R.B. AGENTUREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.B. AGENTUREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.098.631

Publication

24/01/2014
ÿþModword 11.7

Ondernemingsnr : 0469.098.631

Benaming

(voluit) : RB Argenturen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke, Blancgarinstraat 2 bus 0031

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Peter Calliauw te Gent op 30 december 2013, ter registratie aangeboden, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT

1.0e voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting werd voorgesteld:

De bestuurorganen hebben er zich van gewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

2. De vergadering van vennootschap "RB Agenturen ", beslist tot ontbinding zonder vereffening, met oog op voornoemde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en zonder toekenning van aandelen. TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de NV "Keizersimmo", besluit tot de met

fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de vennootschap " RB Agenturen volgens de

modaliteiten en voorwaarden bepaald in het voornoemde fusievoorstel.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap " RB Agenturen ", met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap " Keizersimmo". Kapitaal, reserves, provisie en schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen Ontstaan vanaf voormelde datum van 1 januari 2013, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "Keizersimmo". De schulden van de vennootschap "RB Agenturen" gaan over op de overnemende vennootschap.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van een boekhoudkundige situatie de dato 31 december 2012. Uit die staat blijkt dat het balanstotaal van de overgenomen vennootschap "RB Agenturen " ¬ 279.252,35 bedraagt.

DERDE BESLUIT:

1. Als gevolg van de fusie door overneming, besluit de algemene vergadering van de NV " Keizersimmo" tot uitreiking van 1.500 nieuwe aandelen in de NV "Keizersimmo" aan de aandeelhouders van de BVBA "RB Agenturen ", in ruil voor hun 750 aandelen in de, BVBA"RB Agenturen zonder opleg in geld.

2, Bijgevolg besluit de algemene vergadering van de NV "Keizersimmo" haar kapitaal te verhogen tot beloop van het thans volstorte kapitaal van de overgenomen vennootschap "RB Agenturen ", namelijk met E 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) om het te brengen van f 105.974,48 (honderd en vijf duizend negenhonderd vierenzeventig euro achtenveertig cent) op E 190.692,53 (honderd negentig duizend zeshonderd tweeënnegentig euro drieënvijftig cent) en uitgifte van 1.500 nieuwe volgestorte aandelen in de vennootschap "KEIZERSIMMO". Reserves, provisie en schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

2. De kapitaalsverhoging die zonder opleg gebeurt, gaat gepaard met de uitgifte van 152 nieuwe gewone aandelen, zonder nominale waarde.

3. Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

Vl1rRDE BESLUIT:

1. De voorzitter verklaart dat iedere aandeelhouder van de overgenomen vennootschap RB Agenturen voldoet aan de vereisten voor verkrijging van hoedanigheid van aandeelhouder in de overnemende vennootschap NV "Keizersimmo ".

~.,:Ûi1C.".~`~Bg" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



im

*14024897

MON1TEn BELT ERGELCCD TEIZ CR1FFIE VAN nF

CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

 ~1 BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

U ap: Q 2 JAN. 2~ griffier. LGISCH S TAATUS° A:

1 7 -01

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Er wordt aan de aandeelhouders van de BVBA "RB Agenturen ', 1.500 aandelen in de overnemende vennootschap "Keizersimmo" toegekend, naar verhouding van 750 oude aandelen, zonder opleg in geld.

3. De raad van bestuur van de NV "Keizersimmo' zorgt voor de vernietiging van aile bestaande oude aandelen van de vennootschap RB Agenturen en zal in ruil voor de vernietigde aandelen of aandelenboek 1.500 nieuwe aandelen overhandigen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap RB Agenturen . volgens gezegde ruilverhouding.

4. De 1.500 nieuwe aandelen worden toegekend als volgt:

- De heer Daniel Eeman en Mevrouw Eliane Verhofstadt, voornoemd: 756 aandelen in vruchtgebruik.

- Mevrouw Geertrui Eeman, voornoemd: 248 aandelen in voile eigendom en 252 aandelen in naakte eigendom,

- De heer Joost Eeman, voornoemd: 248 aandelen in volle eigendom en 252 aandelen in naakte eigendom, - Mevrouw Erline Eeman, voornoemd: 248 aandelen in voile eigendom en 252 aandelen in naakte eigendom.

Totaal1.500 (duizend vijfhonderd) aandelen

De aandeelhouders van de BVBA RB Agenturen verklaren zich akkoord met de toebedeling van de nieuwe aandelen in Keizersimmo NV zoals bovengemeld ondanks het feit dat deze toebedeling de oorspronkelijke aandelenverhouding niet geheel waarborgt.

VIJFDE BESLUIT:

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de BVBA RB Agenturen ten algemene titel over op de overnemende vennootschap NV "Keizersimmo "

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel .

Ingevolge toepassing van artikel 605 van het Wetboek van Vennootschappen onder toepassing van artikel 695 §1 van het Wetboek van Vennootschappen werd de Burg. BVBA VAN CAUTER  SAEYS & CO°, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de heer Willem Van Cauter, aangeduid door de bestuursorganen van de bovengenoemde vennootschappen om verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij kapitaalsverhoging bij de overnemende vennootschap.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 2 december 2013, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging naar aanleiding van de fusie door overneming in de NV KEIZERS IMMO bestaat uit de inbreng van het gehele vermogen van de vennootschap BVBA R.B. ARGENTUREN, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening waarbij deze overgaan naar de NV KEIZERS IMMO tegen de uitreiking van aandelen van de NV KEIZERS IMMO aan de vennoten van de BVBA R.B. ARGENTUREN.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c, dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en dat deze leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bij kapitaalsverhoging bestaat uit 1.500 nieuwe aandelen van de NV KEIZERS IMMO, zonder vermelding van nominale waarde, aan de vennoten van de BVBA R.B. ARGENTUREN.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Gedaan te Aalst,

Op 2 december 2013

Burg, BVBA Van Cauter  Saeys & Co -- Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Dhr. Willem Van Cauter"

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN ONROERENDE GOEDEREN

De BVBA RB Agenturen is eigenaar van de volgende onroerende goederen:

1. Beschrijving van de goederen

11A. Gemeente Haaltert  lste afdeling Haaltert

In een MEERGEZINSWONING, genaamd "BOr, met aanhorigheden cp en met grond gestaan en gelegen te 9450 I-IAALTERT, langsheen de ACHTERSTRAAT, aldaar nummer 15, gekadastreerd onder Haaltert afdeling 1 Haaltert, SECIE A, volgens laats overgeschreven titel nummer 16121R, thans gekend ten kadaster sectie A nummer 1612/N12, met een oppervlakte volgens titel van één are zevenenveertig centiare (1 a47ca).

Het appartement nummer twee (2), gelegen op de tweede en de zolderverdieping, bestaande uit:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

> op de tweede verdieping: inkomhall, vestiaire, eethoek, keuken, badkamer, wc, zithoek, slaapkaper en terras.

> op de zolderverdieping: twee slaapkamers, badkamer en dressing.

Voorbehouden

aan hot Belgisch Staatsblad

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeëndertig procent van de gemene delen waaronder de grond.

OPMERKING: het plat dak boven appartement één behoort tot de gemene delen hoewel appartement 2 er het exclusief gebruik van heeft.

2/B. Stad Gent  9de Afdeling

In een appartementsgebouw met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Gent, Kortrijksesteenweg 1006, gekadastreerd volgens titel sectie I deel van nummers 554)T en 554/S, thans gekend ten kadaster sectie I nummer 554X, met een totale oppervlakte volgens meting van tweeduizend vijfhonderd drieëndertig komma achtendertig vierkante meter (2.533,38 m2).

Het APPARTEMENT 2.5, gelegen op de tweede verdieping, achteraan aan de rechterzijde van het gebouw, omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: Inkomhall, badkamer WC, berging, keuken, zit- en eethoek, 1 slaapkamer , terras, en de berging met nummer 3 in de ondergrondse verdieping;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd negenenveertig f tienduizendsten (249110.000sten) in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond;

zoals deze goederen beschreven zijn in de basisakte van het gebouw, verleden voor notaris Eervan Joost, te Gent, op 5 december 2011, overgeschreven op het bevoegde hypotheekkantoor op 5 januari 2012, referte 67-T-05!0112012-00219.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering van de overnemende vennootschap NV "Keizersimmo " besluit vervolgens artikel vijf (5) der statuten aan te passen als volgt:

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 190.692,53(honderd negentig duizend zeshonderd

tweeënnegentig euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 5.775 (vijfduizend zevenhonderd vijfenzeventig) aandelen zonder

nominale waarde, die ieder 1/5.775ste deel van het kapitaal vertegen-+woordi-igen."

ZEVENDE BESLUIT:

a, Alle kosten, vergoedingen en lasten door de vennootschap te dragen naar aanleiding van de fusie zullen

ten taste zijn van ovememende vennootschap "Keizersimmo".

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast:

- enerzijds, dat de fusie door overneming van de vennootschap "RB Agenturen", door de vennootschap

"Keziersimmo", geschied is.

- anderzijds, dat de overgenomen vennootschap "RB Agenturen " definitief heeft opgehouden te bestaan.

c. Tengevolge van voornoemde fusie doet de aandelenverhouding in de "Keizersimmo"zich voor als volgt:

- De heer Daniel Eeman en Mevrouw Eliane Verhofdstadt: 2.895 aandelen in vruchtgebruik.

- Mevrouw Leertrui Eeman: 960 aandelen in voile eigendom en 965 aandelen in naakte eigendom

- De heer Joost Eeman: 960 aandelen in volle eigendom en 965 aandelen in naakte eigendom.

- Mevrouw Erline Eeman; 960 aandelen in voile eigendom en 965 aandelen in naakte eigendom.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Totaal: 1.500 aandelen

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur en! zijn aangestelden, niet het recht van

in de plaatsstelling om de voorgaande beslissingen en alle ndige publiciteitsformaliteiten uit te voeren.

Voor eensluidend uittreksel, mede-neergelegd: expeditie fbedrijfsrevisoraal verslag







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 31.07.2013 13399-0383-010
19/07/2013
ÿþ~',

Mod word 7 L7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggine riffie van de akte

PEUR BEL,RGELEGG tar ORIt

0Î- BRUGGE

(Afd f~ Bruage)

20~~ BRUG

STAATSB~gr tt 1ULi 2~

Griffie

12-

BEI,GISCH

Gndernemingsnr 0469.098.631

Benaming

(Loiu_t) : RB ARGENTUREN

(verkort)

V buh

aa

Cel Stan

R chtsvonrt : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Blancgarinstraat 2, bus 31, 8300 Knokke

(volledig adres)

Onderwerp ante : Neerlegging fusievoorstel

Op 31 mei 2013 te Aalst is overeenkomstig artikel 671 en 693 van het wetboek van vennootschappen, door de Raad van Bestuur van de NV Keizers Immo en door de zaakvoerders van de BVBA RB Agenturen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming ontworpen, waarvan hierna de tekst volgt:

-Bij de fusie betrokken vennooschappen:

1. De Naamloze Vennootschap "Keizers Immo", met zetel te 9300 Aalst, Keizersplein 59, ondernemingsnummer 0453.085.218 (overnemende vennootschap).

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RB Argenturen", met zetel te 8300

Knokke, Blancgarinstraat 21 Bus 31, ondernemingsnummer 0469.098.631 (overgenomen onderneming)

-Een fusie door overneming van het gehele vermogen  activa en passiva  zowel rechten als verplichtingen van de BVBA RB Agenturen door de NV Keizers Immo. De RB Agenturen verdwijnt na de fusie door overneming van rechtswege.

-Deze operatie is gebaseerd op de financiële situatie van 31 december 2012. De fusie zal gerealiseerd worden met de volgende ruilverhouding: voor ieder aandeel van de overgenomen vennootschap BVBA RB' Argenturen zullen er 2 nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap NV Keizers immo+ aangeboden worden. De ruilverhouding werd gebaseerd op de financiële situatie van 31 december 2012,

Aangezien NV Keizers Immo geen aandelen bezit in de BVBA RB Agenturen zullen voor alle aandelen van BVBA RB Agenturen nieuw uitgegeven aandelen van de NV Keizers Immo aangeboden worden. Artikel 703 §2 van het Wetboek van Vennootschappen dient bijgevolg niet toegepast te worden. De aandeelhouders van de BVBA RB Agenturen krijgen bijgevolg in ruil voor hun aandelen, 1.500 aandelen van de NV Keizers Immo (à rato van 1 bestaand aandeel tegen 2 nieuw uit te geven aandelen).

-De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap BVBA RB Agenturen, in ruilverhouding, zoals vermeld in voorgaand punt.

-De nieuwe uitgegeven aandelen van de NV Keizers immo zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

-Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op, boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

-In de overgenomen en de overnemende vennootschappen zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend.

-Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en, overgenomen vennootschappen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De bezoldiging toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants. De bezoldiging voor de opdracht wordt in gemeen overleg vastgesteld.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel

Mevrouw Eliane Marie VERHOFSTADT

Zaakvoerder

Voor-bahoudetti

tint

Belgisch Steatsbiari







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

08/04/2013
ÿþi Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

111111111ij ~mi~iiin~uuiihi

3059531'

111

ERGELEGD ter GR~~FIÉ

NE

Bee Rec uGG~ ~A~e tii g gru~ 20~~

BR ~ ~ Mal

~rl~ie

Ondernemingsnr : 0469.098.631

Benaming

(voluit) : RB argenturen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blancgarainstraat 2/0031 te 8300 Knokke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder.

Op de bijzondere algemene vergadering van 19 maart 2013 werd het ontslag van de heer (toeland De Vos aanvaard met onmiddellijke ingang.

Zaakvoerder

Eliane Verhofstadt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.07.2012, NGL 23.08.2012 12459-0471-008
04/08/2011 : GE194749
29/03/2011 : GE194749
28/06/2010 : GE194749
22/07/2009 : GE194749
23/01/2009 : GE194749
18/06/2008 : GE194749
18/06/2007 : GE194749
14/07/2006 : GE194749
20/06/2005 : GE194749
25/06/2004 : GE194749
16/01/2004 : GE194749
26/06/2003 : GE194749

Coordonnées
R.B. AGENTUREN

Adresse
BLANCGARINSTRAAT 2, BUS 0031 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande