REDLINK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REDLINK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.704.830

Publication

26/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 21.02.2014 14046-0558-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0420-010
14/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11307328*

Neergelegd

12-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): REDLINK

0841704830

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Veerle Callens te Kortrijk op zes december

tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat er door:

1. Mevrouw Agneessens Rita Mieke Leen, wonende te 8000 Brugge, Filips De Goede laan, 17.

2. De heer Vandorpe Tom Fernand Joseph, wonende te 8500 Kortrijk, Jan Breydellaan, 36.

Een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd  REDLINK en met zetel te 8500 Kortrijk, Groeningestraat, 38.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, en dergelijke meer), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord

7. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

8. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8500 Kortrijk, Groeningestraat(Kor) 38

Onderwerp akte: OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

of dienstverlenende ondernemingen;

9. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

10. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

11. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

12. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

13. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap wordt opgericht op zes december 2011 voor een onbeperkte duur.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR) , vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/duizend tweehonderdste (1/1200ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 05731021505275 bij de KBC BANK zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 6 december 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering die de duur der mandaten bepaalt.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders, voor gans de duur van de vennootschap:

1. Mevrouw Agneessens Rita Mieke Leen, voornoemd.

2. De heer Vandorpe, Tom Fernand Joseph, voornoemd.

Aan het mandaat van elk van deze zaakvoerders komt van rechtswege een einde wanneer hij geen vennoot meer is. Er moet in een dergelijk geval niet in zijn vervanging voorzien worden.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, stelt deze onder zijn aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door alle zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen, met uitzondering van onderstaande alinea.

Wanneer de vennootschap tijdens haar dagelijkse bestuur een investering boven de vijfduizend euro (5.000 EUR) aangaat, een deelneming aangaat volgens artikel 13 en 14 Wetboek van Vennootschappen, een onroerend goed aankoopt of een lening aangaat, personeel aanneemt of ontslaat, zijn de handtekeningen vereist van alle statutaire zaakvoerders.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, machten te verlenen voor bepaalde doeleinden.

Zij bepalen de vergoedingen verbonden aan deze delegatie van machten.

Ieder jaar, op de eerste zaterdag van de maand december, om elf uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Valt deze datum op een feestdag, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Worden toegelaten tot de algemene vergadering de vennoten die ingeschreven zijn in het register van aandelen minstens vijf dagen op voorhand.

De zaakvoering mag beslissen dat de vennoten die zich willen laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering, hun volmachten moeten neerleggen ten minste vijf werkdagen voor de datum der algemene vergadering op de maatschappelijke zetel.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar vangt aan op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal.

De vergadering beslist op voorstel van het college van zaakvoerders over de aanwending van het saldo.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het volgestorte gedeelte van de aandelen.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Volmacht wordt verleend aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Micholt" met zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat, 23b, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de kruispuntbank ondernemingen te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 6 december 2011.

Maggy Vancoppernolle Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
REDLINK

Adresse
GROENINGESTRAAT 38 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande