RC2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RC2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.155.841

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 21.08.2014 14448-0249-014
25/02/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0469.155.841

Benaming

(voluit) : RC2

(verkort) :

NEERGELE-,-_ -

14" 02. 2014

RNKKOOPHANDEL

-, __ C,RTI;I,lK ~,

@050163*

r

ber a* Be Sta

ui

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aimé Behaegtlestraat 15 - 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone Algemene Vergadering, gehouden op 31 januari 2014, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem - Aimé Behaeghestraat 15, werd onder mee volgende beslissing genomen, niet eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

Benoeming zaakvoerder

TITEL I.: BENOEMING ZAAKVOERDERS

De heer Thomas De Ruyck (78.10.23-155.87), woonachtig te Zeger Van Heulestraat 21 - 8501 Heule wor benoemd ais niet-statutaire zaakvoerder vanaf 01/01/2014 voor onbepaalde duur, dit mandaat is onbezoldigd en kosteloos.

De statutenwijziging werden met unanimiteit van de stemmen aanvaard.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 31 januari 2014 wordt gesloten om 12 u

Ruben De Ruyck

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van ruik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 23.07.2013 13339-0271-012
08/04/2013
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -

NEERGELEGD

2 7. 03. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

1_

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0469.155.841

Benaming

(voluit) : INFRAWARE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Aimé Behaeghestraat 15 te 8870 Izegem (Kachtem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING . ZETELVERPLAATSING - DOELUITBREIDING STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INFRAWARE", met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem (Kachtem), Aimé Behaeghestraat 15, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op veertien maart tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing - NAAMWIJZIGING

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "RC2".

De vergadering beslist, in navolging van dit besluit, tot vervanging van de eerste zin van artikel 1 van de statuten door volgende tekst:

"De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming "RC2"."

Tweede beslissing  ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist tot wijziging van de eerste zin van artikel 2 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de beslissing de dato eénendertig augustus tweeduizend en negen, zoals bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één oktober tweeduizend en negen onder nummer 09138355, tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het volgend adres: Aimé Behaeghestraat 15 te 8870 Kachtem.

De vergadering beslist, in navolging van deze beslissing, tot vervanging van de eerste zin van artikel 2 vans de statuten door de volgende tekst.

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem (Kachtem), Aimé Behaeghestraat 15.".

Derde beslissing - DOELUITBREIDING

De enige vennoot leest het door de wet vereiste verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft de verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel.

De vergadering neemt tevens kennis van de staat van actief en passief afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf,

De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat van actief en passief afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf, enige opmerkingen worden gemaakt. Bijgevolg sluit de: vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat,

De vergadering besluit om de bestaande doelomschrijving uit te breiden door toevoeging in artikel 3 van de statuten, na de eerste alinea, van de volgende tekst:

"De vennootschap heeft ook als doel: De raadgeving en tussenkomst in alle overdrachten en transacties van bedrijven, van commerciële fonds of gebouwen in de landen waar de vennootschap toestemming heeft deze activiteiten uit te voeren.

De vennootschap heeft daarenboven als doel de onderaanneming van administratief werk voor de bedrijven.

De vennootschap heeft evenals het doel deel uit te maken, onder welke vorm ook, van binnenlandse of buitenlandse bedrijven, alsook het beheer, de controle en de waardezetting van deze deelnames,

De vennootschap kan, via kapitaalbijdrage, inschrijving koopoptie en iedere andere manier roerende of onroerende goederen verkrijgen en deze te gelde maken door verkoop, overdracht, ruil of andere.

De vennootschap kan ook overgaan tot alle onroerende, roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen die nodig zijn en van nut zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft ook tot doel: De ambulante handel in kledij, textiel, mercerie-artikelen in de ruimste zin. De handel in kledij, textiel, mercerie-artikelen, dit zowel in detailhandel als groothandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vara de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De aankoop, de bewerking of verwerking en de verkoop, zowel in het groot als in het klein, zowel import, , doorvoer als export, van allerhande confectie en stukkledij en alle aanverwante artikelen en accessoires, zoals bijvoorbeeld fantasie en bijouterie, schoonheids- en toiletartikelen, brillen, schoenen, handtassen, lederwaren enz. Verder van allerhande kledij zowel stoffen als lederen kledij, heren-kinder dameskledij, lingerie, zonder dat deze opsomming beperkend is, ailes in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft ook tot doel: De groothandel en kleinhandel, de import en export van dranken zowel alcoholisch als niet alcoholisch, alsmede de handel in het groot en in het klein in alle nevenproducten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dranken zijn gerelateerd, al dan niet via het internet.

De aan-en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Het leveren van diensten in de meest ruime zin?'

Vierde beslissing  AANPASSING WOONPLAATS STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het feit dat de huidige woonplaats van de statutaire zaakvoerder niet langer overeenstemt met hetgeen vermeld staat in artikel 14 van de statuten.

De vergadering beslist bijgevolg om het artikel 14 van de statuten te wijzigen door het vervangen van de woorden "... wonende te Roeselare (Rumbeke), Vijfwegenstraat 356A. ..." door de woorden e... wonende te . Izegem (Kachtem), Aimé Behaeghestraat 15....".

Vijfde beslissing  AANPASSING STATUTEN AAN GEWIJZIGDE REGELGEVING INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit om de bestaande statuten aan te passen aan de gewijzigde regelgeving inzake ontbinding en vereffening van vennootschappen.

De vergadering beslist, in navolging hiervan, tot vervanging van de tekst van artikel 22 van de huidige statuten door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van : de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van' koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door zaakvoerder van de vennootschap,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na betaling van de schulden, lasten en vereffeningskosten, zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten in verhouding van het aantal aandelen waarvan zij eigenaar zijn.". Zesde beslissing -- VOLMACHT TOT COORDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing  BIJZONDERE MACHTIGING BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de nodige handelingen te stellen teneinde voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd, 1410312013, inhoudende verslag van de

zaakvoerder waaraan gehecht een staat van actief en passief - gecoördineerde statuten

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.07.2012 12344-0032-014
20/09/2011
ÿþnrtoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle" " ' t " Nl " van de akte

EUR orR

bet

az

Be Sta

~. 1 i V N IJEERGELEGD

9- 2on

-ûû~SBLn

I24. 08. 2011

ECttTs ~ 'x .O0PHANDEL

~ ' i'iJK



*iiiaaoaz*

ELGISCH

BES

Ondernerningsnr : 0469155841

Benaming

(voluit) : INFRAWARE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : A. Behaeghestraat 15 8870 IZEGEM

Onderwerp akte : Ontslag niet statutair zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 28/02/2011 heeft de Heer Dieter Devlaminck zijn ontslag: . aangeboden als niet statutair zaakvoerder van de BVBA Infraware(0469155841).

" Dit ontslag werd aanvaard en aan de Heer Devlaminck werd kwijting gegeven voor zijn bestuursdaden tot

en met 28/02/2011

Getekend

Ruben De Ruyck.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11340-0419-014
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 19.07.2010 10313-0457-014
01/10/2009 : KO147340
05/08/2009 : KO147340
30/06/2009 : KO147340
01/08/2008 : KO147340
31/07/2007 : KO147340
30/07/2007 : KO147340
25/07/2006 : KO147340
15/09/2005 : KO147340
03/09/2004 : KO147340
12/09/2003 : KO147340
18/09/2002 : KO147340
19/03/2002 : KO147340
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 22.07.2016 16337-0348-016

Coordonnées
RC2

Adresse
AIME BEHAEGHESTRAAT 15 8870 KACHTEM

Code postal : 8870
Localité : Kachtem
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande