REDD PROPERTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REDD PROPERTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.150.267

Publication

11/09/2014
ÿþNI cd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.11H1111I11111111

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

-2 SEP. 2014

G &f ie

Afdeling VEURNE

Ondernemingsnr. , 0537.150.267

Benaming

(voluit) Redd Properties

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Albert I Lean 35, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING ZAAKVOERDER EN WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel en het adres van de inrichting van de maatschappelijke zetel over te brengen naar het volgend adres:

Langestraat 103

8620 Nieuwpoort

Deze wijziging vangt aan vanaf 01/06/2014.

Tevens beslist de bijzondere algemene vergadering om de heer Declercq Kristof te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 01/07/2014

Dhr, Dierinck Christoph

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304312*

Neergelegd

29-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537150267

Benaming (voluit): REDD PROPERTIES

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 35

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Wim MAES met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 25

juli 2013, ter registratie te Nieuwpoort, werd de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

 REDD PROPERTIES met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 35, opgericht

I.-OPRICHTERS: 1. De Heer DIERINCK Christoph, wonende te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 101B

2. de NV ZEEWIND met zetel te 8450 Bredene, Klemskerkestraat 26

II.- Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

III.-NAAM : De vennootschap draagt de naam  REDD PROPERTIES

IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan

35

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 25 juli 2013 voor onbepaalde duur

VI. Doel De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen,afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariëren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

2. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2.

4. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

5. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

6. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen

7. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

8. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen

9. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

10. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

12. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

13. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, geen gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 en is verte¬genwoordigd door 120 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen, volstort door storting op een bijzondere rekening bij ING BANK.

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s). Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd, komt de benoeming van de vaste vertegenwoordiger toe aan het bestuursorgaan. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Zijn er 2 of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college van zaakvoerders. Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor het stellen van handelingen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn. Tot een bedrag van 2.500,00 EUR kan elke zaakvoerder afzonderlijk handelen.

Nochtans zal(zullen) de zaakvoerder(s) het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor :

(a) Het verpanden van roerende goederen;

(b) Het stichten, verkrijgen, vervreemden, hypothekeren, bezwaren, huren, verhuren, pachten en verpachten van onroerende goederen;

(c) Het aangaan van of zich verdedigen in rechtsgedingen;

(d) Het aangaan van vaststellingsovereenkomsten en het verbinden van de vennootschap tot borg of hoofdelijk medeschuldenares;

(e) Het deelnemen in- of overnemen van andere vennootschappen of ondernemingen, het aangaan van fusies met of het aanvaarden van het bestuur over andere vennootschappen of ondernemingen:

(f) Het aangaan van bankkrediet-overeenkomsten en van obligatieleningen ten laste van de vennootschap, het ter leen opnemen van gelden op andere wijze en het ter leen geven van gelden, een en ander met uitzondering van transacties behorende tot het rekening-courant verkeer met de bankier(s) der vennootschap en met uitzondering van de gebruikmaking van een door deze laatste(n) verleend bankkrediet en het ter leen geven van gelden ter zake van de levering van goederen en diensten;

(g) Het verlenen van procuratie;

(h) Het verstrekken van leningen met het oog op het nemen of verkrijgen van aandelen in haar kapitaal of certificaten daarvan;

(i) Het toekennen van pensioenrechten aan werknemers der vennootschap;

(j) Het uitoefenen van stemrecht op niet ter beurze genoteerde aandelen in andere vennootschappen;

Luik B - Vervolg

(k) Elke transactie waarvan het voorwerp of het belang een jaarlijks door de algemene vergadering te bepalen bedrag te boven gaat;

(l) Het goedkeuren van het jaarlijks budget opgemaakt door het bestuur;

(m) Het aangaan van exclusieve vertegenwoordigingen;

(n) Het aangaan van beslissingen in verband met investeringen en marketingbeleid;

Evenzo wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en het bestuur van de vennootschap wordt gevoerd door een derde, zal het voorafgaand akkoord van de enige vennoot handelend tezelfdertijd als algemene vergadering moeten worden bekomen door de externe zaakvoerder voor alle hierboven beschreven gevallen. Externe vertegenwoordiging : Is er slechts één zaakvoerder, dan heeft deze de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Bij pluraliteit van zaakvoerders zal de vennootschap rechtsgeldig gebonden kunnen worden ten overstaan van derden, mits de gezamenlijke handtekening van de meerderheid van de zaakvoerders.

Tot een bedrag van 2.500,00 EUR kan elke zaakvoerder afzonderlijk handelingen stellen.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd 1. De BVBA ANDICO-BUILDING Met zetel te 8620 Nieuwpoort ,Charles Decosterlaan 16 met als vaste vertegenwoordiger voor haar bestuur de Heer Christophe Dierinck voornoemd en 2. De NV ZEEWIND met zetel te te 8450 Bredene, Klemskerkestraat 26, met als vaste vertegenwoordiger voor haar bestuur de Heer Frederiek Franck, wonende te 8670 Koksijde, Prins Karelstraat 28.

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting om te eindigen op 31 december 2014.

X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de tweede woensdag van de maand mei om 10u. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2015.

Overname verbintenissen : de vennootschap neemt de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen sedert 1 april 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT : De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Titeca Accountancy, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, met ondernemingsnummer 0882.371.584, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim MAES, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte dd. 25.07.2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 01.09.2015 15562-0462-014

Coordonnées
REDD PROPERTIES

Adresse
LANGESTRAAT 103 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande