QUALITY FEED

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : QUALITY FEED
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 893.730.383

Publication

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 28.06.2013 13233-0063-016
22/04/2013
ÿþ" ~ 1

si

I

0

*1306279

rood word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Ondernemingsnr : 0893.730.383

Benaming

(voluit) : QUALITY FEED

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Zuidstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelwijziging - (her)benoemingen

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 28/03/2013, geregistreerd te Waregem op 3 april 2013, boek 108, blad 45, vak 9, bladen 5, verzendingen 0, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend de E.A. Inspecteur mevrouw B. Van Thuyne, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering beslist ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur de dato negentien februari tweeduizend en dertien, waarin deze de hierna doorgevoerde doelwijziging heeft verantwoord, evenals van de staat van activa en passiva de dato eenendertig januari tweeduizend en dertien.

De aandeelhouders hebben erkend kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen heeft de buitengewone algemene vergadering beslist de tekst van artikel 3 van de statuten uit te breiden met de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van de agenda.

TWEEDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering beslist de materiële vergissing in de akte Kapitaalverhoging verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op vijf november tweeduizend en zeven, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijf december daarna, onder nummer 07175060, recht te zetten.

In voormelde akte kapitaalverhoging werd het kapitaal verhoogd van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) naar vijfhonderd tweeënzestigduizend euro (E 562.000,00), door uitgifte van tweeduizend achthonderdveertig (2.840) nieuwe aandelen. Het kapitaal van vijfhonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 562.000,00) wordt aldus vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderdzestig (3.460) aandelen.

In voormelde akte kapitaalverhoging werd aldus ingetekend op de tweeduizend achthonderdveertig (2.840) nieuwe aandelen door de NV 'MUMAX", voornoemd.

DERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering beslist:

-de tekst van artikel 3 van de statuten aan te passen aan het genomen besluit hiervoor.

Dit artikel zal voortaan luiden ais volgt:

Artikel 3.  DOEL

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden of op basis van commissiehandel:

Het fabriceren, aankopen en verkopen van veevoeders.

Het invoeren en uitvoeren van graan, het aankopen en verkopen van graan.

De handel, invoer en uitvoer van producten voor visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven en dit in de meest ruime zin van het woord.

Het invoeren van diverse land- en tuinbouwwerken.

De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ k

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle comriïsrciëje, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag, onder om het even welke vorm, samenwerken met of participeren in, zowel in België als in het buitenland, fysische en rechtspersonen waarvan de activiteit of het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van het eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

-Het aankopen, opfokken en verkopen van runderen, paarden en varkens.

-De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten, leningen en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

-De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits rekening te houden met de wettelijke regels terzake."

-de tekst van artikel 5.1 Vaststelling van de statuten aan te passen aan het genomen besluit hiervoor. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op vijfhonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 562.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderdzestig (3.460) aandelen zonder nominale waarde die elk één/drieduizend vierhonderdzestigste (113460ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst."

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat er een einde is gekomen aan de mandaten van de volgende bestuurders:

-Mevrouw BUYCK Manuela, voornoemd.

-De NV "MUMAX", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw BUYCK Manuela, voornoemd.

-Mevrouw VANHOUTTEGHEM Raïs, voornoemd.

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering aldus beslist tot de herbenoeming van:

- mevrouw BUYCK Manuela, voornoemd, tot bestuurder.

-de NV "MUMAX", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw BUYCK Manuele, voornoemd, tot bestuurder.

Mevrouw BUYCK Manuele, voornoemd, heeft uitdrukkelijk het mandaat van bestuurder aanvaard.

De NV "MUMAX", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw I3UYCK Manuela, voornoemd, heeft uitdrukkelijk het mandaat van bestuurder van de vennootschap aanvaard.

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering vervolgens beslist tot de benoeming van de heer LAMBRECHT Ives Jan, geboren te Waregem op vijf januari negentienhonderd tweeënzestig, rijksregistemummer 61.01.05-237.28, echtgenoot van mevrouw BUYCK Manuela, wonende te 9770 Kruishoutem, Bunderstraat 10, tot bestuurder van de vennootschap, die is tussengekomen en zijn mandaat heeft aanvaard. De heer LAMBRECHT Ives, voornoemd, zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

VIERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering besloten om volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VANDORPE, PROVOOST, DE LILLE & CO", te 9870 Zulte (Olsene), Oudenaardestraat 113b, en hun aangestelden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde en de directe belastingen en de Administratie voor Inkomens- en Ondernemingsfiscaliteit, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, de ondernemingsloketten en het sociaal verzekeringsfonds teneinde bij deze instanties de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle andere formaliteiten in verband met administratieve, fiscale en sociale verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

RAAD VAN BESTUUR.

Is bijeengekomen de raad van bestuur:

-Mevrouw Buyck Manuela voornoemd,

-NV Mumax, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Buyck Manuela voornoemd, -De Heer Lambrecht Ives voornoemd,

Die hebben verklaard te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder, mevrouw Buyck Manuela, voornoemd, die heeft verklaard haar mandaat te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte statutenwijziging, verslag van de raad van bestuur, staat van actief en passief.

Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem)

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nienj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

', behouden aan het Belgith taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 28.06.2012 12228-0350-016
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 14.07.2011 11297-0449-016
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 07.06.2010 10152-0428-016
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 03.06.2009 09182-0283-016

Coordonnées
QUALITY FEED

Adresse
ZUIDSTRAAT 8 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande