R & R CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R & R CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.020.038

Publication

16/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbrad

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

-7 OKT. 2014

Griffie

ANnlinOMPUSNP

111111 111111 II uII

Ondernemingsnr 0825.020.038

Benaming

(voilà» R & R Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Leopold II-laan 31, 8670 Oostduinkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalsverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher, Vandenameele & Planckaert Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8974 Poperinge, Boeschepestraat 4, op 6 oktober 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R & R CONSULTING" met zetel te 8670 Oostduinkerke, Leopold 11-laan 31, 8670 Oostduinkerke, ingeschreven in het rechtspersonen register te Veurne onder nummer 0825.020.038, met eenparigheid van stemmen beslist heeft hetgeen volgt.

EERSTE BESLUIT

Lezing wordt gegeven van het verslag van het bestuursorgaan tot toelichting van de hiernavermelde inbreng in nature en van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Be-dliestevisoreMantoor Dujardin", met zetei te 8560 Weiebern, Kortrilkstraat 12. \MiteenWoordi9d door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin", op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, Bedrijfsrevisor. Deze verslagen worden goedgekeurd.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA R & R CONSULTING door inbreng van een pakket aandelen, bestaande uit 98 aandelen van de BVBA VERZEKERINGEN KAREL CARPENTIER, kan ik besluiten dat ;

1, De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapItaalverhogIng door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet,

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng ln nature door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van navolgende:

ik dien een voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten van bodernsanering naar aanleiding van bodemvervuiling op de in de BVBA VERZEKERiNGEN KAREL CARPENTIER en de BVBA R & R CONSULTING aanwezige percelen grond aangezien mil hieromtrent onvoldoende Informatie beschikbaar is.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

LL De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng In nature bestaat uit 4.610 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA R & R CONSULTING met een fractiewaarde van 186,00 EUR per aandeel. Alle bij de kapitaalverhoging betrokken partijen verklaarden zich impliciet akkoord met voormelde vergoeding.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 1 september 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Veriagenwoordigcldoor_cleBM_SlaàRketDujard'ul.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,"

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achthonderdzevenenviegduizend vijfhonderd euro (E 857,500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) tot achthonderdzesenzeventigduizend honderd euro (E 876.100,00) door inbreng in nature en door de uitgifte van vierduizend zeshonderd en tien (4.610) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Alle aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen worden volledig voIstort.

Deze aandelen blijven op naam en worden ingeschreven in het aandelenregister.

Deze kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng in natura van een pakket aandelen, bestaande uit achtennegentig (98) aandelen  op een totaal van honderd (100) aandelen  in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verzekeringen Karel Carpentier met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde/Oostduinkerke, Stijn Streuvelsstraat 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Veurne onder het ondememingsnummer 0473.048.313, met een totale inbrengwaarde van afgerond achthonderdzevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (E 857.500,00).

Voormelde inbreng wordt onderschreven door de Heer CARPENTIER Karel voornoemd en Mevrouw DOISE Griet voornoemd.

De Heer CARPENTIER Karel voornoemd zal vierenvijftig (54) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verzekeringen Karel Carpentier inbrengen en Mevrouw DOISE Griet voornoemd zal vierenveertig (44) aandelen van de betreffende vennootschap inbrengen.

Voormelde inbreng in natura is neder omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan de voornoemde inbrengers in totaliteit vierduizend zeshonderd en tien (4,610) nieuwe volledig afbetaalde aandelen zonder nominale Waarde verstrekt, met een waarde van honderd zesentachtig euro (E 186,00) per aandeel, hetzij aan de Heer CARPENTIER Karel tweeduizend vijfhonderd veertig (2.540) aandelen en aan Mevrouw DOSSE Griet tweeduizend en zeventig (2.070) aandelen.

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de voile eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap met ingang vanaf heden.

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hunnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap "Verzekeringen Karel Carpentier" en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist, onder voorbehoud van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging, artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt thans achthonderdzesenzeventigduizend honderd euro (¬ 876.100,00), vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd en tien (4.710) aandelen op naam met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vierduizend zevenhonderd en tiende (1/4.710de ) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie."

VIERDE BESLUIT

De bestuurders stellen vast en verzoeken mij, Notaris, bij akte vast te stellen, dat de kapitaalsverhoging volledig werd ingeschreven en dat het kapitaal werd verhoogd tot achthonderdzesenzeventigduizend honderd euro (E 876.100,00), vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd en tien (4.710) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vierduizend zevenhonderd en tiende (1/4.710de ) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de wijzigingen van artikel 5 van de statuten definitief worden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verieent volmacht aan de instrumenterende Notaris om de tekst van de gecoördineerde

statuten op te maken,

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid GEVIMAR met zetel te 8530 Harelbeke, Broelkaal 2 bus 2, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties.

A e .

e Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL



William de Sagher - Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal houdende kapitaalsverhoging;

- verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :' Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 25.06.2013 13217-0274-014
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12238-0363-010
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0312-018

Coordonnées
R & R CONSULTING

Adresse
LEOPOLD II-LAAN 31 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande