RAT-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAT-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.459.810

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 20.05.2014 14129-0446-010
19/06/2012
ÿþ4

ns«srrors tt.t.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD ter GRIFFE clef

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

1P: 0 8 JUNI 2012

Griffie ele,

Illqiql1I181I111111111)

Ondernemingsar : 08 4 6 4 5 g 81 0

Benaming

(voluit) : RAT-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8730 Beernem, Hugo Verrieststraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491, op 1 juni 2012, neergelegd ter Registratiekantoor Wetteren, dat er door:

1) De heer DE MOL Steven, nationaal nummer 791123 011-65, geboren te Aalst op drie en twintig november negentienhonderd negen en zeventig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Brugsepoortstraat 30.

2) Mevrouw DE BRUYNE Joke Frieda, nationaal nummer 820829 198-31, geboren te Oostende op negen en twintig augustus negentienhonderd twee en tachtig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Brugsepoortstraat 30.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "RAT-INVEST" , waarvan de zetel gevestigd is te 8730 Beernem, Hugo Verrieststraat 8.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitvoeren van mandaten van bestuurder, zaakvoerder of van vereffenaar in andere vennootschappen .

De vennootschap mag alle handelingen stellen die verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

De vennootschap mag aangewend worden voor het beheer van eigen vermogens en eigen beleggingen, voor de aankoop van onroerende goederen, het beheer en de verkoop ervan.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

De vennootschap mag al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen en bijstand verlenen.

De vennootschap mag door participatie deelnemen, ongeacht de vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België waarvan het doel gelijkvormig of aansluitend zou zijn met het hare.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitnni bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 1/100ee van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gevormd door inbreng in geld en volstort tot beloop van 6.200 euro, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door de BNP Paribas Fortis- Agentschap Schellebelle op 30.05.2012.

Overdracht of overgang van de aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

§ 1. Behoudens hetgeen bepaald is in de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overg. an

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erftater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater.

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, natuurlijke persoon, die vennoot is. Werd tot statutaire zaakvoerder benoemd: de heer DE MOL Steven, voornoemd, nationaal nummer 791123 011-65, wonende te 9000 Gent, Brugsepoortstraat 30

De zaakvoerder oefent zijn ambt bezoldigd uit, tot zolang een volgende algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om 18.00 u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan'tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betàlen de

vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam,en handtekening

..

e.,

gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte

en eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de derde zaterdag van de maand mei 2014 om 18.00 u.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte akte-oprichting dd. 01/0612012

Notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid.van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad \F.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 31.08.2015 15577-0193-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 31.08.2016 16536-0391-012

Coordonnées
RAT-INVEST

Adresse
HUGO VERRIESTSTRAAT 8 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande