RAVEL BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RAVEL BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.116.579

Publication

03/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II0A11~11~4~V~IWI~~NV~~

" 12163650+

Benaming

RAVEL BELGIUM IN VEREFFENING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Albert I laan 78, 8630 VEURNE

(volledig adres)

Onderwerf akte : Sluiting van de vereffening van de venootschap

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 31 AUGUSTUS 2012, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De aanstelling van de vereffenaar, de heer Hendrik Johan SCHUIL, wonende te Walraven Van Hallstraat 36, 333$ BZ ZWIJNDRECHT (Nederland), werd bevestigd bij vonnis, uitgesproken door de Rechtbank van Koophandel te Veurne op 25 januari 2012.

De vergadering neemt volgende beslissingen, met algemeenheid van stemmen:

- Zij keurt de rekeningen betreffende de vereffening goed en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de heer Hendrik Johan SCHUIL, voornoemd, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

Zij stelt vast dat de vereffening van de NV RAVEL BELGIUM 1N VEREFFENING, bijgevolg definitief kan geeloten worden per 31 augustus 2012 en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te rekenen vanaf huidige datum.

- Zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende eert periode van vijf (5) jaar, bij KONINKLIJKE COOPERATIE COSUN U.A., met maatschappelijke zetel te Van de Reijtstraat 15, 4814 NE BREDA (Nederland), die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat op grond van machten, die haar zijn toegekend bij de benoeming, de vereffenaar ook na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften kan opstellen die na sluiting aan de vereffenaar door de wet warden toegekend.

Tenslotte geeft de vergadering de opdracht aan de vereffenaar, de heer Hendrik Johan SCHUIL, voornoemd, om het nodige te doen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen van het Belgisch Staatsbiad en voor de schrapping van het ondememingsnummer die daaruit voortvloeit.

Hendrik Johan SCHUIL

Vereffenaar

"

Griffie"L" ` -

r

Voorbehoud aan he Belgisc Staatsba

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 04.07.2012 12249-0236-032
27/02/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilt11J VI

. 1 r r! [.', " ." " " ,-..à.. " li':J.L i T.I.12. 01 r.L6` 3' iFJ

ÿ.»Sh<1{~ 3;'- !' ^~

:...L41': ~.:.,ïKt~D~F.S.9.íi~3L~L

1 it FEB. 2012

Y,; :,i U ..9,1j#f e



ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0433.116.579

Benaming (voluit) : RAVEL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Albert i laan, 78

8630 Veurne

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig december tweeduizend en elf, door Meester Daisy DEKEGEL, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

Geregistreerd vier bladen, één renvooi, op het tweede Registratiekantoor van Jette, op twaalf januari tweeduizend en twaalf, boek 33, blad 95, vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur, a.i. (getekend) W. ARNAUT

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RAVEL BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 8630 Veurne, Albert I laan 78, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de naamloze vennootschap "RAVEL BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 8630 Veurne, Albert I laan, 78 en haar invereffeningstelling, te rekenen vanaf achtentwintig december tweeduizend en elf. Derhalve bestaat zij vanaf achtentwintig december tweeduizend en elf nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening. Het mandaat van de bestuurders komt hierdoor ten einde,

2° Ingevolge de beslissing tot ontbinding, ontslag van de hiernavolgende bestuurders:

- de heer SCHUIL Hendrik Johan;

- Mevrouw VAN DEN MAAGDENBERG Maria.

De vergadering besliste om over de kwijting van de bestuurders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

3° Benoeming als vereffenaar:

De heer SCHUIL Hendrik Johan, van Nederlandse nationaliteit, met domicilie te 3333 BZ Zwijndrecht (Nederland), W, van Hallstraat 36.

Indien de benoeming van de heer SCHUIL Hendrik als vereffenaar van de vennootschap om enige reden niet zou worden bevestigd door de rechtbank van koophandel, heeft de vergadering in tweede orde als vereffenaar aangesteld mevrouw VAN DEN MAAGDENBERG Maria Johanna Christina Wilhelmina, van Nederlandse nationaliteit, met domicilie te 4841 MA Prinsenbeek (Nederland), Prinsenboschlaan 33.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De vereffenaar zal beschikken over de machten zoals deze hierna werden vastgesteld.

4° De statuten dienen voortaan gelezen en geïnterpreteerd te worden rekening houdend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De hiernavolgende bepalingen, welke handelen over bestuur (artikelen 14 tot en met 19) en over ontbinding en vereffening (artikelen 40 tot en met 42), zijn niet meer van toepassing in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten werd aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zonodig voorgaande artikelen vervangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling"

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 28 december 2011, werd de vennootschap, ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzie in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 en artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle hande-lingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit,

Hij wordt, onder zijn verantwoordelijkheid, gemachtigd over te gaan tot het uitkeren aan de aandeelhouders van tussentijdse liquidatie-uitkeringen.

De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen van alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zander betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te warden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

De vereffenaar werd ervan in kennis gesteld dat hij pas in functie treedt na de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel , zodat aile handelingen die de vereffenaar eventueel zou stellen tussen zijn benoeming en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel, eveneens dienen te warden voorgelegd aan de rechtbank van koophandel die ze met terugwerkende kracht kan bevestigen dan wel nietig verklaren overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Erwin Simons, Meester Will Van Tongelen, Meester Didier Roemers of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gelegen zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

.(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het prooes-verbaal, twee volmachten, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Veurne de dato 25 januari 2012 ter bevestiging van de benoeming van de heer SCHUIL Hendrik Johan, als vereffenaar, het verslag van de raad van bestuur én het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, de gecodrdineerde tekst van statuten).

Daisy DEKEGEL

Geassocieerd Notaris

ijlàgen bij 7iét l~ëlgiscti Sta fsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoucfdh aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2011
ÿþ1

Ondernerningsnr : 0433.116.579

Benaming

(voluit) : Ravel Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Albert I Laan 78, 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp aEtte : Benoeming van de commissaris

Uittreksel uit de besluiten van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, genomen op 29 november 2011 overeenkomstig de procedure van schriftelijke besluitvorming:

1: De aandeelhouders beslissen éénpang om Klynveld Peat Marwick Goerdeler-Bedrijfsrevisoren, een burgerlijke vennootschap in de vorm van een CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Haren, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0419.122.548 (RPR Brussel), vertegenwoordigd door de heer Alexis Palm te herbenoemen als commissaris van de vennootschap, en dit voor een termijn van drie (3) jaren (omvattende de controle over de boekjaren 2009, 2010 en 2011), dewelke automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die zal gehouden worden in het jaar 2012.

2. De aandeelhouders beslissen vervolgens éénpang om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester` Erwin Simons, Meester Will Van Tongelen, Meester Didier Roemers of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 2, om alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voormeld besluit te publiceren in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en hiertoe het aanvraagformulier I te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, alsook om de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket.

Voor éénsluidend verklaard uittreksel.

Will Van Tongelen, bijzondere gevolmachtigde

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

NEERGELEGD TER GRIOTTE

:f-11 " . -r :. ...

i

1 9 DEC. 2011 VEURNIO

+11197392+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

09/09/2011
ÿþ Mal 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIU UI II 1111 III I I II I UI

*11137125*

Vol

behoi aan Belg

Staat:

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0433.116.579

Benaming

(voluit) : Ravel Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Albert I Laan 21, 8630 Veurne

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de besluiten van de vergadering van de raad van bestuur van de vennootschap, genomen op 20 juli 2011:

1. De raad van bestuur stelt vast dat in het besluit van 31 mei 2011 van de buitengewone algemene vergadering inzake de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, zoals gepubliceerd in, de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 juni 2011, wordt verwezen naar een verkeerd huisnummer, i.e. nr. 21 terwijl dit nr. 78 dient te zijn. De raad van bestuur beslist dan ook unaniem om voormeld besluit van 31 mei 2011 te verbeteren wat betreft het adres van de nieuwe maatschappelijke zetel en bevestigt aldus dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap sedert 1 juni 2011 gevestigd is te Albert I Laan 78, 8630 Veurne.

2. De raad van bestuur beslist vervolgens, met éénparigheid van stemmen, om een bijzondere volmacht toe te kennen aan meester Erwin Simons, meester Will van Tongelen of elke andere advocaat van de ' advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP", met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 2, om elk afzonderlijk en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige. formaliteiten te vervullen, alsook om alle handelingen te stellen vereist voor de publicatie van onderhavige besluiten en voor de coördinatie van de statuten (met inbegrip van de ondertekening en de neerlegging van de Aanvraagformulieren 1 en II samen met een gecoördineerde tekst van de statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel) en om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket om de registratie van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde aan te passen aan voorgaande besluit.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Samen hiermee neergelegd een kopie van de laatst gecoördineerde statuten.

Will Van Tongelen, bijzondere gevolmachtigde

"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : VE181864
20/07/2011 : VE181864
04/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0433116579

Benaming

(voluit) : RAVEL BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8630 Veurne, Albert I laan 21

Onderwerp akte : AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénendertig mei tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap: "RAVEL BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 8630 Veurne, Albert I laan 21,

onder andere volgende beslissing genomen heeft:

Tengevolge van de zetelverplaatsing naar huidig adres, aanneming van een nieuwe tekst van statuten in het, Nederlands ter vervanging van de Franstalige tekst, waarvan hierna een uittreksel volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "RAVEL. BELGIUM".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8630 Veurne, Albert I laan 21.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- alle handelingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden die rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houden met de vervaardiging, de aankop, de verkoop, de groot-en kleinhandel, de import , de export, de verpakking van alle voedingswaren en onder andere, van afgewerkte en half afgewerkte produkten bestemd, voor de brood en banketbakkerij, de ijsbereiding, de koekjesfabricage en alle handelszaken uit de horecasector,: alsook van fruit en ingeblikte fruit, van groenten en ingebrtikte groenten, confituren, siroop en moes, alsook alle: commerciële, financiële,of andere, roerende en onroerende handelingen verrichten, die in rechtstreeks of: onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel staan of de verwezenlijking en de uitbreiding ervan' zouden vergemakkelijken.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats, op gelijk welke manier en volgens de: methoden die zij het best geschikt acht.

Zij kan ondermeer belangen nemen door middel van samenwerking, inbreng, fusie, inschrijving, deelneming,: financiële tussenkomst of op andere wijze, in alle vennootschappen of ondememingen,bestaande of op te: richten, in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog is of van aard zou zijn haar maatschappelijk: actviteit te bevorderen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen vierhonderd achtenveertigduizend achthonderd

zevenennegentig euro achttien cent (5.448.897,18 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfendertigduizend zevenhonderd tweeënzeventig (35.772) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vijfendertigduizend zevenhonderd tweeënzeventigste; (1/35.772ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of, rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een: algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee' Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MW 2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

111

Voor" behoud aan hc Belgisc Staatsb

1J111.1.1.1M11 111

2 2 JUNI 2011

Z'~ GF'iffié

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUJTVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dal verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dal deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2? van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei te vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door : een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

28/06/2011 : CH181864
21/04/2011 : CH181864
09/09/2010 : CH181864
22/07/2010 : CH181864
20/07/2010 : CH181864
12/07/2010 : CH181864
08/07/2009 : CH181864
17/06/2009 : CH181864
09/09/2008 : CH181864
20/06/2008 : CH181864
08/05/2008 : CH181864
06/11/2007 : CH181864
21/06/2007 : CH181864
26/01/2007 : CH181864
23/01/2007 : CH181864
17/01/2007 : CH181864
04/10/2006 : CH181864
21/08/2006 : CH181864
28/09/2005 : CH181864
17/03/2005 : CH181864
21/12/2004 : CH181864
02/12/2004 : CH181864
30/06/2004 : CH181864
09/02/2004 : CH181864
22/01/2004 : CH181864
20/10/2003 : CH181864
21/10/2002 : CH181864
30/04/2002 : CH181864
10/02/2001 : CH181864
30/11/2000 : CH181864
27/10/2000 : CH181864
19/02/1999 : NI074031
14/01/1999 : NI074031
20/01/1998 : NI74031
20/01/1998 : NI74031
24/12/1994 : NI74031
18/08/1992 : BL502965
01/01/1992 : BL502965

Coordonnées
RAVEL BELGIUM

Adresse
ALBERT I LAAN 78 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande