R.R. & D. CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : R.R. & D. CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.502.228

Publication

04/11/2011
ÿþ.~4i ~~ Mod 2.0

~ ` ~~. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 f,,



Ondememingsnr:

0840 5.0... ----. -

2_

Benaming

(voluit) : R.R. & D. Consult

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : 8000 Brugge, Albrecht Rodenbachstraat 8 Onderwerp akte : Oprichting

" 11166196

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 7E

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p" 21 0KT; 201

Grill> griffier,

Uit de onderhandse overeenkomst de dato 17 oktober 2011 blijkt dat:

1/ De heer DOBBELAERE Rudy Jules, geboren te Eeklo op achttien november negentienhonderd zevenenvijftig (identiteitskaartnummer 590-7564458-36, nationaal nummer 57.11.18 301 45), wonende te 8000 Brugge, Albrecht Rodenbachstraat 8,

En zijn echtgenote

2/ Mevrouw FRANCOIS Lutgart Katrien, geboren te Kortrijk op twaalf juni negentienhonderd zevenenvijftig (identiteitskaartnummer 590-7574592-82, nationaal nummer 57.06.12 280 17), wonende te 8000 Brugge, Albrecht Rodenbachstraat 8

een vennootschap hebben opgericht onder de volgende voorwaarden;

Naam : De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap onder de maatschappelijke benaming `R.R. & D. Consult';

Hoedanigheid vennoten : De heer Rudy Dobbelaere is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot/beherend vennoot. Mevrouw Lutgart François is stille vennoot.

Zetel : 8000 Brugge, Albrecht Rodenbachstraat 8.

Duur : onbepaald met aanvang op één november tweeduizend en elf.

Zaakvoerder en vertegenwoordiging : De vennootschap zal bestuurd worden door de heer Rudy Dobbelaere, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder. Elke zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Maatschappelijk kapitaal en bedrag volstorting : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00

EUR), nog niet volstort. De beherende vennoot heeft er zich toe verbonden om zijn "

inbreng, zijnde negenhonderd euro (900,00 E), te volstorten na schriftelijke vraag daartoe van de zaakvoerder en dit naargelang de behoeften van de vennootschap. De stille vennoot heeft er zich toe verbonden om haar inbreng, zijnde honderd euro (100,00 £) te volstorten na schriftelijke vraag daartoe van de zaakvoerder en dit naargelang de behoeften van de vennootschap.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op één november tweeduizend en elf en eindigen op dertig september tweeduizend en dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

U411Ï/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij~hét $ë---isc-

" i

Voor-

behouden

zen:Nt. *

Belgisch Staatsblad

Winst- en verliesverdeling : Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies, belastingen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Het saldo wordt als winst onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders participatie. Indien niet alle vennoten in dezelfde mate hun aandeel hebben volgestort, geschiedt de verdeling naar verhouding van het door elke vennoot gestorte kapitaal.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.



Zo er verliezen zijn, zullen deze in dezelfde verhouding gedragen worden door de vennoten, met dien verstande dat de stille vennoten slechts gehouden zijn ten belope van hun inbreng.

Liquidatie-overschot: Zo er een vereffeningsoverschot is, zal dit verdeeld warden tussen de vennoten in dezelfde verhouding als de verdeling van de winsten, namelijk in verhouding tot ieders participatie, eventueel aangepast aan de mate van volstorting indien niet alle vennoten in dezelfde mate hebben volgestort.

Voor gelijkvormig uittreksel, uitgereikt voor de neerlegging en de bekendmaking in bijlage bij Belgisch Staatsblad.

De heer Rudy Dobbelaere

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
R.R. & D. CONSULT

Adresse
ALBRECHT RODENBACHSTRAAT 8 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande