R. & E. VANDENBROUCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R. & E. VANDENBROUCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 413.125.770

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.02.2014, NGL 19.02.2014 14042-0294-018
17/11/2014
ÿþbel aa Be Sta

~-~

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0413.125.770

R. en E, VANDENBROUCKE

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : AARTSHERTOGINNESTRAAT 27, 8400 Oostende, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst : zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering op datum van 28 oktober 2014 werd als volgt beslist:

- het ontslag van de Heer DEVISCH Werner als zaakvoerder werd aanvaard. Er werd hem tevens kwijting verleend voor het door hem uitgeoefende mandaat;

- de Heer DEVISCH Sebastian werd benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

DEVISCH Sebastian, zaakvoerder

NErmüLl_LCD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 zot

Gent Afdeierr9ostende

D~ grl iier

Op de laatste blz: van Luik Efkïriëtdi:ri-: i ecfo :` NaaÏf1`2i1 háéiÍáïtigfiëid van dë"irïstrûrnèütërende notaris, hetzij van dé"përsb(o)ri(eü)« `'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

Bijlagen-bij-liet BëIgisch Staatsblad - ri/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2012
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

X122065

Ondernemingsrsr : 0413.125.770

Benaming (voluit):VANDENBROUCKE R&E

Zetel : Tempelierstraat 17

8470 Gistel

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ivcae, g&iegst ter griffie van cse

rechtbank van koop.h

Brugge -- afdei'-g te Oo itsnite op

1 3 DEC 2012

GriffieCe grrfrier

Onderwerp akte :Statutenwijziging - doelwijziging - adreswijziging - verleniging boekjaar

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Muylle, te Middelkerke, op 29 november 2012, geregistreerd te 'Oostende I op 05 december 2012 vijf bladen geen evrzendingen, boek 758 blad 32 vak; 06, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25), de E.a. Inspecteur-Ontvanger, Al, (getekend) H. Gryson' dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap Vandenbroucke R & E met zetel te 8470:

Gistel, Tempelierstraat 17, de volgende besluiten heeft genomen:

A ,

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de maatschappelijke zetel wordt overgeplaatst

naar 8400 Oostende, Aartshertoginnestraat 27,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering ontslaat met eenparigheid van de stemmen de voorzitter voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel, waarbij de staat van actief en; passief is gevoegd welke niet ouder is dan drie maanden voor heden, aangezien iedere aanwezige aandeelhouder: erkent een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

Voormeld verslag van de zaakvoerder en voormelde staat van actief en passief zullen samen met een: uitgifte van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oostende.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap als volgt te wijzigen.

Het in artikel 3 van de statuten vermelde huidige doel wordt vervangen door volgend nieuw doel:

"Alle willekeurige operaties te verrichten die overeenstemmen met de onderneming van het ontwerpen en

plaatsen van uitstalramen, het inrichten van tentoonstellingen en kunstgalerijen, het vervaardigen en plaatsen van : speciale publiciteiten en uitsta(lingsartikelen, de kleinhandel van antikwiteiten, schildenjen, gravuren, kunstvoorwerpen, snuisterijen en fantasieartikelen, bloemen en planten, sierglaswerk, sierkeramiek, en sierijzerwerk, meubelen maar met uitsluiting van kantoormeubelen en meubileringsartikelen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de, verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruiling en verdeling, de verkaveling, de; bouwpromotie in de meest mime zin, de urbanisatie, de aan- en verkoop van vruchtgebruik en, in het algemeen alle, verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van, onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; het uitoefenen van de functie van syndicus van onroerende goederen; het uitoefenen van aile werkzaamheden als immobiliënmakelaar.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen Binnen dit kader:

;j - overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van

aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen/of verenigingen eender welke, alsmede van; andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren,: onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

A A

IA :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het besturen van vennootschappen welke doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het' deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. ln dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kap italisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving

indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk geregelementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitvoeren voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland."

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen tot de verlenging van het lopende boekjaar tot dertig september tweeduizend dertien en aansluitend hiermee tot het vastleggen van de looptijd van de daaropvolgende boekjaren telkens van één oktober tot dertig september van het daaropvolgende jaar.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het artikelen 3 en 17 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit. Deze artikelen zullen voortaan luiden:

"ARTIKEL 3. DOEL

Alle willekeurige operaties te verrichten die overeenstemmen met de onderneming van het ontwerpen en plaatsen van uitstalramen, het inrichten van tentoonstellingen en kunstgalerijen, het vervaardigen en plaatsen van speciale publiciteiten en uitstallingsartikelen, de kleinhandel van anfikwifeifen, schilderijen, gravuren, kunstvoorwerpen, snuisterijen en fantasieartikelen, bloemen en planten, sierglaswerk, sierkeramiek, en sierijzerwerk, meubelen maar met uitsluiting van kantoormeubelen en meubileringsartikelen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruiling en verdeling, de verkaveling, de bouwpromotie in de meest ruime zin, de urbanisatie, de aan- en verkoop van vruchtgebruik en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; het uitoefenen van de functie van syndicus van onroerende goederen; het uitoefenen van alle werkzaamheden als immobiliënmakelaar.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel fn roerende als onroerende goederen. Binnen dit kader:

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

Het besturen van vennootschappen welke doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog Is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel Zij kan aile brevetten, Licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en aile genotsrechten terzake toestaan.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin,





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken,' houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beteggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in aile uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk geregelementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitvoeren voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland."

"ARTIKEL 17, BOEKJAAR

Net boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar."

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder volmacht te geven tot de uitvoering

van de besluiten die voorafgaan en tot coordinatie van de statuten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Bernard Muylle, te Middelkerke





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2012
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L _

111111111M1 Ill1!111

,Nieciergeiegd ter griffie van de rechtbank van koolhandel Brugge  afdeling te Oostende

op (112

Griffie

de gnfIer

Ondememingsnr Benaming 0/aftip : 0413.125.770

(verkort) R & E VANDENBROUCKE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid



Zetel: TEMPELIERSTRAAT 17, 8470 Giste', België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag

zaakvoerder

Tekst:

De algemene vergadering op datum van 9 november 2012 nam volgende beslissingen; - aanvaarding van het ontslag als zaakvoerder van Mevrouw PFISTER Eliane;

- benoeming van de Heer DEVISCH Werner als nieuwe zaakvoerder voor onbepaalde duur.

DEVISCH Werner,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermeld-én": --YeeCtôïNi-érn en hoéZfâiiigtield varikleristrumenterende notaris. ---------------------------------------

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

...

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 24.07.2012 12324-0367-018
13/05/2011 : OO032630
08/07/2009 : OO032630
30/07/2008 : OO032630
31/07/2007 : OO032630
05/07/2006 : OO032630
22/07/2005 : OO032630
05/11/2004 : OO032630
07/08/2003 : OO032630
04/12/2002 : OO032630
05/10/1999 : OO032630
27/09/1995 : OO32630
02/03/1995 : OO32630

Coordonnées
R. & E. VANDENBROUCKE

Adresse
AARTSHERTOGINNESTRAAT 27 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande