RAYMAEKERS LASER CONSULTING, AFGEKORT : R.L.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAYMAEKERS LASER CONSULTING, AFGEKORT : R.L.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.217.047

Publication

08/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0465.217.047

Benaming

(voluit) : RAYMAEKERS LASER CONSULTING

(verkort) : R.L.C.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groene Poortdreef 12, 8200 Brugge (Sint-Michiels)

(volledig adres)

Onderweg akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel, op 21 maart 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijicheid "RAYMAEKERS LASER CONSULTING", in het kort "R.L.C.", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Groene Poortdreef 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondernemingsnummer 0465.217.047, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING : kapitaalverhoging - inbreng in geld

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art. 537 WIB, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde vierhonderd vierennegentigduizend honderd Euro (494.100,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR) op vijfhonderd en twaalfduizend zevenhonderd Euro (512.700,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng in geld en dat geen nieuwe aandelen worden gecreëerd

De inbreng in geld, hetzij vierhonderd vierennegentigduizend honderd Euro (494.100,00 EUR) werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE29 7480 4148 3064 op naam van vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze financiële instelling op dertien maart tweeduizend en veertien.

TWEEDE BESLISSING : vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd vierennegentigduizend honderd Euro (494.100,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd en twaalfduizend zevenhonderd Euro (512.700,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist - met eenparigheid van stemmen - de statuten aan te passen aan de hierboven vernielde beslissingen door de vervanging van de tekst van artikel vijf van de statuten door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd en twaalfduizend zevenhonderd Euro (512.700,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist - met eenparigheid van stemmen - de statuten aan te passen aan de hierboven vermelde beslissingen door de vervanging van de tekst van artikel zes van de statuten door de volgende tekst "Het maatschappelijk kapitaal werd onderschreven als volgt:

* tot beloop van zevenhonderd vijftigduizend Belgische Frank (750.000 BEF), bij de oprichting, door inbreng in geld, volgestort ten belope van driehonderdduizend Belgische Frank (300.000,-BEF);

* bij akte de dato twee februari tweeduizend en vier werd het kapitaal omgezet in euro en werd het kapitaal verhoogd met zeven Euro negenennegentig Eurocent (7,99 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves en zonder creatie van nieuwe aandelen;.

* bij akte de dato éénentwintig maart tweeduizend en veertien werd het kapitaal verhoogd niet vierhonderd vierennegentigduizend honderd Euro (494.100,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR) op vijfhonderd en twaalfduizend zevenhonderd Euro (512.700,00 EUR), door inbreng in geld, meteen volledig volgestort, zon der creatie van nieuwe aandelen.

Bijgevolg is het kapitaal van vijfhonderd en twaalfduizend zevenhonderd Euro (512.700,00 EUR), volledig

dar besch Ming .Mer_tde_venfQotschap."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ii111muu~i~n~umuimi~u~w

iao sise*

NEERGELEGDTERGRIFFIE1iAN DE

RECHT VAN BANK RZGGADELBRtGGE

op: r2 5 HAART 2014

~ Griffie De griffier.

i

r 10. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel vijfentwintig van de statuten met betrekking tot de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te schrappen en aan te passen aan de huidige wetgeving door het te vervangen door de volgende tekst

"Het voorstel tot ontbinding van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerders wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien Is vastgesteld,

Voor de gevallen waarin de onderneming besluit haar activiteiten te beëindigen of indien niet langer ervan kan worden uitgegaan dat de onderneming haar bedrijf zal voortzetten, wordt voornoemde staat, behoudens met redenen omklede afwijking, opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De commissaris-revisor of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants die door de zaakvoerders wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van de hierboven bedoelde verslagen en staat van activa en passiva wordt, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, gezonden aan de aandeelhouders.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of de wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is zoals bedoeld in §2, zevende lid. ln dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aagevraagd heeft, Voor deze akten begint de termijn van 15 dagen zoals bedoeld in artikel 68 pas te [open vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van vijf werkdagen zoals bedoeld in §2, zevende lid.

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar, Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in de wet omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaar(s) zenden in de zevende en dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening volstaat de verzending om het jaar van die omstandige staat aan de griffie.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijk delen verdeeld onder ai de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in minder mate worden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzonder machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan SBB Accountants en Adviseurs, te 8200 Brugge (Sint Michiels), Wittemolenstraat 45, evenals aan haar aangestelden en Lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor deels gelijkvormig, deels beredeneerd uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Getekend, notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 21

maart 2014,

* gecoördineerde tekst van de statuten, opgemaakt per 21 maart 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

24/08/2012 : BG089834
08/09/2011 : BG089834
01/09/2010 : BG089834
27/08/2009 : BG089834
25/08/2008 : BG089834
10/09/2007 : BG089834
21/08/2006 : BG089834
07/10/2005 : BG089834
28/09/2004 : BG089834
20/02/2004 : BG089834
25/06/2003 : BG089834
11/10/2002 : BG089834
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 30.09.2015 15618-0380-010
13/07/2000 : BG089834
11/02/1999 : BGA015756

Coordonnées
RAYMAEKERS LASER CONSULTING, AFGEKORT : R.L.…

Adresse
GROENEPOORTDREEF 12 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande