REFLEJO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REFLEJO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.214.693

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 30.01.2014 14020-0370-010
07/01/2015
ÿþVoorbehouden

aan het f

Belgisch Staatsblad

Mal word 11.1

[Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

l

Ondernemingsnr : 0829.214.693

Benaming (voluit) : Reflejo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansp

Zetel (volledig adres) : Prinses Clementinaplein 26/3 - 8400 Oostende

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging -- kapitaalverhoging - zetelverplaatsing

Uit een procesverbaal opgemaakt door de notaris Ci}ristopi'e KINT te Steden op 11 december 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Reflejo", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Prinses Clementinaplein 26/3, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste besluit

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8400 Oostende, Zandvoordestraat 495 en om artikel 2 van de statuten in die zin aan te passen.

Tweede besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftig duizend euro (50.000,00 EUR) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 EUR) tot achtenzestig duizend zes honderd euro (68.600,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, met creatie van vijftig duizend nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

ONDERSCHRIJVING EN VOLSTORTING

En onmiddellijk wordt de kapitaalverhoging volledig onderschreven en volledig volstort in speciën en wordt op de vijftig duizend (50.000) nieuwe aandelen ingetekend als volgt:

- door mevrouw Leentje Ghesquière, voornoemd: vijftig duizend aandelen, hetzij voor een bedrag van vijftig duizend euro:

Hetzij in totaal: vijftig duizend euro

De inschrijver verklaart en de vennoot erkent dat overeenkomstig de wettelijke beschikkingen ter zake deze storting van vijftig duizend euro (50.000,00 EUR) gedeponeerd werd op een bijzondere bankrekening, geopend op naam van de vennootschap bij KBC met rekeningnummer be50 7490 1035 3218 zodat de vennootschap vanaf heden over een bedrag van vijftig duizend euro (50.000,00 EUR) beschikt.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de

wet; het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op acht

december tweeduizend en veertien.

De vergadering heeft hierop vastgesteld en ons notaris verzocht akte ervan te nemen dat, voornoemde kapitaalverhoging volledig verwezenlijkt is en dat het maatschappelijk kapitaal gebracht werd op achtenzestig duizend zes honderd euro (68.600,00 EUR), vertegenwoordigd door vijftig duizend honderd (50.100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Teneinde de statuten aan te passen aan voornoemde kapitaalverhoging, besluit de vergadering om de eerste alinea artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenzestig duizend zes honderd ëuro (68.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijftig duizend honderd (50.100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijftig duizend honderdste (1/50.1005te) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Derde besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ik

Luik R - vervnln

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het boekjaar van de vennootschap voortaan te laten lopen van één januari tot éénendertig december van ieder jaar en om het huidig boekjaar, dat loopt van één juli tweeduizend en veertien tot dertig juni tweeduizend en vijftien te verlengen tot éénendertig december tweeduizend en vijftien.

De vergadering beslist om de eerste zin artikel 18 van de statuten als volgt aan te passen:

"Artikel 18 -- Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar."

Vierde besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de jaarlijkse vergadering voortaan te houden op twintig juni van ieder jaar om acht uur en dit ongeacht of dit een feestdag of een zondag is en om artikel 15 van de statuten in die zin aan te passen.

Vi fde besluit

De vergadering beslist verder om de hierna vermelde artikelen van de statuten aan te passen als volgt -Wiiziginq van artikel 6: schrapping van laatste zin en te vervangen als volgt:

"Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, in alle gevallen en dus zowel op de gewone, de bijzondere als de buitengewone algemene vergadering toe aan de vruchtgebruiker, met inbegrip van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, tenzij in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken. De vruchtgebruiker zal zijn rechten steeds ter goeder trouw uitoefenen, rekening houdend met het belang van de blote eigenaar en met de verplichting de substantie in stand te houden, gelet op de bestemming ervan. In geval van kapitaalvermindering en vereffening komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de uitgekeerde bedragen in eigendom toe aan de blote eigenaar op last evenwel voor de blote eigenaar om de ontvangen geldsom te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker, die zodoende zijn vruchtgebruik zal uitoefenen op deze geldsom en dit op basis van zaakvervanging. Gebeurt de kapitaalvermindering of de vereffening in natura, dan komen de activa bij toepassing van het principe van zaakvervanging, in vruchtgebruik toe aan de vruchtgebruiker en het blote eigendomsrecht aan de blote eigenaar. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar maken terzake dan de nodige afspraken. Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden met de termen "vennoot" en "vennoten" in deze statuten, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald, steeds de vruchtgebruiker(s) bedoeld."

- Vervanging van artikel 12 als volgt: "Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd in geld en/of in natura, en dit in overeenstemming met werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Reis- en andere kosten dcor de zaakvoerder(s) gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op voorlegging van de daartoe strekkende bewijsstukken of kostennota's ofwel op forfaitaire wijze. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten."

- Tussen te voegen in artikel 17:

"Indien aandelen zijn opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar toegang tot de algemene vergadering, maar wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

Zesde besluit

De vergadering geeft aan de notaris de opdracht tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werd in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KUNT

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie akte statutenwijziging;

Exemplaar van de gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. eVoor-behouden aan het Betgischir Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0369-010
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 21.12.2012 12676-0268-010
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 19.07.2016 16334-0326-014

Coordonnées
REFLEJO

Adresse
ZANDVOORDESTRAAT 495 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : Zandvoorde
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande