RADIUS II


Dénomination : RADIUS II
Forme juridique :
N° entreprise : 550.366.914

Publication

05/06/2014
ÿþNbd Wed 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel KAUWENTIJNESTRAAT 11,8810 LICHTERVELDE

(volledig adres)

OndenNero akte: BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER EN BENOEMING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR.

Uit de vergadering van de raad van bestuur, gehouden op 20.04.2014, op de maatschappelijke zetel Kauwentijnestraat 11, 8810 Lichtervelde, brijkt hetgeen volgt:

NV Andin), vertegenwoordigd door dhr. Veys Pierre, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur. Dit voor een pariade van zes jaar, meer bepaald tot na de jaarvergadering van het jaar 2020, over het boekjaar 2019. Dit wordt aanvaard.

-Uit het proces verbaal van de raad van bestuur dd, 20.04.2014, gehouden ln hoofde van de NV Ad Rem, met maatschappelijke zetel te Waregem, Churchilttaan 76 C B02, blijkt dat:

de raad van bestuur van de NV Ad Rem heeft besloten om Dhr. Pierre Veys, wonende te Anzegem, Stienljesstraat 55, ie benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de NV Ad Rem, voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat van de NV Ad Rem, in de NV Radius Il. De opdracht van de vaste vertegenwoordiger geldt voor de ganse duur van het bestuurdersmandaat van de NV Ad Rem In de NV Radius Il, meer bepaald tot op de gewone algemene vergadering van het jaar 2020, over het boekjaar 2019.

-Uit het proces verbaal van de raad van bestuur dd. 20.04.2014, gehouden in hoofde van de NV Andiro, met maatschappelijke zetel te LIchterverde, Kauwentijnestraat 11, blijkt dat:

de raad van bestuur van de NV Andiro heeft .besloten om Dhr, Pierre Veys, wonende te Anzegem, Stientjesstraat 55, te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de NV Andiro, voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat van de NV Andiro, in de NV Radius II. De opdracht van de vaste vertegenwoordiger geldt voor de ganse duur van het bestuurdersmandaat van de NV Andiro in de NV Radius il, meer bepaald tot op de gewone algemene vergadering van het jaar 2020, over het boekjaar 2019.

-Uit het proces verbaal van de raad van bestuur dd, 20.04.2014, gehouden in hoofde van de NV Vermes, met maatschappelijke zetel te Torhout, industrielaan 4D, blijkt dat:

de raad van bestuur van de NV Vernies heeft besloten om Dhr, Pierre Veys, wanende te Anzegem, Stientjesstraat 55, te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de NV Vermes, voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat van de NV Vernies, in de NV Radius Il. De opdracht van de vaste vertegenwoordiger geldt voor de ganse duur van het bestuurdersmandaat van de NV Vermes in de NV Radius Il, meer bepaald tot op de gewone algemene vergadering van het jaar 2020, over het boekjaar 2019.

Uit de vergadering van de zaakvoerders dd. 20.04.2014, gehouden ln hoofde van de BVBA Anfora, met maatschappelijke zetel te Lichtervelde, Kauwentijnestraat 11, blijkt dat:

de zaakvoerders van de BVBA Anfora hebben besloten om Dhr. Veys Pierre, wonende te Anzegem, Stientjesstraat 55, te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de BVBA Anfora, voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat van de BVBA Anfora, in de NV Radius il. De opdracht van de vaste vertegenwoordiger geldt voor de ganse duur van het bestuurdersmandaat van de BVBA Anfora in de NV Radius il, meer bepaald tot op de gewone algemene vergadering van het jaar 2020, over het boekjaar 2019,

Andiro NV, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door dhr. Veys Pierre

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Re_çjo : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Luik B

11111.§1111111

Ondememingsnr : 0550366914

Benaming

(votutt) RADIUS fi

(verkort) :

11

16/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

r- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V Hill

beh

aa

Bel

StaE

lu li







,àeegergelegntzteeite vain eV

echtbank van koophandel

nue

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

D550 3Ct .14*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RADIUS II

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8810 Lichtervelde, Kauwentijnestraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - BENOEMING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris Henry Declerck te Lichtervelde de dato 31/03/

2014 blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap aangenomen, onder de naam: "RADIUS,

11"

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8810 Lichtervelde, Kauwentij-nestraat, 11.

DOEL

De vennootschap zal tot doel hebben in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in,

eigen naam

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

-aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-

en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de

verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het,

beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend ver-mogen;

-alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, Ovan welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties. in eender welke vorm, in aile be-staande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliênvennootschappen of -ondernemingen;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennoot-schappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt;

-het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deel-neming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk wel-ke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemin-gen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waar-borg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, man-dataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwe-zenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijf en zestig duizend euro (85.000 EUR) en is vertegenwoordigd door acht en tachtig (88) effecten, zonder vermelding van nominale waarde, die elk ééntacht en tachtigste /88ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, tenzij de wetgeving terzake een kleiner aantal toelaat, al dan niet vennoten, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de vennoten.

Het mandaat is hernieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt on-middellijk na de jaarvergadering., De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Hij kan onder zijn !eden een ondervoorzitter kiezen.

De raad van bestuur kan een secretaris aanstellen die geen bestuurder moet zijn.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering an-ders beslist.

Het mandaat van bestuurder kan worden gecumuleerd met functies die binnen de vennootschap worden uitgeoefend in subordinatie, onderworpen aan de wet betreffende het tewerkstellings- en dienstverbandcontract

Telkens als één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen mogen de over-blijvende bestuurders voorlopig de vacatures aanvullen tot de eerstvolgende al-gemene vergadering, die tot een definitieve benoeming zal overgaan.

De bestuurder die aldus een ander vervangt doet de ambtstijd uit van zijn voor-ganger.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap maar ze zijn verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig de wet,

De raad van bestuur komt samen telkens ais de belangen van de vennootschap het vereisen of telkens als tenminste twee bestuurders erom vragen.

De oproeping wordt door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee be-stuurders ondertekend,

De oproepingen moeten tenminste vijf dagen voor de datum van de vergadering worden verstuurd.. Bij hoogdringendheid kan hiervan afgeweken worden en kun-nen bijeenroepingen op kortere termijn gedaan worden. De oproepingen vermel-den dag, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze laatste verhinderd is, door de bestuurder belast met het dagelijks bestuur, of, bij ontstentenis van deze, door de in leeftijd oudste bestuurder.

De raad kan slechts beraadslagen en beslissingen nemen indien de meer-derheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. ledere bestuurder kan, zelfs met gewone brief, per fax, telex, telegrafisch of enig ander telecommunicatiemiddel, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De volmachtgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Geen enkele mandataris mag meer dan één bestuurder vertegenwoordigen. De raad mag slechts beslissen over de punten die op de agenda zijn vermeld. De be-slissingen worden bij meerderheid van de stemmen genomen. In geval van sta-king van stemmen is de stem van diegene die voorzit, doorslaggevend.

Indien in deze raadszitting waarbij de meerderheid, die nodig is om op geldige wijze te beraadslagen, aanwezig is, één of meerdere bestuurders zich van de stemming onthouden, worden de beslissingen op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van be-stuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document onder-tekent. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten.

Bij eenparig akkoord van de raad van bestuur kan de techniek van de tele- of vi-deoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van alle be-stuurders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, fax of e-mail en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Dit akkoord, kan "ad nutum" ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf.

Dergelijke vergaderingen (per tele- of videoconferentie) kunnen enkel dienen als forum voor discussie en beraadslaging. Zelfs wanneer hierin besluiten worden genomen, worden deze pas van kracht wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door alle bestuurders zijn ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van aile voornoemde informatiedragers.

De beslissingen van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen en ter ondertekening aan de leden voorgelegd. De notulen worden in een register opgetekend of bijeengebracht. De volmachten zowel als de

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

schriftelijke, telegrafische of per telex of door enig ander telecommunicatiemiddel gegeven berichtgevingen worden hieraan aangehecht of er wordt naar deze documenten in bijlagen verwezen, De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of anders dienen te worden overgelegd, worden ondertekend door de voorzitter of de bestuurder belast met het dagelijks bestuur.

MACHTEN;

De raad van bestuur is bevoegd om namens de vennootschap hoegenaamd alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor overeenkomstig de wet al-leen de algemene vergadering bevoegd is,

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dat bestuur, aan één of meerdere personen opdragen, die naargelang zijn beslissing alleen kan optreden.

De raad bepaalt hun bevoegdheid en de vergoeding, die ais algemene kost wordt aangerekend, van de personen aan wie delegatie wordt verleend.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité binnen de perken door de wet vastgelegd.

De vennootschap wordt ten opzichte van derden in rechte vertegenwoordigd als eiseres of als verweerster en voor aile daden, zelfs die van beschikking, door de raad van bestuur, door een bestuurder belast met het dagelijks bestuur, door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend, door de voorzitter van het directiecomité, of door twee bestuurders gezamenlijk handelend.

De ondertekénaars moeten ten opzichte van derden geen rekenschap geven van een voorafgaanclelijke beslissing van de raad van bestuur.

CONTROLE

De controle over de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet is vereist door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten, hierin eventu-e& bijgestaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering kan aan de bestuurders aanwezigheidspenningen en vergoedingen toekennen die op de algemene onkosten moeten worden geboekt. De aan de bestuurders en commissarissen verschuldigde emolumenten bestaan uit een vaste som die door de algemene vergadering wordt vastgesteld bij het be-gin en voor de duur van hun mandaat. Zij kunnen in overleg met de partijen wor-den gewijzigd.

De algemene vergadering bestaat uit alle houders van maatschappelijke aande-len. Zij hebben het recht zelf te stemmen, ofwel door toedoen van een gemachtigde, op voorwaarde dat de wettelijke en statutaire voorschriften warden gerespecteerd.

De raad van bestuur heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrek-king tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verga-dering doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens anders-luidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

De raad van bestuur kan eisen dat de houders van effecten, om tot de vergade-ring te worden toegelaten, ten minste vijf werkdagen %AS& de algemene vergade-ring de raad van bestuur schriftelijk inlichten van hun intentie aan de verga-dering deel te nemen en van het aantal effecten waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, of op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die zijn aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbe-schikbaarheid van de gedematerialiseerde effecten tot op datum van de vergade-ring wordt vastgesteld indien de raad van bestuur dit recht toepast, moet dit in de oproeping worden gemeld.

De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege samen op de derde woensdag van juni om vijftien uur.

Ingeval deze dag een feestdag is, dan wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

In het vooruitzicht van de jaarvergadering, stellen de commissarissen een contro-leverslag en de bestuurders een jaarverslag op, waarin deze laatste rekenschap geven van hun beleid; dit alles overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De algemene vergadering moet worden samengeroepen op verzoek van de voor-zitter, de bestuurder gelast met het dagelijks bestuur of twee bestuurders, telkens de belangen van de vennootschap deze eisen. Zij moet worden samengeroepen op aanvraag van de vennoten die tenminste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de be-voegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De jaarvergadering, de bijzondere algemene vergadering of de buitengewone al-gemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die er om vragen. De kopie en uittreksels van een beraadslaging van de algemene vergadering worden gelijkluidend verklaard en ondertekend door twee bestuurders of door de bestuurder belast met het dagelijks bestuur.

BOEKJAAR.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op één en der-tig december van ieder jaar.

I a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge WINSTVERDELING

Het positief balanssaldo, na aftrek van aile algemene kosten, sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op de nettowinst wordt er vijf percent afgehouden voor het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding houdt op verplicht te zijn zodra het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De rest wordt verdeeld onder de vennoten, naar rato van het aantal aandelen die zij bezitten, na eventuele toekenning van emolumenten aan de bestuurders.

De algemene vergadering kan eveneens, met gewone meerderheid van stemmen, beslissen dat de winsten geheel of gedeeltelijk worden toegewezen aan gewone of buitengewone reservefondsen of dat ze naar het volgend boekjaar worden overgebracht.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afslui-ting van het laatste boekjaar het netto actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is ge-daald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het ge-storte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De uitbetaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren mits eerbiediging van de wettelijke bepalingen ter zake.

Niet geïnde dividenden uitgekeerd aan aandelen op naam verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf datum van in betaling stelling.

ONTBINDING  VEREFFENING

In geval de vennootschap om welke reden ook wordt ontbonden, dan zal de vereffening gebeuren door toedoen van de leden van de op dat ogenblik fungerende raad van bestuur, tenzij de algemene vergadering te dien einde één of meerdere vereffenaars aanstelt, van wie zij de bevoegdheid en vergoedingen bepaalt

De netto activa, na aanzuivering van heel de maatschappelijke passiva, worden gebruikt voor de terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo van de netto activa wordt eveneens onder elk maatschappelijk aandeel verdeeld.

BENOEMING BESTUURDERS IN DE NIEUW OPGERICHTE VEN-NOOTSCHAPPEN

De vergadering en de hoger genoemde individuele vennoten van de nieu-we naamloze vennootschap "Radius II" stellen het aantal bestuurders vast op vier (4) en benoemen tot deze functie:

-de naamloze vennootschap "ANDIRO", met zetel te 8810 Lichtervelde, Kauwentijnestraat, 11, Ingeschreven in het rechtspersonenregister 0446.275,521, vertegenwoordigd door haar gedelegeerde bestuurder "AD REM" met zetel te 8570 Anzegem, Stientjesstraat, 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0438.224.422, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Veys Pierre Paul Dion (nationaal nummer 500720361A1), wonende te 8570 Anzegem, Stientjesstraat, 55.

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ANFORA" met zetel te 8810 Lichtervelde, Kauwentijnestraat 11, hebbende als ondernemingsnummer 0894.233.793. Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Pierre Veys, voornoemd. De benoeming van de vaste vertegenwoordiger zal door de zorgen van de raad van bestuur bekrachtigd en gepubliceerd worden.

-de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NERMES", waarvan de zetel gevestigd is te

8570 Anzegem, Stientjesstraat 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0431 .867.160 Hebbende als ondernemingsnummer 0431.867,160

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Pierre Veys, voornoemd. De benoeming van de vaste vertegenwoordiger zal door de zorgen van de raad van bestuur bekrachtigd en gepubliceerd worden.

-de naamloze vennootschap "AD REM", voornoemd,

Deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar twee duizend en twintig

BENOEMING COMMISSARIS IN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

De vergadering en de hoger genoemde individuele vennoten van de nieu-we naamloze vennootschap "Radius II" beslissen om thans geen commissaris te benoemen gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake.

BOEKJAAR JAARVERGADERING

De vergadering en de hoger genoemde individuele vennoten van de nieuwe naamloze vennootschap "Radius II" stellen vast dat de nieuw opgerichte vennootschap op heden begint te werken, met dien verstande dat zij de verrichtingen die in haar naam zijn gesteld door de partieel gesplitste vennootschap sedert 1 oktober 2013 boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

De vergadering en de hoger genoemde individuele vennoten van de nieuwe naamloze vennootschap "Radius II" besluiten dat het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap zal worden afgesloten op één en dertig december twee duizend en veertien

AANGAANDE DE VERHOGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "RADIUS II":

De vergadering besluit het kapitaal van de naamloze vennootschap "Radius Il" te verhogen met een bedrag van drie en veertig duizend driehonderd een en vijftig euro (43.351 EUR) om het kapitaal te brengen van één en twintig duizend zeshonderd negen en veertig euro (21.649 EUR) op vijf en zestig duizend euro (65.000 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van drie en veertig duizend drie honderd één en vijftig euro (43.351 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering besluit vervolgens dienovereenkomstig de eerste paragraaf van het artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijf en zestig duizend euro

(65.000 EUR) en is vertegenwoordigd door acht en tachtig (88) effecten, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ acht en tachtigste (1/88ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

TWAALFDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHTEN

I) De vergadering en de hoger genoemde individuele vennoten/vennoten van de partieel gesplitste vennootschap als van de nieuw opgerichte naamloze vennootschap "RADIUS il" verlenen bij deze een bijzonder volmacht aan hierna genoemde personen om aile akten, processen-verbaal, documenten, registers en inzonderheid aandelenregisters en verklaringen aangaande de partiële splitsing waartoe hoger werd beslist en aangaande de nieuw opgerichte naamloze ven-nootscap "RADIUS Il" te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat no-dig of nuttig blijkt voor de uitvoering van deze opdracht, te weten worden aange-duid als bijzondere gevolmachtigden met recht van indeplaatsstelling : Accoun-tantskantoor WDV Accountantskantoor te Wargem (Sint Eloois Vijve), Poste-rijstraat, 33.

IL Bij deze wordt aan WDV Accountantskantoor te Waregem (Sint Eloois Vij-ve), Posterijstraat, 33 met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om zowel namens de Vennootschap als namens de nieuw opgerichte naamloze vennootschap 'RADIUS II" aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van deze vennootschappen als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Bij deze wordt tevens volmacht verleend aan WDV Accountantskantoor te Waregem (Sint Eloois 'lijve), Posterijstraat, 33 om de Vennootschap evenals de nieuw opgerichte naamloze vennootschap "RADIUS II" te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", en daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van deze vennootschappen als belastingplichtige bij onder meer de "B.T.M", en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte dd, 31/03/2014

-gecoördineerde statuten

Notaris Henry DECLERCK

Statiestraat 92/A

8810 LICHTERVELDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Mot*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RADIUS II

Adresse
KAUWENTIJNESTRAAT 11 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande