R EN W INVESTMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : R EN W INVESTMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.343.831

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 19.07.2013 13320-0033-016
04/06/2013
ÿþmot' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~

Z



II1IllhII i IIIIIII ~IAlllllll

X13083952*

24 MEI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.343.831

Benaming (voluit) : R&W INVESTMENT

:;

.; (verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Vaubanstraat 56

8900 IEPER

ï4

Onderwerp akte :GERUISLOZE FUSIE : VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan Mourisse, Notaris niet standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge de dato TWEEËNTWINTIG MEI TWEEDUIZEND DERTIEN, "ter registratie aangeboden" dat werd gehouden, de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap "R&W 1NVESTMENT", met zetel te 8900 leper, Vaubanstraat 56, BTW BE 466.343.831,'; ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0466.343.831, RPR leper,

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van Meester William de Sagher, Notaris te Poperinge op achttien juni negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het;; Belgisch Staatsbiad van zeven juli daarna, onder het nummer 1999.07.07190

Waarvan de statuten diverse malen werden gewijzigd, doch voor het laatst krachtens de besluiten van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meesterli William de Sagher, Geassocieerd Notaris te Poperinge op vierentwintig juli tweeduizend acht, bekendgemaakt;i in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad van zes augustus daarna, onder nummer 2008.08.0610131015.

'I Waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd, zo werd verklaard.

Uit gezegde blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen, alhier letterlijk;

geciteerd :

EERSTE BESLUIT : FUSIEBESLUIT

;j De Raad van Bestuur van zowel de voornoemde Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT',; overgenomen vennootschap voornoemd, als de zaakvoerder van de voornoemde Vennootschap met Beperkter, Aansprakelijkheid "LIRY", overnemende vennootschap, hebben op twaalf maart tweeduizend en dertien een;; gezamenlijk fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De neerlegging van dit fusievoorstel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig maart tweeduizend en dertien (voor wat betreft de Besloten Vennootschap met Beperkte;; Aansprakelijkheid "LIRY") onder nummer 2013.03.26/0048309 en van zesentwintig maart tweeduizend en dertien (voor wat betreft Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT") onder nummer 2013.03.2610048308

De enige aandeelhouder keurt dit fusievoorstel goed.

TWEEDE BESLUIT : ONTBINDING - FUSIE s;

De enige aandeelhouder besluit overeenkomstig het fusievoorstel tot de ontbinding, zonder vereffening, van!: de over te nemen Naamloze Vennootschap "R&W INVESTMENT", met zetel te 8900 leper, Vaubanstraat 56, BTW BE 466.343.831, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0466.343.831, RPR leper, en tot fusie; met de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIRY", met zetel te 8900 leper,: Paddevijverstraat 50, BTW BE 875.338.787, ingeschreven onder het ondememingsnummer 0875.338.7874 RPR leper, overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de,; algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de Naamloze Vennootschap "R&Wï; INVESTMENT, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

In het bijzonder wordt verklaard dat geen onroerende goederen betrokken zijn in de transactie.r. Alle handelingen verricht na één januari tweeduizend dertien door de overgenomen vennootschap worden:

vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden hernomen;

in het proces-verbaal van de overnemende vennootschap.

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergadering van de aandeelhouders van zowel de overgenomen als de ovememende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie dooroverdracht van de algeheelheid van activa en;.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds ria goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen van deze op de overnemende vennootschap "LIRY".

Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT : BEEINDIGING MANDAAT RAAD VAN BESTUUR & GEDELEGEERD BESTUURDERS - KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap ingevolge fusie door overneming de mandaten van de Raad van Bestuur en de gedelegeerd bestuurders zijn opgehouden zoals . hierna beschreven.

Zowel de bestuurders , de gedelegeerd bestuurders ais de voorzitter van de Raad van Bestuur werden (her)aangesteld respectievelijk door de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten en door de Raad van Bestuur de dato achttien juni tweeduizend elf, beiden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen november daarna, onder het nummer 2011.11.09/0168845.

Aldus hebben de mandaten van volgende bestuurders, gedelegeerd bestuurders en voorzitter van de Raad van Bestuur, te weten

1. De heer RYDE Daniel, wonend te 8900 leper, Vaubanstraat 56 (bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur);

2. Mevrouw WALLAYS Arlette, wonend te 8900 leper, Vaubanstraat 56 (bestuurder en gedelegeerd

bestuurder); 3. De Heer RYDE Lieven, wonend te 8900 leper, Vaubanstraat 56 (bestuurder en

gedelegeerd bestuurder);

Van rechtswege een einde heeft genomen vanaf heden.

De algemene vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening (die wordt opgesteld na de fusie) door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, als kwijting zal gelden voor de bestuurders en de gedelegeerd bestuurders van de overgenomen vennootschap, voor de uitoefening van het mandaat dat zij uitoefenden sedert hun aanstelling tot op heden, overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT : BEVOEGDHEDEN

De enige aandeelhouder verleent alle bevoegdheden aan de bijzondere lasthebber, de Heer RYDE Lieven, wonend te 8900 Ieper, Vaubanstraat 56, alhier aanwezig en dewelke dit aanvaardt, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie.

In het kader van deze overdracht door fusie, is de bijzondere lasthebber, hiervoor aangeduid ook nog gemachtigd om voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van haar bevoegdheid af te vaardigen zoals zij dat bepaalt en voor de door haar vastgelegde duur.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Stephan Mourisse, met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge

worden tevens neergelegd :

gelijkvormig afschrift van akte dd.22.05.2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luikg

i

10

i

RtIni

Ondernemingsnr : 0466.343,831 Benaming

(voluit) : R & W INVESTMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vaubanstraat 56, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 12 maart 2013 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1, De BVBA LIRY, met zetel te 8900 leper, Paddevijverstraat 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister

onder het nummer 0875.338.787, (overnemende vennootschap);

2. De NV R & W INVESTMENT (overgenomen vennootschap).

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de over te nemen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Getekend:

De heer Lieven Ryde

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 12 maart 2013,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

15 NUI 2013

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 18.07.2012 12303-0525-016
09/11/2011
ÿþVoorbehouder aan het Seigiscit Stentsbtaa

Er,`,

~_

Mcd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1111 n YII nl II IIYI IIV

*11168845*

Ondernerningsr;r : 0466.343.831

Benaming

;volui:; ; R & W INVESTMENT

Rreehtevorm : naamloze vennootschap

Zetei : Vaubanstraat 56, 8900 leper

Onderwerp akte : (Her)benoeming bestuurders, voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder(s)

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 18/06/2011, blijkt dat de volgende

personen herbenoemd werden tot bestuurder voor een hernieuwbare periode tot onmiddellijk na de gewone:

° algemene vergadering van 2016:

- de heer Daniël Ryde, wonende te 8900 leper, Vaubanstraat 56;

- mevrouw Arlette Wallays, wonende te 8900 leper, Vaubanstraat 56;

- de heer Lieven Ryde, wonende te 8900 leper, Vaubanstraat 56.

Mevrouw Veerle Ryde werd niet herbenoemd tot bestuurder. Bijgevolg is er een einde gekomen aan haar: mandaat van bestuurder.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 1810612011, blijkt: dat de heer Daniel Ryde herbenoemd werd tot voorzitter van de raad van bestuur en dat de heer Daniel Ryde: en mevrouw Ariette Wailays herbenoemd werden tot gedelegeerd bestuurder. De heer Lieven Ryde werd benoemd tot bijkomende gedelegeerd bestuurder. ledere gedelegeerd bestuurder heeft afzonderlijk de; bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 18)

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen, is de raad van bestuur nochtans geldig tegenover derden en'"

in rechte vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder.

Opgesteld te leper, op 18/06/2011.

Getekend:

De heer Lieven Ryde

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de l ie;ete dz. ven blik ? vermelden : Recto : Neem en hoecianicheid vaan de instrumenterende notaris; hetzij van de pereo(o)n(er:) bevoogd de recht t ersoon ten aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 30.08.2011 11461-0180-016
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 25.06.2010 10211-0396-016
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 10.07.2009 09389-0331-016
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 14.07.2008 08395-0301-015
12/07/2007 : IE038425
25/08/2006 : IE038425
03/08/2005 : IE038425
15/07/2005 : IE038425
14/07/2004 : IE038425
23/07/2003 : IE038425
22/08/2002 : IE038425
24/07/2001 : IE038425

Coordonnées
R EN W INVESTMENT

Adresse
VAUBANSTRAAT 56 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande