REDERIJ NEPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REDERIJ NEPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.752.348

Publication

15/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Inzonderheid verklaart de vennootschap onder andere volgende verbintenissen over te nemen: + De aan- verkoopovereenkomst van het schip Z738 (met de hr Vinodkumar Moti, van Surinaamse nationaliteit, wonende te Paramaribo (Suriname), Nieuwe Charlesburg nr 205. (die keuze van woonplaats doet op het adres Montfoorthof 32  1106 Amsterdam Zuid-Oost, Nederland)

+ De leningsovereenkomst met de hr Vinodkumar Moti (idem als in punt 1).

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Maritiem Plein 1.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigingen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

-het voeren van ondernemingen voor zeevisserij, visteelt, aan- en verkoop, in- en uitvoer van alle vissoorten, visproducten en aanverwante producten en dit alles in de ruimste zin

- de import, export, groot- en kleinhandel en tussenkomst in de handel van:

+ materialen nodig voor de sportvisserij en de scheepvaart in de ruimte zin van het woord, materialen en tuigen, onderdelen dienstig voor zeevaart en zeehengelen in de ruimst zin van het woord, dierenvoeding, textielartikelen, sportartikelen

- de bemanningswissel op zee

- vervoer van passagiers

- duikwerken

- opruimen van afval in haven

- bootchartering voor pleziervaartuigen en zeeschepen

- organiseren van rondvaarten en vaarten in het algemeen voor onderzoek gericht op duurzame landbouw en visserij in economisch, ecologisch en maatschappelijk perspectief, en organiseren van rondvaarten in de ruimste zin van het woord

- traiteur, vishandel, catering, organisatie van feesten, animatie, opleidingen,

visleuren, Garnaalvissen, verkoop van dagverse vis in de ruimste zin van het woord.

- terbeschikkingstelling van onroerende als roerende goederen

- aan- en verkoop, huur- en verhuur, oprichting bouw, leasing van onroerende en roerende goederen; - alle activiteiten uitoefenen, alle daden stellen en verrichten van commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende aard, op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Elk jaar, op vierde zaterdag van mei om veertien uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Ieder jaar op eenendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap. De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het vennootschapsvermogen zal eerst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van wettelijke voorwaarden.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

Benoeming van niet statutair zaakvoerder

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen

a. om als niet statutaire zaakvoerder te benoemen:

1° De heer NENTJES, Jochem, wonende te 8321 LA URK (Nederland), Zuiderhoofd 17, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

2° De heer vAN oOSTERHOUT, Adrianus, geboren te Urk op dertien april negentienhonderd negen en vijftig, rijksregisternummer 59.44.13 007-83, wonende te 8321 DW URK (Nederland), Ambachtsweg 7, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

b. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

c. geen commissaris te benoemen.

Ondergetekende notaris wijst er op dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt om te eindigen op één en dertig december tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

20/03/2015
ÿþmol Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van-deakte-----

NEERGELEGP

Griffie Rechtbank Koophandel

10 MRT 2015

IIIliu i luilol

i

01

Ondernemingsnr : 0506752348

Benaming

;" Joitlit) : Rederij Nepo

(verkort)

Gent Afdelin" ,Oostende Gr. ?er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Maritiem Plein 1 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag + benoeming zaakvoerder

De vergadering van 06.03.2015 aanvaardt het ontslag van de hr Nentjes Jochem en de hr Van Oosterhout Ad als zaakvoerder vanaf heden.

De vergadering van 06.03.2015 benoemt de hr Haasnoot Pieter  Noordhinderstraat 2 bus A 1  8380 Zeebrugge vanaf heden tot zaakvoerder. Hij aanvaart zijn opdracht. Dit mandaat is in principe onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Haasnoot Pieter

zaakvoerder

a .te ,olr van Lt:rk 66 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
REDERIJ NEPO

Adresse
MARITIEM PLEIN 1 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande