QLARO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QLARO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.948.950

Publication

10/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : t5-96. q4 '/SD

Benaming

(voluit) : QLARO

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beneluxpark 7 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op twintig februari tweeduizend veertien

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt : QLARO.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Beneluxpark 7.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD ULTIMA INVEST, met zetel te 8500 Kortrijk, Beneluxpark (ondememingsnummer 0879.143.662), voor haar inbreng in geld intekenend op vijfduizendvijfhonderd (5.500) aandelen voor een bedrag van vijfenvijftigduizend euro (¬ 55 000), volstort tot beloop van elfduizend euro (¬ 11 000);

De heer VERDUYN Brecht, wonende te 8830 Hooglede, Noordabeelstraat 66, voor zijn inbreng in geld intekenend op tweehonderdnegenenzeventig (279) aandelen voor een bedrag van tweeduizend zevenhonderdnegentig euro (¬ 2 790), volstort tot beloop van tweeduizend zevenhonderdnegentig euro (¬ 2 790).

De heer VERDUYN Brecht verklaart tevens Inbreng te doen in de nieuwe vennootschap van zijn knowhow met betrekking tot een eigen ontworpen softwareapplicatie, die zich richt op de toepasbaarheid van BI technologie binnen KMO's op het vlak van dashboarding-, controlling en management informatietoepassingen.

De waardering van de in te brengen knowhow en het "Infocision Brain concept' werd conventioneel bepaald tussen de bij onderhavige oprichting betrokken partijen op tweeënveertigduizend tweehonderdentien euro (42 210 EUR), zoals uiteengezet in het hiemavermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze inbreng in natura heeft het voorwerp uitgemaakt van een verslag opgemaakt op negentien februari tweeduizend veertien door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT ROOBROUCK-CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", vertegen-'woordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de oprichters en die besluit als volgt :

Besluit

"De inbreng in de nieuw op te richten BVBA "QLARO" bestaat uit de inbreng in natura van knowhow ter waarde van tweeënveertigduizend tweehonderd en tien euro (¬ 42.210,00) door de heer Brecht Verduyn, Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de opriohters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de door de partijen weerhouden methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van 42.210,00 euro, die tenminste overeenstemt met het aantal van 4.221 nieuwe aandelen en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

- de waarde van de inbreng van de knowhow ten bedrage van 42.210,00 euro gebeurt op basis van een conventionele waarde. Deze conventionele waarde is slechts gerechtvaardigd indien in de toekomst een positief rendementzal gegenereerd worden in .de vennootschap,, zodat er geen sprake kan zijn ven _overwaardering.. Op de Laatste Olz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1405 9 0*

NEERGELEC,J ~

27:02, 2414

REC.(i K KOOPHANDEL rKI5RTRI,.JK

E

~~~.

j~~ K5 _

4 3/4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Zoals vernield in ons verslag kunnen wij ons bijgevolg op heden niet uitspreken over de gepastheid van deze conventionele waardering;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.221 volgestorte aandelen van de BVBA "QLARO" zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen in het kader van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting?

Dit verslag wordt, samen met het bijzonder verslag van de oprichters, neergelegd op de Griffie van de Recht-tank van Koophandel.

In vergelding van de inbreng in natura, worden aan de heer VERDUYN Brecht voor zijn inbreng in natura ten belope van tweeënveertigduizend tweehonderd en tien euro (¬ 42 210,00) vierduizend tweehonderd éénentwintig (4.221) aandelen zonder nominale waarde toegekend.

5) Kapitaal : het kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100 000,00), vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

6) ..

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en van die handelingen waarvoor een aandeelhoudersovereenkomst waarbij aile vennoten en de vennootschap partij zijn in unanieme besluitvorming voorziet. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Niettegenstaande het voorgaande, dienen de beide zaakvoerders samen op te treden voor die handelingen waarvoor een aandeelhoudersovereenkomst  waarbij alle vennoten en de vennootschap partij zijn  in unanieme besluitvorming voorziet. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Met betrekking tot zaken waarvoor een aandeelhoudersovereenkomst waarbij alle vennoten en de vennootschap partij zijn in unanieme besluitvorming voorziet, dient de volmacht door aile zaakvoerders samen gegeven te worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt be-noemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-ders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordi-ger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-1CT-consulting in de meest ruime zin van het woord en handel in ICT-materiaal en 1CT-oplossingen;

- realisatie en installatie van programma's en gebruiks-klare systemen waaronder onder meer dient te worden begrepen: analyseren, ontwerpen, programmeren, installeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen die zich richten op de toepasbaarheid van de Business Intelligence technologie binnen bedrijven (dashboarding, controlling, en management informatie toepassingen), inclusief systemen van automatische data identificatie;

- de ontwikkeling van softwareproducten en de commercialisering ervan;

- gegevensverwerking in het algemeen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, met inbegrip van het geheel of gedeeltelijk ter beschikking stellen, al dan niet tegen betaling, van een onroerend goed aan haar bestuurders, bedrijfsleiders en werknemers in het kader van een verloningspolitiek;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

z Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge - advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaat-sen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, directie, controle of vereffening, het verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan al dan niet verbonden ondernemingen, aisrrierle eetwaarborgen van verbintenissen van derden;

- het geven van advies inzake de organisatie en het beheer van ondernemingen.

De term 'vermogensbeheer' zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbin-tenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

12) Jaarvergadering : Ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand april om tien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de verga-'dering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die zelf geen vennoot moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige vennoot niet geoorloofd is, evenmin als het handeten bij wijze van zaakwaarneming of naamlening,

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde

duur:

1) de gewone commanditaire vennootschap PUSHING HANDS, met zetel te 8830 Hooglede (Gits), Noordabeelstraat 66, met ondememingsnummer 0806.787.996, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, erº%

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk- held AD ULT1MA INVEST, voormeld.

Zij zullen over al de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

~ V Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

Vaststelling aanstelling vast vertegenwoordiger

De vergadering stelt vast dat de heer VERDUYN Brecht, voornoemd, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de gewone commanditaire vennootschap PUSHING HANDS (besturende vennootschap) voor het zaakvoerderschap in de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QLARO (bestuurde vennootschap) door beslissing van de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap PUSHING HANDS van heden.

De vaste vertegenwoordiger, de heer VERDUYN Brecht voor-noemd, verklaart het mandaat van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QLARO te aanvaarden.

De vergadering stelt vast dat de heer BOSSUYT Filip, wonende te 8790 Waregem, Wortegemseweg 92, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD ULTIMA INVEST (besturende vennootschap) voor het zaakvoerderschap in de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QLARO (bestuurde vennootschap) door beslissing van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD ULTIMA INVEST van heden.

De vaste vertegenwoordiger, de heer BOSSUYT Filip, voor-noemd, verklaart het mandaat van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QLARO te aanvaarden.





VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd;

- Expeditie van de akte dd. 20 februari 2014;

- Het bijzonder verslag van de oprichters dd. 20 februari 2014;

- Het verslag van de bedrijfsrevisor dd.19 februari 2014

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 16.07.2015 15311-0420-025

Coordonnées
QLARO

Adresse
BENELUXPARK 7 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande