QUA3

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUA3
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.523.207

Publication

24/04/2014
ÿþ ModWQrd 11.1



neige In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111111111*11.1 8le11:111 111

V beh

aa Be Stai

MONIT

16 «

BELGISCH

RECIITHANA VAN KOOPHANDEL

UR BELettir AFDELIND BRUCHE

04- 2011INEERGELEGD OP: e 8 APR. 2014

Griffie

STAATSBLA'

Ondernemingsnr : 0431.523.207

Benaming

(voluit) : Qua 3

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Leenmolenstraat 3/A, 8750 Wingene

(volledig adres)

Onderwerp akte; KAPITAALVERHOGING - DOELSW1JZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op zevenentwintig maart tweeduizend en veertien, geregistreerd te Izegem op eenendertig maart tweeduizend en veertien, boek 267 bla4116 vak 4, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Qua 3, met zetel te 8750 Wing ene, Leennnolenstraat 3/A, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing  Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per eenendertig december tweeduizend en dertien.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig december tweeduizend en dertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tweede beslissing Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit ie breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel drie (3) van de statuten: «Het transport voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle diverse goederen in de meest ruime zin van het woord, zowel te land, te water en in de lucht.

Op- en overslag alsmede het stockbeheer, evenals het verzekeren van distributiediensten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor rekening van derden.».

Derde beslissing  Kennisname van de dividendenuitkering in het kader van artikel 537 W1B 92.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato zesentwintig december tweeduizend en dertien, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zesendertig duizend euro (¬ 36.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is.

Vierde beslissing - Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de BVBA Beclrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

« 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Eadnifsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA QUA3 door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Pascal CLAEYS en een vordering die werd toegekend aan mevrouw Stephanie HELLEBUYCK naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van

ifijragen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.0e beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3.0e voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsteer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 32.400,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de recht-matigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 25 maart 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.»

 het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing - Kapitaalverhoging

Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met tweeëndertig duizend vierhonderd euro (¬ 32.400,00) te verhogen om het van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op eenenvijftig duizend euro (¬ 51.000) te brengen door inbreng in natura van de openstaande vorderingen.

II.Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaren de aanwezige vennoten, na voorlezing van het voorafgaande, hun schuldvordering ten belope van tweeëndertig duizend vierhonderd euro (¬ 32.400,00) in deze vennootschap in te bréngen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

III. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwer-kelijk op eenenvijftig duizend euro (¬ 51.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Zesde beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenvijftig duizend euro (¬ 51.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.».

Zevende beslissing Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Francis Vlegels, notes te ingelmunster alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing  Machtiging aan de zaakvoerders

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA Fiduciaire B&S met zetel te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 122 b3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

expedite proces-verbaal;

coördinatie van de statuten;

- verslag zaakvoerder inzake doelswijziging;

verslag zaakvoerder inzake kapitaalverhoging met staat van actief en passief;

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. vem Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

à,

04/09/2012 : BG065333
30/06/2011 : BG065333
07/07/2010 : BG065333
09/10/2009 : BG065333
15/06/2009 : BG065333
30/06/2008 : BG065333
02/07/2007 : BG065333
07/08/2006 : BG065333
28/07/2005 : BG065333
23/07/2004 : BG065333
30/07/2003 : BG065333
23/04/2003 : BG065333
19/03/2003 : BG065333
31/08/2015 : BG065333
06/09/2002 : BG065333
12/01/2002 : BG065333
11/01/2000 : BG065333
04/04/1992 : BG65333
13/05/1989 : BG65333
22/12/1987 : BG65333
06/09/2016 : BG065333

Coordonnées
QUA3

Adresse
LEENMOLENSTRAAT 3A 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande