R.E.S.C.

Société en commandite simple


Dénomination : R.E.S.C.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 859.568.270

Publication

25/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van die akte V

NEERGELECQTER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELINGBRUGGE)

op:

1 2 RAMI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0859.568.270

Benaming

(voluit) : R.E.S.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jagersdreef 4 - 8200 Brugge (Sint-Andries)

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - wijziging statuten

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 2 MAART 2014, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OM 10.00 UUR

(...)

Na beraadslaging neemt de vergadering, telkens met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten. EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31; december 2013 waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537. Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 voor een totaalbedrag van ZEVENENVEERTIGDUIZEND EURO' (47.000,00 EUR) bruto, dit uit de "beschikbare reserves".

Rekening houdend met het feit dat van dit bedrag tien (10) procent roerende voorheffing moet worden' afgehouden, bedraagt het netto-dividend TWEEËNVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO (42.300,00. EUR).

Teneinde te kunnen genieten van de overgangsregeling inzake de taxatie van liquidatieboni, hebben de vennoten beslist het netto-dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Vermits de vennootschap niet over voldoende liquide middelen beschikt om het dividend uit te keren, zal het kapitaal verhoogd worden door inbreng van de schuldvordering ontstaan ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel, 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in; een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweeënveertigduizend driehonderd euro (42.300,00 EUR), om het te brengen van zevenhonderd vijftig euro (750,00 EUR) op drieënveertigduizend en vijftig euro (43.050,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

De vergadering stelt vast dat het kapitaal thans drieënveertigduizend en vijftig euro (43.050,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vijftig aandelen op naam die elk éénlvijftigste (1/50ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de dwingende' bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en ze te wijzigen en te herzien (met in voorkomend geval: hernummering van de artikelen) tot de hierna volgende volledige nieuwe tekst.

STATUTEN

Artikel 1 : Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire> vennootschap, Ze draagt de benaming "R.E.S.C.".

Artikel 2 : Beherende vennoot  Stille vennoot

De heer Marc CAILLIAU neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot.

Mevrouw Ann CAILLIAU treedt op ais stille vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

IJI1,11,11,11111111111111

Degrií'fie

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening.

3 rr Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun

inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht

hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de

vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 3

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Zij kan slechts door de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering volgens de

regels die voor de wijziging van statuten zijn gesteld.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Jagersdreef 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en

het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in

de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen

en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing

van de zaakvoerder,

Artikel 5

De vennootschap heeft tot doel:

a) het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen van financiële, commerciële, juridische, esthetische (zoals binnenhuisinrichting) of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

b) koop, verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen en handelszaken, zowel voor

eigen rekening als voor rekening van derden, in deelneming of ais tussenpersoon

c} beheer van immobiliën

d) optreden ais ontwikkelaar van onroerende projecten

e) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

f) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt enkel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Artikel 6

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt DR1EËNVEERTIGDUIZEND EN VIJFTIG EURO (43.050,00 EUR), vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen, die elk éénlvijftigste (1/50ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbonden hebben: - de heer Marc CAILLIAU: tweeënveertigduizend honderd negenentachtig euro (42.189,00 EUR), bedrag door hem volledig volstort als vergoeding waarvan hem negenenveertig (49) aandelen worden toegekend

- mevrouw Ann CAILLIAU: achthonderd eenenzestig euro (861 EUR), bedrag volledig door haar volstort als vergoeding waarvan haar één (1) aandeel wordt toegekend.

Artikel 7

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan

gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is,

Artikel 8

Een vennoot mag onder levenden zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn

medevennoten.

Artikel 9

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

De afstammelingen en de echtgenoot van de overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene

toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als vennoot van de

vennootschap.

Andere rechthebbenden van de overleden vennoot worden slechts vennoot, wanneer zij als dusdanig

voorafgaandelijk en schriftelijk worden aanvaard door alle andere vennoten. Indien zij niet als vennoten warden

toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel in waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de

overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten

leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene

vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als

bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene

vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder heeft de

algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de

zaakvoerder te voorzien.

Artikel 10

ledere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de

notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 11

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van

de vennootschap opgesteld, de jaarrekening opgemaakt en de boekhouding afgesloten.

Artikel 12

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op

de eerste zaterdag van de maand mei om tien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere

plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op

hetzelfde uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder en dit binnen de zes (6) maanden

na het afsluiten van het boekjaar.

iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de

vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of in zijn afwezigheid door de oudste

aanwezige vennoot. Zij gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere

vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 13

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde

uitzondering,

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden

meerderheid van de stemmen.

Artikel 14

De zuivere winst blijkt uit de balans, ria aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen,

Over de aanwending en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 15

Bij de 'ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer

overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s)

geschieden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De

dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen

zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de

vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze

bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen,

OPMERKING

De aanstelling van de heer Marc CA1LLIAU tot zaakvoerder - niet-statutair benoemd in de oprichtignsakte -

blijft onveranderd van kracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013
ÿþ Mod Wo[d 11.1

41*  Z I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u



Ondernemingsnr : 0859.568.270 Benaming

(voluit) : R.E.S.C. (verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Tarwestraat 40, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ZETEL VERPLAATSING

Tekst: Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap met ingang van 1 mei 2013

overgebracht naar:

Jagersdreef 4, 8200 Brugge (Sint -Andries).

Oostende, 24 april 2013.

Cailliau Marc,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

qt=aergetegc# ter grifiie vte wlea

^echtbeniC van k nodal

Brugge  a lin te Cm41Un~

°P 1 5

1 2013 .

Griffie ce grir;f.;.,r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2012
ÿþ~

Moa Word 11,1

(Me In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

v I 111111111111111111

beh aa Be Sta *12109270*





Nedergetegd -ter gri#iËie van 'ele rechtbank van koo andei Brugge : eling te Oos~~ ~

1 11111 :202

13e gnfe1er

Ondernemingsnr : 0859.568.270

Benaming

(voluit) : R.E.S.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : TARWESTRAAT 40, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETEL VERPLAATSING

Tekst: - Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap vanaf heden overgebracht

naar:

Tarwestraat 38, 8400 Oostende.

Oostende, 1 juni 2012,

Cailliau Marc,

Zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
R.E.S.C.

Adresse
JAGERSDREEF 4 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande