RECUP DESCHEPPER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RECUP DESCHEPPER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.152.212

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.09.2014, NGL 29.09.2014 14616-0053-016
10/03/2014
ÿþ Moa Word 11.1

i,? ic~:f L~.2.x ~ l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IJIMIJIP1)

be a B( Stz









NEERGELEGD

2a.` 02, 2014

FrEG`W7erifteQOpHAN D (_ [.

icnArrqj~C

Ondememingsnr : 0875.152.212

Benaming

(voluit) : RECUP DESCHEPPER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aardappelhoek 15, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - wijziging maatschappelijke zetel

Na beraadslaging beslist de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 31/12/2013 met algemeenheid van stemmen om met ingang vanaf heden:

- De Heer Johan Deschepper te ontslaan als zaakvoerder

- De maatschappelijke zetel te verplaatsen van Aardappelhoek 15 te 8560 Wevelgem naar Bergelen 30 A te 8560 Gullegem.

Devy BVBA

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door Pieter Vyncke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2013
ÿþ"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 1. 10. 2013

R8CH1B,4 }}~~NHANQEL

K~tJK



Ondernemingsnr : 0875.152.212

Benaming

(voluit) : RECUP DESCHEPPER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aardappelhoek 15, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op datum van 12/09/2013, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

- de bijzondere vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van Mevrouw Sadeth Vanneste te aanvaarden, met onmiddellijke ingang,

- de bijzondere vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het mandaat als zaakvoeder van de Heer Johan Deschepper aan te houden tot en met 31 december 2013, onbezoldigd.

- de bijzondere vergadering beslist met eenparigheid van stemmen bijkomend te benoemen als zaakvoerder BVBA DEVY, met ondememingsnummer 0537.210.546, Bergelen 30 A te 8560 Gullegem, met als vaste vertegenwoordiger de heer Pieter Vyncke.

Johan Deschepper

zaakvoerder

Devy BVBA

Zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door Pieter Vyncke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

- e ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0875.152.212

Benaming

(voluit) : RECUP DESCHEPPER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Aardappelhoek 15

(voiiedig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 11 september 2013, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

1.A) De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderd achtentwintig duizend driehonderd vijfendertig euro (428.335,00 EUR) om het te brengen van honderdzestienduizend tweehonderdvijftig euro (116.250,00 EUR) op vijfhonderd vierenveertig duizend vijfhonderd vijfentachtig euro (544.585,00 EUR) door inbreng in natura van onroerende goederen door de heer DESCHEPPER Johan en mevrouw VANNESTE Sadeth.

De vergadering besluit dat de waarde van de ingebrachte onroerende goederen vierhonderd achtentwintig duizend driehonderd vijfendertig euro (428.335,00 EUR) bedraagt.

Voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura gebeurt mits creatie en uitgifte van duizend driehonderd en tien (1.310) nieuwe aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van drieënnegentig euro (93,00 EUR) zijnde voor een totaal bedrag van honderd eenentwintig duizend achthonderd dertig euro (121.830,00 EUR) te verhogen met een globale uitgiftepremie ten belope van driehonderd en zes duizend vijfhonderd en vijf euro (306.505,00 EUR) welke onmiddellijk wordt geïncorporeerd in het kapitaal, als zijnde een tweede kapitaalverhoging.

De voormelde duizend driehonderd en tien nieuwe aandelen die worden toegekend aan de huwgemeenschap Johan DESCHEPPER-VANNESTE Sadeth, hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en delen in de winsten van het lopende boekjaar pro rata temporis,

B) Verslagen

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de verslagen door de zaakvoerders opgemaakt op tien september tweeduizend en dertien, en door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens', vertegenwoordigd door de heer Hedwig Vander Donckt opgemaakt te Roeselare, op elf september tweeduizend en dertien, die handelen over de hiervoor omschreven inbreng in natura, aangezien iedere aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"De kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RECUP DESCHEPPER" gebeurt middels inbreng in natura voor een totale inbrengwaarde van 428.335,00 EUR bestaande uit de inbreng van de naakte eigendom van onroerend goed 1 en de volle eigendom van onroerend goed 2 zoals omschreven in dit verslag. Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur b-elge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden r aan het Belgisch Staatsblad

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.310 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RECUP DESCHEPPER" zonder vermelding van nominale waarde, inbegrepen een globale uitgiftepremie van 306.505,00 EUR.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de BVBA "RECUP DESCHEPPER" te Gullegem en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend."

Na beraadslaging keurt de vergadering de verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerders integraal goed.

De verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden in het vennootschapsdossier bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk

C) Voorwaarden van de inbreng van het onroerend goed

D) Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De vergadering verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de waarde van de hierboven beschreven inbreng, er geen verdere beschrijving over te verlangen en de ondergetekende notaris van alle rechtvaardiging te ontslaan.

Zij verklaart de bovenvermelde inbreng alsmede de voorwaarden van de inbreng te aanvaarden.

De vergadering heeft hierop vastgesteld en ons notaris verzocht akte ervan te nemen dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het maatschappelijk kapitaal werkelijk gebracht is op vijfhonderd vierenveertig duizend vijfhonderd vijfentachtig euro (544.585,00 EUR) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd zestig (2.560) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

E) Vaststelling van het kapitaal en aanpassing van de statuten

Teneinde de statuten aan te passen aan de kapitaalverhoging, besluit de vergadering het artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

"Het kapitaal bedraagt vijfhonderd vierenveertig duizend vijfhonderd vijfentachtig euro (544.585,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd zestig (2.560) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elke één/tweeduizend vijfhonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen

Alle tweeduizend vijfhonderd zestig (2.560) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen?

2. a) De vergadering besluit om de heer DESCHEPPER Nick Dennis, geboren te Kortrijk op achtentwintig augustus negentienhonderd zesentachtig, wonende te 8560 Wevelgem, Beukenstraat 28, te ontslaan ais niet statutair zaakvoerder van de vennootschap, ingaand op heden.

b) De vergadering besluit om de heer DESCHEPPER Johan, geboren te Menen op zes november negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 8560 Wevelgem, Aardappelhoek 15, te ontslaan als statutair zaakvoerder van de vennootschap, ingaand op heden; dienovereenkomstig besluit de vergadering om in artikel 14 van de statuten de tweede en derde alinea te schrappen.

3.De vergadering besluit de heer DESCHEPPER Johan, voornoemd, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van de vennootschap, ingaand op heden.

Hij zal over al de machten voorzien door artikel 15 van de statuten beschikken. Zijn mandaat is onbezoldigd. 4.De vergadering verleent aan de zaakvoerder machtiging tot het uitvoeren van de besluiten die aangaande bovenvermelde punten genomen worden en tot coördinatie van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 11/09/2013

- Verslag van de zaakvoerders dd. 10/09/2013

- Verslag van de bedrijfsrevisor dd. 11/09/2013

- Gecoordineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.07.2013, NGL 24.07.2013 13336-0298-015
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 29.06.2012 12256-0291-016
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.08.2011, NGL 25.08.2011 11460-0403-016
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.07.2010, NGL 13.08.2010 10412-0314-016
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.07.2009, NGL 06.07.2009 09389-0357-016
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.08.2008, NGL 22.08.2008 08631-0245-015
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 21.08.2007 07576-0092-013

Coordonnées
RECUP DESCHEPPER

Adresse
BERGELEN 30A 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande