht of controle op de vennootschappen of groepen van vennootschappen, van welke juridische vorm ook, in het bijzonder op het vlak van algemeen beheer, technisch, commercieel, financieel, administratief en personeelsbeheer, voor rekening van de vennootschappen, ondernemingen of instellingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemingen houdt.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief en de termen beheer of advies gebruikt in deze statuten zijn andere dan deze bedoeld in de wet van 6 april 1995 betreffende de tweede markt, het statuut en de supervisie van investeringsvennootschap, tussenpersonen en beleggingsadviseurs.

Zij heeft eveneens als doel, het beheren van deelnemingen in, het beheren van vennootschappen en ondernemingen, het nemen van mandaten in vennootschappen en ondernemingen en het leveren van diensten.

De vennootschap mag borg staan, zowel voor haar eigen verbintenissen, als voor verbintenissen van derden, onder meer door het verhypothekeren of verpanden van haar goederen, haar eigen handelsfonds inbegrepen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul cent (18.550,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in het liquidatiesaldo.

Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, aangesteld als statutair of niet-statutair zaakvoerder, door de enige vennoot optredend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtsdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van handelingen. Zitting en bijeenroeping.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand november, om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende zaterdag op hetzelfde uur. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone of bijzondere algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking van de jaarrekening verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van uitkering , geeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen

die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de

oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.-Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 30 juni 2016.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste zaterdag van de maand november van

het jaar 2016.

2.-Benoeming van zaakvoerder(s).

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder(s) voor een onbepaalde duur:

- de heer Jan Staelens voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

3.-Commissaris.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4.-Volmachten.

De Heer LIBEER Koenraad, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, Goedendagstraat 18, of elke

andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap,

om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te

vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank

van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Coordonnées
QIQ

Adresse
BAKKERHOEKSTRAAT 27 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande