QUICK TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUICK TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.376.893

Publication

06/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 28.12.2013 13703-0318-015
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.07.2012 12295-0254-013
11/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac is

L I

7 Ondernemingsnr : ()M. 11-6 .~ Benaming

(voluit) : QUICK TECHNICS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8940 Wervik, Ommegangstraat 86

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden voor Meester Thierry DEVOS, Notaris ter standplaats Wervik, op 21 december 2010 - geboekt te Poperinge, op 29 december 2010, vijf bladen, geen verzendingen, boek 443, blad! 87, vak 15 , ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de E.a. Inspecteur (get.) Vangampelaere B.

Hetgeen volgt

1) OprichtersNennoten :

De heer VANHOENACKER Leslie Albert Patrick, (IK: 212-0083268.52 - NN: 77.04.03-291.03), ongehuwd,: geboren te Menen op 3 april 1977, wonende te 8940 Wervik, Ommegangstraat 86.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van: Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting voor heden zijn: aangegaan vanaf 1 november 2010 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van: de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

2) Rechtsvorm & Naam :

Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam " Quick Technics " .

3) Zetel :

8940 Wervik, Ommegangstraat 86.

4) Doel "

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. Voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelij-ke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,: erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende: goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van. onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband; staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het: genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen! met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere! roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in ! eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en: financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van! deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het! optreden als vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

II

" 11005931"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. Alle openbare of private elektriciteitswerken, stukadoorswerken ; handel in benodigdheden voor stukadoorswerken, elektrische installaties; installaties van domotica; metaalconstructie en metaalbewerking; algemene bouwaanneming die benevens het bouwen, verbouwen en restaureren van gebouwen, ruwbouw en onder-dak zetten, werkzaamheden uitvoert die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, metselwerken, voegwerken, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; onderneming voor algemeneaannemingen van telecommunicatie-uitrustingen en van het databeheer; onderneming voor het uitrusten van afstandsbediening, afstandscontrole en afstandsmeting;

3. Het verlenen van diensten consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, ver-koop, productie en algemeen bestuur.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks, onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5) Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

6) Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in zeshonderd twintig (620) aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde

van één !zeshonderd twintigste (1/620ste) van het maatschappelijk kapitaal per aandeel.

7) Bestuur

a. Aanwijzing :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen al

dan niet vennoot (vennoten).

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparige goedkeuring van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

b. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid :

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) Jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

9) Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

10) Overgangsbepalingen :

A. Eerste niet-statutaire zaakvoerder(s) :

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf de akte-oprichting wordt door de oprichters tot gewone

of niet-statutaire zaakvoerder benoemd :

- de Heer Vanhoenacker Leslie, voomoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet

verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.1. Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

éénendertig december tweeduizend en elf.

B.2. Eerste jaarvergadering:

De eerste gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van

de maand juni tweeduizend en twaalf.

i

V" oorbehouden aan aan het Belgisch Staatsblad

Volmacht :

Als bijzonder mandataris met recht van substitutie wordt aangesteld :

de heer Bouten Christophe wonende te 8906 Elverdinge-leper, Sint-Pieterstraat 16, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van de eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket. Tevens wordt hem volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der B.T.W. en directe belastingen en de Administratie voor Ondernemings- en Inkomensfiscaliteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor beknopt uittreksel .

Thierry DEVOS, Notaris

ter standplaats Wervik

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte

- bankattest

Coordonnées
QUICK TECHNICS

Adresse
OMMEGANGSTRAAT 86 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande