R.A.M

Divers


Dénomination : R.A.M
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.253.738

Publication

15/05/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

HA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

24. 04. 2014

RE,OH BANK KOOPHANDEL lev KORTRIJK

Griffie

07 -05

ELGISCH S

- 2014

TAATSBLAt

R BELGE

MON1TEL

it li

til

*14099884*

Onciernemingsnr : 0436.253.738

Benaming

(vote) : R.A.M.

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Keizer Karelstraat 2, 8800 Roeselare

Onderwerp akte Fusievoorstel (art. 693 Wetboek van vennootschappen)

Neeriegging van het fusievoorstel dd. 22 april 2014 inzake de fusie door overneming van Comm.VA CANE (over te nemen vennootschap) door Comm.VA R.A.M. (ovememende vennootschap).

ARNOLD DECEUNINCK,

geconnnnanditeerd zaakvoerder/vennoot

http://www.auditas.be/fusievoorstel/RAM-Cane.pdf

15/05/2014
ÿþI.

e

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

MONITILIR BELGE

07 :05- 2014

RECHTBANK KOOPHANDQL

BELGISCH STAATSBLAD

fe GrieRTRIJK

NEERULEuD

24. U4, 2014

Ondernemingsnr : 0436.253.738

Benaming

(voluit) : R.A.M.

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Keizer Kareistraat 2, 8800 Roeselare

On " erwer_p akte: Splitsingsvoorstel (art. 743 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het splitsingsvoorstel dd. 22 april 2014 inzake de partiële splitsing van de Comm.VA R.A.M. (na overname van Comm.VA CANE) door oprichting van BVBA ECNOEL, BVBA Cocno en Comm_VA RAM.

ARNOLD DECEUN1NCK,

oecommanditeerd zaakvoerder/vennoot

rittp://www.auditas.be/splitsingsvoorstel/RAM.pdf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 03.07.2014 14267-0027-013
09/09/2014
ÿþ'" \\

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

02 -0

ELGISCH ZTAATSI31 AD

NEERGELEGD

2Z JOLI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

%iniiifitfd. KORTRIJK

R BELGE

- 2014

III

III I II IJI611131

beF

ae

Be Star

111

Ondernemingsnr : 0436.253.738

Benaming

(voluit) R.A.M.

(verkort) "

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Keizer Karelstraat 2, 8800 Roeselare/Rumbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusie door overneming Partiële splitsing door oprichting van 3 nieuwe vennootschappen Naamswijziging Zetelverplaatsing - Doelwijziging - Omzetting in bvba - Benoemingen

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "RAM.", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare/Rumbeke, Keizer Karelstraat 2, opgemaakt door Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA "THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Kortrijk, op 17 juli 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat onder meer volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden:

FUSIE DOOR OVERNAME

1. Goedkeuring van het fusievoorstel de dato tweeëntwintig april tweeduizend veertien opgemaakt door de bestuursorganen van de bij de commanditaire vennootschappen op aandelen "R.A.M." en "Cane" op tweeëntwintig april tweeduizend veertien, neergelegd ter griffe van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Kortrijk op vierentwintig april daarna en bij vermelding gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien mei tweeduizend veertien, onder nummer 14099884 voor wat de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M." betreft en onder nummer 14099883 voor wat de commanditaire vennootschap op aandelen "Cane" betreft.

2. Goedkeuring van de overeenkomstig artikel 602 tuncto 657 Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen door de gecommanditeerde zaakvoerder en de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura in onderhavige vennootschap.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

.8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de Comm.VA R.A.M. met zetel te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 2, RPR Gent (afdeling Kortrijk) 0436253.738, vindt plaats ingevolge de fusie door overneming van COMM.VA CANE.

Het betreft een inbreng voor een totale nominale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van 11.138.855,53 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.326 aandelen van de Comm,VA R.A.M. zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Ddat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Ddat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Ddat, in de gegeven omstandigheden van fusie door overneming waarbij alle aandeelhouders van de over te nemen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met de stijging het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 28 juni 2014.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

3. Goedkeuring van de verrichting waarbij de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M.", met zetel te 8800 Roeselare/Rumbeke, Keizer Karelstraat 2, de commanditaire vennootschap op aandelen "Cane, met zetel te 8800 Roeselare/Rumbeke, Keizer Karelstraat 2 bil wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Ten gevolge van deze goedkeuring, alsook de goedkeuring die gebeurde door de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap voorafgaandelijk dezer, wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

4. Aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap worden vijfduizend driehonderd zesentwintig (5.326) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend, zonder opleg ter vervanging van vijfduizend achthonderd achtenvijftig (5.858) oude aandelen van de over te nemen vennootschap.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf één januari tweeduizend veertien.

5. Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één januari tweeduizend veertien beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen zijn gebeurd.

6. Besluit om het kapitaal van de overnemende vennootschap te verhogen met TWAALF MILJOEN ZESHONDERD VIERENZESTIG DUIZEND EURO (¬ 12.664.000,00) om het te brengen van DRIE MILJOEN HONDERD EN TWAALF DUIZEND EURO (¬ 3.112.000) op VIJFTIEN MILJOEN ZEVENHONDERD ZESENZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 15.776.000,00).

7. Besluit om om de statuten van de Overnemende vennootschap aan te passen aan de verhoging van het maatschappelijk kapitaal en de creatie van bijkomende nieuwe aandelen op naam ten gevolge van de fusie.

PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN 3 NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN

1. Goedkeuring van het splitsingsvoorstei opgemaakt door het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap op tweeëntwintig april tweeduizend veertien, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Kortrijk op vierentwintig april daarna en bij vermelding gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien mei tweeduizend veertien, onder nummer 14099885.

2. Goedkeuring van de overeenkomstig artikelen 219 en 444 Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen door de oprichters en de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "ECNOEL" en "COCOLO" en de commanditaire vennootschap op aandelen "RAM".

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECNOEL" luiden ais volgt:

8. Besluit

De inbreng in natura door de Comm. VA R.A.M. bij de oprichting van de BVBA ECNOEL met zetel te 8800 Roeselare, Sint-Alfonsusstraat 26, betreft de inbreng van diverse financiële participaties samen met activa en passiva die eraan worden toegewezen.

Het betreft een inbreng voor een totale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van 4.466.299,54 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 11.469 aandelen van de BVBA ECNOEL zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Odat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

ociat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Odat, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

1"

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 28 juni 2014.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura bij de oprichting van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCOLO" luiden ais volgt:

..8. Besluit

De inbreng in natura door de Comm. VA R.A.M. bij de oprichting van de BVBA COCOLO met zetel te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 449, betreft de inbreng van diverse financiële participaties samen met activa en passiva die eraan worden toegewezen.

Het betreft een inbreng voor een totale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van 5.312.945,65 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 11.469 aandelen van de BVBA COCOLO zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

[dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

[dal de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

[dal, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door

e

nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de voor de inbreng in natura door partijen

+

weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng ln nature niet overgewaardeerd

e is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van

de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

.<1 voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 28 juni 2014.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura bij de oprichting van de

et commanditaire vennootschap op aandelen "RAM" luiden als volgt:

Besluit

et De inbreng in natura door de Comm. VA R.A.M. bij de oprichting van de Comm.VA RAM met zetel te 8800

et

Roeselare, Keizer Karelstraat 2, betreft de inbreng van diverse financiële participaties samen met activa en

ri) passiva die eraan worden toegewezen.

" =1

Het betreft een inbreng voor een totale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van '1.773.475,25 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 11.469 aandelen van de Comm.VA RAM zonder vermelding van nominale waarde.

P: Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Eldat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura

" =1 uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap

verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal

door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Odat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

et en duidelijkheid;

[dat, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting waarbij alle aandeelhouders van P:

de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van

de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 28 juni 2014.

(g eteke nd)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

3. Beslissing tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van Vennootschappen door inbreng van de in het splitsingsvoorstel vermelde activa- en passivabestanddelen in drie nieuw op te richten vennootschappen, waarbij de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M." niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de in het splitsingsvoorstel vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap met alle rechten en verplichtingen per één januari tweeduizend veertien overgaan op nieuw op te richten vennootschappen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECNOEL", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCOLO" en de commanditaire vennootschap op aandelen "RAM".

4. Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap verminderd met tien miljoen honderd vijfenzeventig duizend negenhonderd eenentwintig euro vijfentwintig cent (¬ 10.175.921,25) om het kapitaal te brengen op VIJF MILJOEN ZESHONDERD DUIZEND ACHTENZEVENTIG EURO VIJFENZEVENTIG CENT (¬ 5.600.078,75), door afsplitsing van de in het splitsingsvoorstel opgenomen vermogens.

5. Besluit dat elk aandeel van de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M." recht geeft op een nieuw aandeel in de 3 respectievelijk op te richten vennootschappen.

6. VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "ECNOEL":

-Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal van, de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECNOEL" wordt ingeschreven door inbreng in natura, bestaande uit de inbreng van de in het splitsingsvoorstel en de overeenkomstig artikel 219 Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen van de oprichters en de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in nature bij de oprichting beschreven activa- en passivabestanddelen van de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M." tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in totaal 11.469 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de overdragende vennootschap

-vastlegging van de tekst van de statuten, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam

"ECNOEL".

Artikel Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Sint-Alfonsusstraat 26.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig

gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de

maatschappelijke zetel zal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België

en in het buitenland, van bijhuizen, admininstratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en

agentschappen.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen -rekening

als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

- Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en

uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

- Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van prbductie of

dienstverlenende ondernemingen

- Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

- Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen

- Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, aile activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel

- De exploitatie van land- en tuinbouwbedrijven, en omvat onder meer, het kweken, kopen en verkopen van aile teelten en dieren, planten en bloemen. En zelfs industriële teelten, welke het voorwerp kunnen uitmaken van een land- of tuinbouwactiviteit.

- De aan- en verkoop, de invoer en uitvoer, de kleinhandel en groothandel in alle soorten hoeveproductert

- Het kweken, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vee (dieren), zowel in aanneming als in onderaanneming, met in het bijzonder de huur en het verhuren, kopen en verkopen, in- en uitvoeren, vervoer, dressuur en verzorging van paarden, alsook het geven van scholing en trainingssessies.

- Het uitvoeren en aannemen van alle land- en tuinbouwwerken, loonwerken en technische landbouwwerken, aanleg en onderhoud van terreinen, handel in landbouwproducten en benodigdheden voor land- en tuinbouw, aile soorten laswerken, dit in de meeste ruime zin van het woord en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden in België en/of in het buitenland.

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

- Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

- Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

- De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

- Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

- De vennootschap zal haar doel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIE MILJOEN NEGENHONDERD VIERENDERTIG DUIZEND ZESENTWINTIG EURO VIJFENTACHTIG CENT (E 3.934,026,85).

Het is verdeeld in 11.469 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 8 Zaakvoerders

a)Het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer last-'hebbers, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen vast.

b)Beëindiging van het mandaat.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontsla-.gen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergade-ring van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

c)Bezoldiging- Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen, op de algemene kosten te verhalen.

Artikel 9: Intern Bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermindert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

Artikel 11: Bijzondere gevolmachtigden

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de ven-inootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdre-'ven volmacht,

Artikel 12: Toezicht

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Er moet dus geen commissaris benoemd worden.

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op alle uittreksels van akten en stukken die volgens de wet tot de verantwoordelijkheid van de commissarissen behoren.

Indien de vennootschap niet kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De commissarissen worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

Artikel 13: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand november om dertien uur.

Artikel 14: Plaats van de vergadering

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement of in de studie van de instrumenterende notaris, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 19: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de uitoefening van de. aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

Artikel 29: Einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 30: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maabschappelijke lasten, de nodig geachte afschrijvingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennoot-Ischap.

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a)vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke réserve; deze voorafmeming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bereikt.

b)het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dal, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

Artikel 35:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffe-ining of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars eerst worden aangewend tot terugbetaling aan de aandeelhouders van het gestorte bedrag der aandelen, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke mate is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende storting en te vorderen lastens de aandelen waarop minder volstort werd, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in contan-'ten in voordeel van de aandelen waarop in hogere mate werd gestort.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld, worden verdeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 36:

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive van artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

3' aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

IV, Verklaringen

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 januari 2014, gelet op de boekhoudkundige retroactiviteit van de partiële splitsing en eindigt op dertig juni tweeduizend vijftien.

- De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

- Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het wetboek van vennootschappen, en in uitvoering van de door artikel 68 voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen één januari tweeduizend veertien en de voormelde openbaarmaking.

7. VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "COCOLO":

-Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCOLO" wordt ingeschreven door inbreng in natura, bestaande uit de inbreng van de in het splitsingsvoorstel en de overeenkomstig artikel 219 Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen van de oprichters en de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting beschreven activa- en passivabestanddelen van de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M." tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in totaal 11.469 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de overdragende vennootschap,

-vastlegging van de tekst van de statuten, waarvan het uittreksel luidt ais volgt:

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "COCOLO".

Artikel Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 449.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België en In het buitenland, van bijhuizen, adminhstratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en agentschappen.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening ais in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen ais in samenwerking met derden:

Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

- Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen

Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen In de meest ruime zin van het woord

- Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen

- Aile immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, aile activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

- Het optreden al5 tussenpersoon in de handel

- De exploitatie van land- en tuinbouwbedrijven, en omvat onder meer, het kweken, kopen en verkopen van alle teelten en dieren, planten en bloemen. En zelfs industriële teelten, welke het voorwerp kunnen uitmaken van een land- of tuinbouwactiviteit,

- De aan- en verkoop de invoer en uitvoer, de kleinhandel en groothandel in alle soorten hoeveproducten.

- Het kweken, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vee (dieren), zowel in aanneming als in onderaanneming, met in het bijzonder de huur en het verhuren, kopen en verkopen, in- en uitvoeren, vervoer, dressuur en verzorging van paarden, alsook het geven van scholing en trainingssessies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren en aannemen van aile land- en tuinbouwwerken, loonwerken en technische landbouwwerken, aanleg en onderhoud van terreinen, handel in landbouwproducten en benodigdheden voor land- en tuinbouw, aile soorten laswerken, dit in de meeste ruime zin van het woord en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden in België en/of in het buitenland.

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

- Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

- Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

- Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

- De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze

- Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

- De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIER MILJOEN ZESHONDERD NEGENENZEVENTIG DUIZEND ZEVENHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO DRIEËNZESTIG CENT (¬ 4.679.773,63).

Het is verdeeld in 11.469 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 8: Zaakvoerders

a)Het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer lasthebbers, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen vast.

b)Beëindiging van het mandaat

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

c)Bezoldiging- Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen, op de algemene kosten te verhalen.

Artikel 9: intern Bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voer het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermindert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10; Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

Artikel 11: Bijzondere gevolmachtigden

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

Artikel 12; Toezicht

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebe-ivoegdheid van een commissaris.

Er moet dus geen commissaris benoemd worden.

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op alle uittreksels van akten en stukken die volgens de wet tot de verantwoorde-ijijkheld van de commissarissen behoren..

Indien de vennootschap niet kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De commissarissen worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

Artikel 13: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand november om zestien uur.

Artikel 14: Plaats van de vergadering

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement of In de studie van de instrumenterende notaris, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 19: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de uitoefening van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn..

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, Dehoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak,

Artikel 29:Einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar, Artikel 30: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte afschrijvingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennootschap..

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a)vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het (eservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b)het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

Artikel 36:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars eerst worden aangewend tot terugbetaling aan de aandeelhouders van het gestorte bedrag der aandelen, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op aile aandelen niet in gelijke mate is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de aandelen waarop minder volstort werd, hetzij door voorafgaan-de terugbetalingen in contannten in voordeel van de aandelen waarop in hogere mate werd gestort.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in nature en/of in geld, worden verdeeld,

Artikel 36:

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive van artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

3° aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

IV. Verklaringen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het eerste boekjaar begint met ingang van 1 januari 2014, gelet op de boekhoudkundige retroactiviteit van de partiële splitsing en eindigt op dertig juni tweeduizend vijftien.

- De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

- Onder opschortende voorwaarde van neeriegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het wetboek van vennootschappen, en in uitvoering van de door artikel 68 voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen één januari tweeduizend veertien en de voormelde openbaarmaking,

8. VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN "RAM":

-Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal van de nieuw op te richten commanditaire vennootschap cp aandelen "RAM" wordt ingeschreven door inbreng in natura, bestaande uit de inbreng van de in het splitsingsvoorstel en de overeenkomstig artikel 444 Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen van de oprichters en de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting beschreven activa- en passivabestanddelen van de bestaande commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M." tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in totaal 11.469 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de overdragende vennootschap.

-vastlegging van de tekst van de statuten, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

Artikel 1: NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een commanditaire vennootschap op aandelen.

Haar benaming luidt: "RAM".

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst mi-den in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België en in het buitenland, van bijhuizen, administratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en agentschappen. Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen ais in samenwerking met derden;

Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

- Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen

- Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

- Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvang en

Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel

- De exploitatie ven land- en tuinbouwbedrijven, en omvat onder meer, het kweken, kopen en verkopen van alle teelten en dieren, planten en bloemen. En zelfs industriële teelten, welke het voorwerp kunnen uitmaken van een land- of tuinbouwactiviteit

- De aan- en verkoop, de invoer en uitvoer, de kleinhandel en groothandel in alle soorten hoeveproducten.

- Flet kweken, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vee (dieren), zowel in aanneming ais in onderaanneming, met in het bijzonder de huur en het verhuren, kopen en verkopen, in- en uitvoeren, vervoer, dressuur en verzorging van paarden, alsook het geven van scholing en trainingssessies.

- Het uitvoeren en aannemen van alle land- en tuinbouwwerken, loonwerken en technische landbouwwerken, aanleg en onderhoud van terreinen, handel in landbouwproducten en benodigdheden voor land- en tuinbouw, aile soorten laswerken, dit in de meeste ruime zin van het woord en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden in België en/of in het buitenland.

Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin,

Het beheren van bederuimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst. - Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

- De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

- Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die heizelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

- De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op EEN MILJOEN VIJFHONDERD TWEEËNZESTIGDUIZEND HONDERD TWINTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (¬ 1.562.120,77), vertegenwoordigd door 11.469 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 12: ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden.

Ingeval een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of nog, indien het in pand werd gegeven, worden de rechten van de aandeelhouder geschorst tot dat de belanghebbenden het eens zijn geworden over de aanduiding ten overstaan van de vennootschap van een titularis of van een enkele vertegenwoordiger.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

Artikel 13: GECOMMANDITEERDE STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één gecommanditeerde statutaire zaakvoerder of een college van gecommanditeerde statutaire zaakvoerders bestaande uit minstens twee leden benoemd door de algemene vergadering.

Wordt aangesteld als gecommanditeerde statutaire zaakvoerder de heer DECEUNINCK Arnold. De gecommanditeerde statutaire zaakvoerder is niet afzetbaar.

In geval van overlijden of wettelijke onbekwaam-verklaring, ontslag of gerechtelijke herroeping van de heer Deceuninck Arnold, wordt mevrouw VANDENBERGHE Hilda van rechtswege enig gecommanditeerde statutaire zaakvoerder van de vennootschap en oefent zij alleen alle bevoegdheden uit die toekomen aan het college van gecommanditeerde zaakvoerders, dit alles in zoverre zij op dat ogenblik niet uit de echt gescheiden is van de heer Arnold Deceuninck, in welk geval de hierna bepaalde opvolging onmiddellijk in werking treedt.

In geval van overlijden of wettelijke onbekwaamverklaring of gerechtelijke herroeping van zowel de heer Arnold Deceuninck als mevrouw Hilda Vandenberghe, worden van rechtswege aangesteld als gecommanditeerde statutaire zaakvoerders: mevrouw DECEUNINCK Evelyn, de heer DECEUNINCK Alexander en mevrouw DECEUN1NCK Lieselot

Artikel 17: VERTEGENWOORDIGING

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen, is de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door de enige gecommanditeerde zaakvoerder. Indien er meerdere gecommanditeerde zaakvoerders zijn is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door ALLE gecommanditeerde zaakvoerders samen en dit bij eenparigheid.

Artikel 18: AKTEN

In geval er meer dan één gecommanditeerde zaakvoerder is, moeten aile akten van aan- en verkoop, verhuren en hypotheceren van onroerende goederen ondertekend worden door ALLE gecommanditeerde zaakvoerders.

Artikel 19: DAGELIJKS BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het college van gecommanditeerde zaakvoerders kan het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur aan één of meer gecommanditeerde zaakvoerders opdragen, die binnen het kader van het dagelijks bestuur alleen mogen optreden en de titel van gedelegeerd-zaakvoerder dragen.

Het college bepaalt bij de benoeming van die gedelegeerde zaakvoerder(s) zijn (hun) machten en desgevallend de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door zijn (hun) handtekening, Artikel 20: CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wettelijke bepalingen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt uitgevoerd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 25: JAARVERGADERING

Ieder jaar, op de laatste dinsdag van de maand april om zestien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 33: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel 36: WINSTVERDELING

Van de netto-winst van het boekjaar moet minstens vijf procent voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beschikt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De enige geoommanditeerde zaakvoerder of het college van gecommanditeerde zaakvoerders kunnen bovendien mits naleving van de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, interimdividenden uitkeren op het resultaat van het lopende boekjaar.

Artikel 38: VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de enige gecommanditeerde zaakvoerder of het college van gecommanditeerde zaakvoerders in functie op dat ogenblik behoudens wanneer de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, zou aanstellen en hun machten en bezoldigingen vaststellen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

IV, Verklaringen

- Het eerste boekjaar begint met ingang van 1 januari 2014 gelet op de boekhoudkundige retroactiviteit van de splitsing en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

- De eerste gewone algemene vergadering zef gehouden worden in tweeduizend vijftien.

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het wetboek van vennootschappen, en in uitvoering van de door artikel 68 voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen één januari tweeduizend veertien en de voormelde openbaarmaking.

9, a) Benoeming in hoedanigheid van zaakvoerder:

1) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ECNOEL": de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SALDEC, met zetel te 8800 Roeselare, Sint-Alfonsusstraat 26, 0806.774.239 RPR Gent afdeling Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Alexander Deceuninck, wonende te 8800 Roeselare, Sint-Alfonsusstraat 26, hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de zaakvoerder op 24/06/2014, en dit voor onbepaalde duur;

2) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCOLO": mevrouw Lieselot Deceuninck, voornoemd en dit voor onbepaalde duur.

b) Benoeming in hoedanigheid van gecommanditeerde statutaire zaakvoerder in de commanditaire vennootschap op aandelen RAM: de heer Arnold Deceuninck, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur,

NAAMSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING

I. Wijziging van de naam "R.A.M." in de naam "EVEDEC".

2. Verplaatsing van de zetel van 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 2 naar 8800 Roeselare, Braamstraat 9.

3. Uitbreiding van het doel van de vennootschap door te tekst van artikel 4 van de statuten aan te vullen met

de volgende tekst:

-activiteiten, exploitatie en beheer van reisbureau's.

-het in vennootschap brengen van professionele activiteiten der vennoten in verband met natuurgebonden

sport en aanverwante activiteiten.

-het produceren, aankopen, huren, verhuren, verkopen, inrichten, herstellen en/of onderhouden van

sportmateriaal, benodigdheden en bijhorende accommodaties

-Accommodaties ter beschikking stellen voor sportieve, educatieve en didactische doeleinden.

-Uitvoeren van werken (installatie, reparatie en onderhoud) aan grotten, steengroeven, bossen,

rotsmassieven, touwenpistes, klimmuren en alle andere mogelijke sportaccórbmodaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het organiseren van vormingswerk onder de vorm van training, seminaries en dergelijke voor bedrijven, jeugdbewegingen, jeugdorganisaties, andersvaliden, jeugddelinquenten, enzovoort

-Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

-Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen

-Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

-Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen

-Aile immobilialre operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel

-De exploitatie van land- en tuinbouwbedrijven, en omvat ondermeer, het kweken, kopen en verkopen van alle teelten en dieren, planten en bloemen. En zelfs industriële teelten, welke het voorwerp kunnen uitmaken van een land- of tuinbouwactiviteit

-De aan- en verkoop, de invoer en uitvoer, de kreinhandel en groothandel in alle soorten hoeveproducten.

-Het kweken, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vee (dieren), zowel in aanneming ais in onderaanneming, met in het bijzonder de huur en het verhuren, kopen en verkopen, in- en uitvoeren, vervoer, dressuur en verzorging van paarden, alsook het geven van scholing en trainingssessies.

-Het uitvoeren en aannemen van alle land- en tuinbouwwerken, loonwerken en technische landbouwwerken, aanleg en onderhoud van terreinen, handel in landbouwproducten en benodigdheden voor land- en tuinbouw, alle soorten laswerken, dit in de meeste ruime zin van het woord en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden in België en/of in het buitenland.

-Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuurscladen ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

-Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stelten van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

-Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

-Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

-De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze,

-Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

-De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

-De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen."

OMZETTING - VOLMACHTEN

Het jaar tweeduizend veertien, op zeventien juif.

Voor Ons Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA "THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Gent afdeling Kortrijk.

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "R.A.M." met zetel te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 2, opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder benaming "RAM-INVEST' blijkens akte verleden voor notaris Paul Lommee, te Zedelgem, op drieëntwintig december negentienhonderd achtentachtig, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien januari negentienhonderd negenentachtig onder nummer 890118-46.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst blijkens proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Axelle Thiery, te Roeselare, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien januari tweeduizend veertien, onder nummer 14017145,

De vergadering wordt geopend om negen uur dertig onder het voorzitterschap van de heer Arnold Deceuninck, hierna genoemd, die als secretaris aanstelt de heer Alexander Deceuninck, hierpa genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd volgende aandeel-houders die verklaren eigenaar te zijn van de hierna

vernielde aandelen:

1.De heer DECEUNINCK Arnold Benari Leontina Leopold, hierna genoemd.

Eigenaar van zestien aandelen 16

2. De heer DECEUNINCK Arnold Benari Leontina Leopold, geboren te Roeselare op vijfentwintig april negentienhonderd vijftig en zijn echtgenote mevrouw VANDENBERGHE Hilda Maria Anne Marie, geboren te Izegem op drie januari negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Keizer Karelstraat 2.

Gehuwd te Izegem op achttien juni negentienhonderd zesenzeventig onder het stelsel van soheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Emiel Cameriynck, te Roeselare/Beveren, op vijftien juni negentienhonderd zesenzeventig, niet gevolgd door een verklaring van behoud, en tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaren.

Respectievelijke identiteitskaartnummers-. 591-5517628-79 en 591-2311987-94.

Respectievelijke rijksregistemummers: 50.04.25-063.71 en 54.01.03-084.94.

Mevrouw Hilda Vandenberghe, voornoemd, is hier vertegenwoordigd door de heer Arnold Deceuninck, voornoemd handelende overeenkomstig onderhandse volmacht de dato achtentwintig juni tweeduizend veertien, die bewaard blijft in het dossier van ondergetekende notaris.

Eigenaars van honderd zevenentwintig aandelen 127

3. Mevrouw DECEUNINCK Evelyn Ann Ghislaine, geboren te Roeselare op vier april negentienhonderd negenenzeventig, echtgenote van de heer MARTENS Herbert Marijn, geboren te Gent op twee april negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 880D Roeselare (Rumbeke), Braamstraat 9.

Gehuwd te Roeselare op zeven mei tweeduizend en zeven onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Christophe Verhaeghe, te Ruiselede, op veertien april tweeduizend en vijf, tot op heden niet gewijzigd, zoals zij het verklaart.

Id entiteitskaartnummer: 591-0248536-27.

Rijksregisternummer: 79.04.04-116.93.

Mevrouw Evelyn Deceuninck, voornoemd, is hier vertegenwoordigd door de heer Arnold Deceuninck, voornoemd handelende overeenkomstig onderhandse volmacht de dato achtentwintig juni tweeduizend veertien, die bewaard blijft in het dossier van ondergetekende notaris.

Eigenaar van tweeduizend aandelen 2.000

4. De heer DECEUNINCK Alexander Roger Arnold Boudewijn, geboren te Roeselare op zeven december negentienhonderd tachtig, echtgenoot van mevrouw VERDUYN Valerie Marie-Jeanne Roger, geboren te Roeselare op zeven juli negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8800 Roeselare, Sint-Alfonsusstraat 26.

Gehuwd te Kortemark op negen oktober tweeduizend en negen onder het stelsel van scheiding van goederen met een beperkt gemeenschappelijk vermogen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide, op dertig september tweeduizend en negen, tot op heden niet gewijzigd, zoals hij het verklaart.

Identiteitskaartnummer: 591-8293988-08.

Rijksregisternummer: 80.12.07-019.80.

Eigenaar van tweeduizend aandelen 2.000

5. Mevrouw DECEUNINCK Lieselot Ann Hilde Fabiola, geboren te Roeselare op zesentwintig november negentienhonderd drieëntachtig, echtgenote van de heer SOBRY Bart Rik Peter, geboren te Roeselare op vijfentwintig maart negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 449.

Gehuwd te Roeselare op zevenentwintig augustus tweeduizend en tien onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Joseph Thiery-Vander Heyde te Rumbeke/Roeselare op twintig augustus tweeduizend en tien, gewijzigd zonder wijziging aan het stelsel als dusdanig blijkens akte verleden voor voornoemde notaris Joseph Thiery op vier maart tweeduizend veertien.

Identiteitskaartnummer: 591-0151185-64.

Rijksregisternummer; 83.11.26-198.66.

Eigenaar van tweeduizend aandelen 2.000

Totaal: zesduizend honderddrieënveertig aandelen 6.143

Vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal.

Gezien het beperkt aantal aanwezigen wordt er afgezien van de verdere samenstelling van het bureau.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat:

1. De huidige buitengewone algemene vergadering als AGENDA heeft:

(men laat weg)

10.Voorstel tot omzetting van de rechtsvorm van de commanditaire vennootschap op aandelen in een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel, het

vennootschapsdoel, het kapitaal en de reserves, alsook aile activa en passiva (zoals deze zullen zijn na de

doorgevoerde beslissingen over de gemelde agendapunten) onveranderd zullen worden behouden.

11.Voorstel tot ontslag van de gecommanditeerde zaakvoerder,

12.Voorstel tot benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid EVEDEC.

13.Vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid EVEDEC,

rekening houdend met voorgaande agendapunten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

14.Machtiging aan het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap om alle handelingen te verrichten,

die uit het fusiebesluit, het splitsingsbesluit en het besluit tot omzetting van de vennootschap voortvloeien.

15.Volmacht tot cerdinatie en tot vervullen van de administratieve formaliteiten.

IL VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

(men laat weg)

111.0PROEPINGEN

A. Met betrekking tot de aandeelhouders

Dat de aandeelhouders van de vennootschap, hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn zodat het bewijs van

oproeping niet dient te worden voorgelegd.

B.Met betrekking tot de overige personen die dienen opgeroepen te worden:

Dat de gecommanditeerde statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met name de heer Deceuninck

Amold, voornoemd, hier aanwezig is zodat het bewijs van zijn oproeping niet dient te worden voorgelegd.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch commissarissen, noch houders van obligaties

op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven.

IV, (men laat weg)

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

Aangezien al het voorgaande gecontroleerd werd door het bureau, stelt de vergadering vast dat zij geldig is

samengesteld en bekwaam om zich uit te spreken over de agenda.

BERAADSLAGINGEN EN BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

1. Aangezien de aandeelhouders erkennen volledig in kennis te zijn gesteld van de hierna vermelde

verslagen, alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, beslist de algemene vergadering met

eenparigheid van stemmen om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van:

(men laat weg)

-het verslag van de gecommanditeerde zaakvoerder de dato 28 juni 2014 overeenkomstig artikel 778

Wetboek van Vennootschappen, met in bijlage een samenvattende staat van activa en passive van de

vennootschap, afgesloten op 31 mei 2014;

-het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt;

Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft

plaatsgehad van het netto-actief van de Comm.VA R.A.M., zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per

31 mei 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Onze controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te

stellen bij omzetting van een vennootschap.

De financiële vaste activa van de vennootschap omvatten per 31 mei 2014 een (onrechtstreekse)

deelneming in een beursgenoteerde vennootschap waarvan de waarde tegen de huidige beurskoers een

belangrijke minwaarde 1.600.000,00 EUR) vertoont ten opzichte van haar boekwaarde.

De vermoedelijke gebruiks- en realisatiewaarde van de materiële en financiële vaste activa in totaliteit

beschouwd is evenwel niet lager dan de totale boekwaarde (= 3.869.976,55 EUR) ervan.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 6.371.937,60 EUR en is, onder voorbehoud

van voormelde, niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 5.600.078,75 EUR, vermeld in de staat van

activa en passive.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden

in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 28 juni 2014.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VAN STEELANT

Bedrijfsrevisor

(men laat weg)

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de vorm van de vennoostscliap te wijzigen zonder

verandering van haar rechtspersoonlijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel en het vennootschapsdoel dezelfde zullen zijn als deze van de huidige vennootschap (zoals deze zullen zijn na de hiervoor genomen beslissingen) en waarvan de activa- en passivabestanddelen met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen worden behouden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaan.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0436.253.738 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 mei 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de commanditaire vennootschap op aandelen

worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

ELFDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de

gecommanditeerde zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen, met name de heer Arnold

Deceuninck, voornoemd

De eerstvolgende jaarvergadering zal beslissen over de te verlenen kwijting aan de gecommanditeerde

zaakvoerder voor zijn mandaat uitgeoefend tot op heden.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen als zaakvoerder, mevrouw Evelyn

Deceuninck, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om, rekening houdend met voorgaande beslissingen

een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, waarvan het uittreksel luidt als volgt

Artikel 1: Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam

nEVEDEC".

Artikel 3; Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Braamstraat 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig

gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de

maatschappe-ilijke zetel zal in de Bijlagen bij het Belgisch Staats-'blad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België

en in het buitenland, van bijhuizen, admini-istratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en

agentschap-pen.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-het verstrekken van advies over het opbouwen van verkoop- en productiestructuren en tevens het

verstrekken van advies van financiële aard;

-het verwerven, uitbaten en commercialiseren van concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en andere soortgelijke rechten;

-het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden onder meer de aankoop, de verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren, dit alles in de ruimste zin;

-de vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer van een roerend patrimonium, inzonderheid het verwerven en verhandelen van kunstvoorwerpen, antikwiteiten, effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden, het beheer van vennootschappen;

-het opfokken, het africhten en de aan-en verkoop van dieren;

-de studie, het ontwerpen en adviseren van publiciteit voor eigen rekening of voor rekening van derden, het

optreden als publiciteits- entof promotieagenschap;

-activiteiten, exploitatie en beheer van reisbureau's;

-het in vennootschap brengen van professionele activiteiten der vennoten in verband met natuurgebonden

sport en aanverwante activiteiten;

-het produceren, aankopen, huren, verhuren, verkopen, inrichten, herstellen en/of onderhouden van

sportmateriaal, benodigdheden en bijhorende accommodaties;

-Accommodaties ter beschikking stellen voor sportieve, educatieve en didactische doeleinden;

-Uitvoeren van werken (installatie, reparatie en onderhoud) aan grotten, steengroeven, bossen, rotsmassieven, touwenpistes, klimmuren en alle andere mogelijke sportaccommodaties;

-Het organiseren van vormingswerk onder de vorm van training, seminaries en dergelijke voor bedrijven, jeugdbewegingen, jeugdorganisaties, andersvaliden, jeugddelinquenten, enzovoort;

-Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen;

-Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen;

-Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord;

-Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen;

-Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen;

-Het optreden als tussenpersoon in de handel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De exploitatie van land- en tuinbouwbedrijven, en omvat ondermeer, het kweken, kopen en verkopen van alle teelten en dieren, planten en bloemen. En zelfs industriële teelten, welke het voorwerp kunnen uitmaken van een land- of tuinbouwactiviteit;

-De aan- en verkoop, de invoer en uitvoer, de kleinhandel en groothandel in aile soorten hoeveproducten;

-Het kweken, do aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vee (dieren), zowel in aanneming als in onderaanneming, mot in het bijzonder de huur en het verhuren, kopen en verkopen, in- en uitvoeren, vervoer, dressuur en verzorging van paarden, alsook het geven van scholing en trainingssessies;

-Het uitvoeren en aannemen van alle land- en tuinbouwwerken, loonwerken en technische landbouwwerken, aanleg en onderhoud van terreinen, handel in landbouwproducten en benodigdheden voor land- en tuinbouw, alle soorten laswerken, dit in de meeste ruime zin van het woord en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden in België en/of in het buitenland;

-Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit elles in de ruimste zin;

-Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin;

-Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden;

-Het verwerven, on beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoolp, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst,

-Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op know-how en ontwikkelde procédés;

-De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze;

-Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen;

-De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zef haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buiten-'land mogen nastreven, op aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks af onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJF MILJOEN ZESHONDERD DUIZEND ACHTENZEVENTIG EURO VIJFENZEVENTIG CENT (¬ 5.600.078,75).

Het is verdeeld in 11.469 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 8: Zaakvoerders

a)Het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer lashhebbers, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen vas1

la)Beëind(ging van het mandaat,

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergade-'ring met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag hennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

c)Bezoldiging- Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen, op de algemene kosten te verhalen.

Artikel 9: Intern Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

- indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermin-idert in niets cle externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

Artikel 11: Bijzondere gevolmachtigden

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmach-den voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelin-gen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdre-'ven volmacht.

Artikel 12: Toezicht

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Er moet dus geen commissaris benoemd worden.

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op aile uittreksels van akten en stukken die volgens de wet tot de verantwoordelijkheid van de commissarissen behoren.

Indien de vennootschap niet kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De commissarissen worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

Artikel 13: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand april om vijftien uur.

Artikel 14: Plaats van de vergadering

Alle algemene vergadieringen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement of in de studie van de instrumenterende notaris, aangewezen in de oproepingsbriet

Artikel 19: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de uitoefening van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

Artikel 29:Einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel 30: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte afschrijvingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennoobschap.

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a)vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze vooraf-ineming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b)het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarreke-ining, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

Artikel 35:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars eerst worden aangewend tot terugbetaling aan de aandeelhouders van het gestorte bedrag der aandelen, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op aile aandelen niet in gelijke mate is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de aandelen waarop minder volstort werd, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in contanten in voordeel van de aandelen waarop in hogere mate werd gestort.

Het saldo zal ()rider aile aandelen gelijkelijk, in nature en/of in geld, worden verdeeld.

Artikel 36:

Een ontbinding er vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden;

10 er wordt geen vereffenaar aangeduid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

20 er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passive van artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

30 aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING OMVORMING

De vergadering stelt vast dat de statuten na het besluit tot omzetting in hun nieuwe vorm vastgesteld werden en de omzetting van de commanditaire vennootschap op aandelen EVEDEC (ingevolge de naamswijziging waartoe werd besloten bil het zevende besluit van huidige vergadering) in een de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid effectief verwezenlijkt is.

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering machtigt het bestuursorgaan om alle handelingen te verrichten, die uit het fusiebesluit, het splitsingsbesluit en het besluit tot omzetting van de vennootschap voortvloeien, met onder meer doch niet beperkt tot de openbaarmaking van de fusie en splitsing, de omruiling van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen in de overnemende vennootschap conform de richtlijnen in het fusievoorstel, de toekenning van de aandelen van de nieuw opgerichte vennootschappen conform de richtlijnen in het splitsingsvoorstel, de vernietiging van het aandelenregister van de overgenomen vennootschap, de opmaak van het aandelenregister in de nieuw opgerichte vennootschappen.

VIJFTIENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de minuuthoudende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap "TITECA ACCOUNTANCY", met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de MW, Ondernemingsloket met het oog op de aanpassing/in-schrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VERKLARING PRO FISCO

A.De ondergetekende notaris geeft lezing van de artikelen 62, paragraaf 2 en 73. Uit het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, als gevolg waarvan de verschijnende vennootschap verklaart de hoedanigheid van B.T.W.-plichtige te hebben, ingeschreven onder nummer BE 436.253.738, maar geen lid te zijn van een B.T.W.-eenheid.

B.De inbreng vormt een universaliteit van goederen.

C.De inbreng wordt enkel vergoed met maatschappelijke rechten.

D.De fusie van de overgenomen vennootschap en de partiële splitsing vinden plaats onder het voordeel: -van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

-van het artikel 211 en volgende van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

-van artikelen 11 en 18, §3 van het B.T.W.- wetboek.

E. De omzetting vindt plaats onder het voordeel van:

-artikel 121, 1° van het Wetboek der Registratierechten;

-artikel 214, §1 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten haar werd aangetoond aan de hand van hogerverrnelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt VIJFENNEGENTIG EURO (95,00 E) op aangifte van de werkende notaris. SLOTBEPALINGEN

1.0e partijen verklaren elk dat zij niet het voorwerp zijn van een maatregel inzake de wet van vijf juli negentienhonderd achtennegentig betreffende de collectieve schuldenregering en geen kennis te hebben van enige indiening van een verzoek dienaangaande, en dat zij niet in staat van faillissement verkeren en geen bestuurder of zaakvoerder zijn van een failliete vennootschap.

2,De comparanten verklaren overeenkomstig artikel 9, paragraaf 1, alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in huidige akte voor evenwichtig houden en deze uitdrukkelijk aanvaarden zowel voor zichzelf als voor hun rechtsopvolgers.

De comparanten bevestigen tevens dat de instrumenterende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten, die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt. Zij bevestigen tevens dat hij hen er op attent heeft gemaakt dal, moesten er toch eventuele tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen aanwezig zijn, zij de vrije keuze hebben een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering beëindigd om tien uur dertig.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Verleden te Roeselare.

En na gedane integrale voorlezing en toelichting hebben de aanwezige aandeelhouders met Ons, notaris, getekend.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

" voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-expeditie proces-verbaal dd. 17.07.2014.

-coördinatie &I. 17.07.2014.

-verslag van de bedrijfsrevisor dd. 28.06.2014, miv het verslag van het bestuursorgaan

betreffende de kapitaalverhoging in natura.

-verslag van de bedrijfsrevisor dd. 28.06.2014, miv het verslag van het oprichters betreffende de inbreng in natura bij de oprichting van bvba ECNOEL.

-verslag van de bedrijfsrevisor dd. 28.06.2014, miv het verslag van het oprichters betreffende de inbreng in natura bij de oprichting van bvba COCOLO.

-verslag van de bedrijfsrevisor dd. 28.06.2014, miv het verslag van het oprichters betreffende de inbreng in natura bij de oprichting van Comm. VA RAM.

-verslag van de zaakvoerder dd. 24.06.2014 inzake de doelwijziging in de Comm, VA R.A.M -verslag van de bedri3fsrevisor dd. 28.06.2014, miv het verslag van het bestuursorgaan betreffende de omzetting van Comm VA R.A.M. in bvba EVEDEC.

dd. 28.06.2014 dd. 28.062014 dd. 28.06.2014 dd. 28.06.2014

dd, 28.06.2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

16/01/2014
ÿþOndernemingsnr : o 436. S 3, '4 3$

Benaming

(voruit) : R.A.M.

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Keizer Karelstraat 2, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging boekjaar - wijziging algemene vergadering - statutenwijziging

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R.A.M.", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 2, opgemaakt door Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder In de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA "THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Kortrijk, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd drie bladen één verzending op zesentwintig december tweeduizend dertien, te Roeselare, Reg. 5 Boek 538 Blad 03 Vak 02, ontvangen: vijftig Euro (¬ 50), de E.A. Inspecteur ad interim: (getekend) Chantal Vankeirsbilck, blijkt dat onder meer volgende beslissingen genomen werden:

a-Beslissing om het huidige boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één april tweeduizend dertien, in te korten en vervroegd af te sluiten op éénendertig december tweeduizend dertien. Aanpassing van artikel 33 van de statuten door dit artikel te schrappen en te vervangen als volgt: "Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar".

b-Beslissing om de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar de tweede dinsdag van de maand mei om vijftien uur en artikel 25 van de statuten te wijzigen ais volgt: schrappen van de woorden "laatste zaterdag van augustus om tien uur" en vervangen door de woorden "tweede dinsdag van de maand mei om vijftien uur".

c-Beslissing om de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen door de tweede alinea van artikel 38 te schrappen en te vervangen ais volgt: "De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 23.12.2013.

-coördinatie dd. 23.12.2013.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVNI

111

Mod Word 11.1

1 17145*

Voor behouc aan h Belgis Staatsb

MON1TELR BtLGt:

NEE-RGE-LEGD

08-0

- 201i

-2. 01, 2014

ELGISCH ,`\f',

RECHTBANK KOOPHANDEL Ori{ , FTRIJK

Bijlag.eu-bi} -het Beigrseh-Staatsblad-- 1ófa112a14 =-Aitnexes-du Arloniteur-beíge-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2013 : KO117378
05/11/2012 : KO117378
17/01/2012 : KO117378
08/11/2011 : KO117378
29/10/2010 : KO117378
27/10/2009 : KO117378
01/10/2008 : KO117378
01/10/2007 : KO117378
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.04.2015, NGL 29.05.2015 15139-0492-013
04/10/2006 : KO117378
30/09/2005 : KO117378
08/10/2004 : KO117378
08/10/2003 : KO117378
14/10/2002 : KO117378
15/12/2001 : KO117378
06/01/1999 : KO117378
01/01/1993 : KO117378
01/01/1992 : KO117378

Coordonnées
R.A.M

Adresse
KEIZER KARELSTRAAT 2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande