QUIBITS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUIBITS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.693.488

Publication

12/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-11-2014

Griffie

*14310589*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567693488

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Quibits

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Botenkopersstraat(Kor) 2 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 7 november 2014, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat:

1) De heer EECKHAUT Samuel Guido Caroline, geboren te Waregem op negen februari negentienhonderd negentig (nationaal nummer 90.02.09-255.21), ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Leiestraat 13/0021.

2) De heer DERYNCK Arne Klaas Tim, geboren te Torhout op twintig september negentienhonderd eenennegentig (nationaal nummer 91.09.20-219.88), ongehuwd, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 481/0301.

3) De heer MORLION Thijs Wim Corneel, geboren te Poperinge op dertig oktober negentienhonderd eenennegentig (nationaal nummer 91.10.30-175.33), ongehuwd, wonende te 8647 Lo-Reninge, Oude-eiermarkt 6, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  Quibits , met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Botenkopersstraat 2.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland en zowel Business-to-Consumer als Business-to-Business:

" Het ontwerpen van 3D, interactieve 3D en digitale reconstructies in de ruimste zin  indien gewenst gecombineerd met augmented of virtual reality  op basis van innovatieve gametechnologie voor diverse doelgroepen, waaronder de academische, de culturele en de private sector met als doel educatie, ontspanning, promotie, marketing, communicatie en andere.

" Het aanbieden van bovenstaande 3D visualisaties en bijhorende elementen, in het om het even welke vorm, zowel virtueel als fysiek. Ook fysieke 3d prints gebaseerd op bovenvermelde virtuele reconstructie behoren tot de mogelijkheden.

" Het ontwikkelen van software en applicaties voor diverse platformen.

" Het, indien nodig, zo accuraat mogelijk onderzoeken van de historische werkelijkheid en deze op een zo correct mogelijke manier, en overleg, te vertalen naar de voorafgaande 3D visualisatie.

" Het organiseren van activiteiten en conceptontwikkelingen op het vlak van grafisch design, waaronder het ontwerpen van (3D) modellen, video s, standen of boeken.

" Het ontwikkelen van en onderzoek naar nieuwe mogelijkheden en technologieën die gebruikt kunnen worden om bovenstaande doelen te perfectioneren.

" Het stimuleren en katalyseren van het gebruik van 3D technologie in diverse domeinen ter bevordering van de interdisciplinaire samenwerking tussen eerder genoemde sectoren.

" Het oprichten van één of meerdere e-shops om de bovenstaande besproken elementen tegen betaling aan te bieden bij klanten zowel in België als in het buitenland.

" Het ontwikkelen, ontwerpen, bedenken en programmeren van videogames en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

computerprogramma s in de ruimste zin, zowel door onszelf als voor derden.

" Consulting in de ruimste zin: ons ter beschikking stellen van onze diensten naar derden

" Handel in computers, randappartuur en software.

1. In België of in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

5. Alle mogelijke vormen van adviesverlening.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden. Kapitaal  aandelen  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

 door de heer Samuel Eeckhaut, voornoemd sub 1), ten belope van 62 aandelen,

 door de heer Arne Derynck, voornoemd sub 2), ten belope van 62 aandelen,

- door de heer Thijs Morlion, voornoemd sub 3), ten belope van 62 aandelen.

totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van

het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE36

7350 3674 3281 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3

november 2014 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende

notaris bewaard worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,

volgestort is ten belope van 40,32 ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00

EUR).

Het kapitaal is volgestort ten belope van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 EUR).

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 22  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Artikel 23 Bijeenkomsten  beraadslaging  besluitvorming bestuursorgaan

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee zaakvoerders. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders wordt gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping. Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Het college van zaakvoerders kan eveneens vergaderen via internet gebaseerde communicatiemiddelen.

Elke beslissing van het college wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening. Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het college van zaakvoerders behoort, dit mede te delen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt en dient het college van zaakvoerders en de vennootschap de voorschriften van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven

Artikel 24  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van 5.000,00 euro overschrijdt per verrichting, is de algemene vergadering uitsluitend bevoegd. Deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

beperkingen kunnen in beginsel niet worden ingeroepen tegenover derden.

- De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 mei om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag, een zaterdag of een zondag is, heeft de jaarvergadering

de volgende werkdag plaats.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

- Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

- Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december

2015.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit

voor onbepaalde duur:

1) de heer EECKHAUT Samuel Guido Caroline, geboren te Waregem op negen februari negentienhonderd negentig (nationaal nummer 90.02.09-255.21), ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Leiestraat 13/0021, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

2) de heer DERYNCK Arne Klaas Tim, geboren te Torhout op twintig september negentienhonderd eenennegentig (nationaal nummer 91.09.20-219.88), ongehuwd, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 481/0301, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

3) de heer MORLION Thijs Wim Corneel, geboren te Poperinge op dertig oktober negentienhonderd eenennegentig (nationaal nummer 91.10.30-175.33), ongehuwd, wonende te 8647 Lo-Reninge, Oude-eiermarkt 6, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan VG Boekhouding & Fiscaliteit BV ovv BVBA, Boer Janssensstraat 2, 9050 Gentbrugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte oprichting.

13/05/2015
ÿþMoa word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III







NEERGELEGD

0 4 MEI 2015

Ondememingsnr : 0567693488

Benaming

(voluit) : Quibits

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Botenkopersstraat 2 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij Bijzondere Algemene Vergadering van 21 april 2015 werd beslist om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Botenkopersstraat 2 te 8500 Kortrijk naar de Doorniksestraat 63/Z te 8500 Kortrijk.

Derynck Arne

zaakvoerder

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
QUIBITS

Adresse
BOTENKOPERSSTRAAT 2 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande