REMATIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REMATIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.932.135

Publication

02/06/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

tRli!,UM



NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

1 9 MEI 2014

II

AfâlekURNE





Onclernemingsnr ; 0437932135

Benaming

(voluit) : REMATIMMO

(verkort) :

Ilijlagen-bijIet Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Wilgenlaan 44, 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Uit het voorstel de dato 13 mei 2014 tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) waarbij de naamloze vennootschap "REMATIMMO" wordt overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSChr, nagenoemd, blijkt hetgeen volgt:

"Op heden wordt in overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen, door het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "REMATIMMO" en door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH", in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De naamloze vennootschap "REMATIMMO", met zetel te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, 0437,932.135, RPR Gent, afdeling Veurne.

De vennootschap zal door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

- de BVBA "HAEGHEMEERSCH", met zetel te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, BTW BE-0867.554.142,' RPR Gent, afdeling Veurne, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VERHAEGHE Wim, wonende te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, en

- mevrouw VERIVIEERSCH Els, wonende te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44.

Il. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH", met zetel 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, BTW BE-0867.554.142, RPR Gent, afdeling Veurne,

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschap overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar beide zaakvoerders, te weten:

- de heer VERFIAEGHE Wim, voornoemd, en

- mevrouw VERMEERSCH Els, voornoemd.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Beide bij de fusie betrokken vennootschappen hebben een identieke activiteit met name beheer van onroerende goederen. Door de fusie worden alle onroerende goederen door één vennootschap beheerd. De operatie zal bijdragen tot een efficiënter bestuur, een vereenvoudiging van de structuur en leiden tot een

effectieve kostenbesparing.

Op tie laatste olz van Luik B  rermeiden Recto Naam an hoedanigheid van de instrumenterande riotaps hetzij van de cerso(o)n(en)

ce,,oagoiC eror'tsce'scon tan aanz;en lao Jardente 1sel7egen,u0cdigen

Verso Naam en handteiten,ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Partijen verklaren dat het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "REMATIMMO" en het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1-1AEGHEMEERSCH op heden beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van aile effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap:

De naamloze vennootschap uREMATIMMO", met zetel te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, 0437.932.135, RPR Gent, afdeling Veume, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I Beheer onroerend vermogen privé- en openbare werken

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het aanleggen van wegen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, arsmede aile handelingen dIe rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ De aanneming en de uitvoering van aile privé- en openbare bouwwerken, zowel de ruwbouw als de afwerkingswerken.

In dit kader mag de vennootschap eveneens aile roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, in leasing nemen, bouwen, verkopen of ruilen.

U. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vomi in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

Fl Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

2. De overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH", met zetel 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, BTW BE-0867.554.142, RPR Gent, afdeling Veurne, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL DOEL

De vennootschap heeft ais doel:

1.Bestuursopdrachten aan- en verkoop en beheer van onroerend vermogen - commissiehandel

A/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

C/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en meer specifiek van onroerende goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

Il. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vomi in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

6/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices

F/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2013 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaaisaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren venncotschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET De voorgestelde fusie houdt een overdracht in van volgende onroerende goederen;

1° Kuume

-Een perceel bouwgrond ten kadaster gekend onder de sectie B, nummer 810IX, met een oppervlakte van 5 a 40 ca.

-Een weg ten kadaster gekend onder de sectie B, nummer 596/G14, met een oppervlakte van 9 a 69 ca. -Een woonhuis met medegaande grond ten kadaster gekend onder de sectie B, nummer 596/F/4, met een oppervlakte van 3 a 19 ca.

2 Roeselare, 2de afdeling

In een apparternentsgebouw ten kadaster gekend onder de sectie B, nummer 259/R/2:

-een handelsruimte op het gelijkvloers, en

-een garage op het gelijkvloers,

privatieven en aandeel in de gemene delen, waaronder de grond.

3° Nieuwpoort, 2de afdeling

In een appartementsgebouw 'Residentie Prima Vera" ten kadaster gekend onder de sectie D, nummer 70/D

en 70/08: handelsruimte met berging (privatieven en aandeel in de gemene delen, waaronder de grand).

Op 4 april 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot voormeld kadastraal perceel 2de afdeling Roeselare, sectie B, nummer 259/R/2 waarvan de inhoud luidt als volgt;

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.beigrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 04.04.2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op 10 april 2014 werden door OVAM bodemattesten afgeleverd met betrekking tot respectievelijk voormelde kadastrale percelen afdeling Kuume, sectie B, nummer 610/X en 2de afdeling Nieuwpoort, sectie D, nummer 70/D en 70/08, waarvan de inhoud telkens luidt ais volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt elle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 10.04.2014

Op 15 april 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot voormeld kadastrale perceel afdeling Kuume, sectie B, nummer 596/0/4, waarvan de inhoud luidt als volgt:

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 12.11,2003, en op het hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2. Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 25.44.2006.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM: 1211.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek; Rematimmo NV, Kouterstraat +150 te 8520 Kuume (34023 Kuume,

sectie B Nummer 611 L)

AUTEUR: Deloitte & Touche Tax & Legal NV

2.2.2. Extra informatie

DATUM: 25.04.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TiTEL: Remet NV  Oriënterend Bodemonderzoek - Kouterstraat +150 B- 8520 uurne (34023 Kuurne,

sectie B Nummer 611 L)

AUTEUR: Sertius CVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: wvvw.ovam.be/grondverzet.

 4, De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens, 6. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage

Te Mechelen, 15_04.2014

Op 15 april 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot voormeld kadastrale perceel 596/F/4, waarvan de inhoud luidt als volgt:

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 12.11.2003, en op het hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond,

2.1.2. Extra informatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 25.04.2006.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

Historische verontreiniging

DATUM: 12,11.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek: Rematimmo NV, Kouterstraat +150 te 8520 Kuume (34023 Kuurne,

sectie B Nummer 611 L)

AUTEUR: Deloitte & Touche Tax & Legal NV

2.2.2. Extra informatie

DATUM: 25.04.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Remat NV  Oriënterend Bodemonderzoek Kouterstraat +150  B- 8520 Kuurne - (34023 Kuurne,

sectie B Nummer 611 L)

AUTEUR: Sertius CVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzag van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

Te Mechelen, 15.04.2014 SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve enige aandeelhouder/vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

e x:

Dit vertrouwelijke karakter mag- niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bq goedkeuring van de verrichting worden aile kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de ' fusie moeten uitspreken door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van ' elk der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vomi van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek ' van Vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Opgemaakt en getekend te Kortemark, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 13 mei 2014, in zoveel exemplaren als er partijen met een onderscheiden belang zijn, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens enerzijds het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en anderzijds het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te ; hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd, één ter afstempeling door de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en het derde exemplaar om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

Het fusievoorstel werd ondertekend door het bestuursorgaan van de vennootschap

Tegelijk hiermee neergelegd; voorstel de dato 13 mei 2014 tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), waarbij de de naamloze vennootschap "REMATIMMO" wordt overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH".

Voor de BVBA "HAEGHEMEERSCH", gedelegeerd bestuurder

Wim VERHAEGHE, vaste vertegenwoordiger

Voorgehouden aan liet Belgisch Staatseilad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van LwkS verrnelden Recto . Naam an hoedanigne.id van de instrumenterende notans, hetzsj van de perso(o)n(en) oevcagd de ach sperswe tan aalven ian der" der te .fentagerwoordtgen

Veeso Naam an naneteKaning

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 06.06.2014 14166-0409-014
06/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscr

Staatsbic

j1.i10[11

0*

11

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 8 JULI 2O1

AtdareLlRNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0437.932.135

fi

Benaming (voluit) : REMATIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Wilgenlaan 44

îi 8610 Kortemark

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Debbie Hebbelinck te Kortemark op 8, juli 2014, geregistreerd 21 bladen, 0 verzendingen op het eerste registratiekantoor Veume op 22 juli 2014,;; referentie 5, boek 0447, blad 028, vak 07, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), getekend de adviseur-ontvanger,, Rycx Rudy.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "REMATIMMO" volgende beslissingen heeft genomen:

1/Kennisname en bespreking van het fusievoorstel, opgesteld in gezamenlijk overleg door de=; bestuursorganen van de beide bij fusieverrichting betrokken vennootschappen op dertien mei tweeduizend; veertien, en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Veurne door zowel de'; over te nemen vennootschap als de overnemende vennootschap, telkens op negentien met tweeduizend;; veertien; waarvan de enige aandeelhouder de mogelijkheid heeft gehad het fusievoorstel kosteloos te verkrijgen,' op de zetel van de vennootschap. Bevestiging van verzaking aan tussentijdse cijfers van de ovememende;; vennootschap omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van het1 fusievoorstel zijn vastgesteld.

2/ Fusiebesluit waarbij de vennootschap wordt overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte;' aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH", met zetel te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, BTW BE-0867.554.142,;; RPR Gent, afdeling Veume, bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie),,; volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het fusievoorstel, en goedkeuring van de,,

hiermee gepaard gaande verrichtingen, niet name: ~?

Ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap "REMATIMMO", met het oog op de; met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting; Tengevolge van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gaat het gehele vermogen van de;i overgenomen vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend en dertien c met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,;! 1; worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen;; uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de;i overgenomen vennootschap ingetrokken en vernietigd.

Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de over te nemen vennootschap? :! "REMATIMMO op de ovememende vennootschap "HAEGHEMEERSCH";

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Debbie Hebbelink

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 8 juli 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 11.07.2013 13299-0504-014
27/06/2012
ÿþ Mod WVN 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



be L. 1 5 JUNI 2012

~ Griffie

st,





*iaiissao*



Ondernemingsnr : 0437.932.135

Benaming

(voluit) : REMATIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming (gedelegeerd) bestuurder(s) en voorzitter van de raad van bestuur - machten

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 5 mei 2012 en de onmiddellijk daarna gehouden raad van bestuur de dato 5 mei 2012 blijkt:

1. De herbenoeming tot bestuurder, voor een periode ingaand op 5 mei 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, van:

- De BVBA "HAEGHEMEERSCH", met zetel te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, BTW BE 0867.554.142, RPR Veurne, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wim VERHAEGHE, wonende te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44;

- Mevrouw Els VERMEERSCH, wonende te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44.

2. De herbenoeming tot gedelegeerd bestuurder, voor een periode ingaand op 5 mei 2012 en eindigend' onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, van de BVBA "HAEGHEMEERSCH", voornoemd.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap, overeenkomstig artikel 16 van de statuten, in en buiten rechte vertegenwoordigd zijn door de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, dan wel door de voorzitter van de raad van bestuur, afzonderlijk optredend.

Dagelijks bestuur

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid, afzonderlijk optredend, beschikken over de

maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur.

De gedelegeerd bestuurder kan namelijk, afzonderlijk optredend, alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle welkdanige verrichtingen doen en: goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring; ondertekenen. De gedelegeerd bestuurder kan, afzonderlijk optredend, in deze hoedanigheid de vennootschap" vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

3. De herbenoeming tot voorzitter van de raad van bestuur, voor een periode ingaand op 5 mei 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, van de BVBA "HAEGHEMEERSCH", voornoemd.

4. het mandaat als bestuurder van de BVBA "HAEGHEMEERSCH", voornoemd en mevrouw Els: VERMEERSCH, voornoemd, zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

De gedelegeerd bestuurder,

Voor de BVBA "HAEGHEMEERSCH",

Wim VERHAEGHE,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lurk B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Srtaats6Yà-d 27'IOb72O12

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 04.06.2012 12158-0145-014
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 30.08.2011 11498-0223-014
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09739-0351-013
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 21.08.2008 08594-0223-014
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.08.2007, NGL 31.08.2007 07710-0036-012
28/08/2006 : KO118813
18/07/2006 : KO118813
06/12/2005 : KO118813
14/09/2005 : KO118813
23/05/2005 : KO118813
19/05/2005 : KO118813
19/05/2005 : KO118813
07/02/2005 : KO118813
28/05/2004 : KO118813
18/12/2003 : KO118813
26/05/2003 : KO118813
30/05/2002 : KO118813
03/06/2000 : KO118813
01/01/1997 : KO118813
03/09/1996 : KO118813
06/04/1996 : KO118813
01/01/1995 : KO118813
01/01/1993 : KO118813

Coordonnées
REMATIMMO

Adresse
WILGENLAAN 44 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande