REMAXX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REMAXX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.272.182

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 20.06.2013 13206-0218-026
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 07.06.2012 12159-0099-025
27/02/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0831.272.182

Benaming

(voluit) : REMAXX

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8830 HOOGLEDE, BRUGGESTEENWEG 151/B

Onderwerp akte ZETELVERPLAATSING

Uit het besluit van de zaakvoerder de dato 27 januari 2015 blijkt, ingevolge de administratieve beslissing van de gemeente Hooglede, de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 8830 Hooglede, Bruggesteenweg 151!6 naar 8830 Hooglede, Bruggesteenweg 283 en dit met ingang van 1 januari 2015.

Joost Huys

zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

MONITEUR BELGE

1 9 -02- 2015

ELGISCH STAATSBLAC

NEERGELEGD

10 FEB 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent. afd. KORTRIJK

Grl

uII

11



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2011
ÿþlei 1_11111 1.1j11.11,1111111

I 11

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

VI

Ondernemingsnr : 0831.272.182

Benaming : RemaxX

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bruggesteenweg 151B

8830 Hooglede (Gits)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op negenentwintig , december tweeduizend en tien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REMAXX", waarvan de zetel gevestigd is te 8830 Hoog lede (Gits), Bruggesteenweg 151 B, B.T.W.- nummer BE-0831.272.182, RPR Kortrijk, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslap bedrilfsrevisor:

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen en Partners, bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 8200 Brugge, L. Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hiema vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"8. CONCLUSIES

Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen uitvoerden ter

gelegenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke -inbreng- omvat; bij de besloten -

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid REMAXX, Bruggesteenweg 151B, 8830 HOOGLEDE laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 63.612 aandelen.

5. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en leidt tot inbrengwaarden die, op een afrondingsverschil na, minstens overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. Deze inbrengwaarde komt, op een afrondingsverschil na, overeen met de intrinsieke waarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen. De inbrenger lijdt als gevolg van zijn inbreng, op een afrondingsverschil na, noch winst, noch : verlies.

6. VVij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 23 december 2010,

(getekend)

BVBA CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS, bedrijfsrevisoren

PETER VANDEWALLE, zaakvoerder."

Verslag zaakvoerder

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Kapitaalverhoging

De vergadering heeft vervolgens beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zes miljoen

driehonderd eenenzestigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro twee cent (6.361.282,02) om het kapitaal

te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op zes miljoen driehonderd

negenenzeventigduizend achthonderd tweeëntachtig euro twee cent (E 6.379.882,02) door inbreng in natura, ;

mits creatie en uitgifte van drieënzestigduizend zeshonderd en twaalf (63.612) aandelen zonder aanduiding

Op de laatste blz. van Luim B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam er, handtekening

. r

~

mod 2.1

" VOOf-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zes miljoen driehonderd eenenzestigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro twee cent (6.361.282,02).

Beschriivina van de ingebrachte aandelen

De Heer Joost Huys, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Kooidam 7, heeft verklaard de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten :

Honderd drieëntwintig (123) volgestorte aandelen op naam van de naamloze vennootschap "DEX" met zetel te 8830 Hooglede (Gits), Bruggesteenweg 1511B, B.T.W.-nummer BE-0466.985.120, RPR Kortrijk.

Verklaring van de verschijners

De inbrenger heeft verklaard rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en heeft bevestigd deze aandelen ; vrij te kunnen overdragen. De verschijner heeft verklaard dat de statuten van de vennootschap waarvan de aandelen worden ingebracht, onderhavige overdracht van aandelen niet belemmeren en dat hij niet gebonden is door enige aandeelhoudersovereenkomst.

Verder hebben de verschijners verklaard de volgende engagementen op zich te nemen gedurende een periode van drie (3) jaar vanaf de huidige inbreng:

- Geen kapitaalvermindering door te voeren in de inbrenggenietende vennootschap.

- Geen kapitaalvermindering door te voeren in de vennootschappen waarvan de aandelen worden ingebracht, tenzij de middelen worden gebruikt voor nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondernemingen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen;

- De dividenden vanuit de vennootschappen waarvan de aandelen worden ingebracht zullen niet wijzigen ten opzichte van vroeger. Er mogen toch hogere dividenden worden uitgekeerd indien deze worden gebruikt voor nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondernemingen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen. De hogere dividenden mogen ook gebruikt worden voor de betaling van aandeelhouders die wensen uit te treden, voor zover de dividenduitkeringen worden gebruikt voor de terugbetaling van een lening of de aflossing van een rekening-courant die werd aangegaan voor de uitkoop van sommige aandeelhouders. De terugbetaling van de lening of de aflossing van de rekening-courant moet echter wel over een voldoende lange periode worden gespreid (minimum 5 à 7 jaar).

- De door vennootschappen waarvan de aandelen worden ingebracht betaalde managementfees, bezoldigingen,... zullen overeenstemmen met de vroegere fees en bezoldigingen. Deze fees en bezoldigingen mogen hoger zijn indien blijkt dat er daadwerkelijk prestaties tegenover staan die vroeger door vennootschappen waarvan de aandelen werden ingebracht werden verricht en nu door de inbrenggenietende worden uitgevoerd.

Algemene voorwaarden van de inbreng(en) in natura

Voormelde inbreng(en) geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap krijgt de volle eigendom, van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar evenals op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de

vennootschap. -

31 De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag. 4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt aile belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 90, 94 en 171, 4° van het W.I.S. 92, ten laste gelegd van de inbrengers te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De aandelen ingebracht door de Heer Joost Huys vertegenwoordigen een globale waarde van zes miljoen driehonderd eenenzestigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro twee cent (¬ 6.361.282,02).

Als vergoeding van deze inbreng werden er aan de Heer Joost Huys, voornoemd, drieënzestigduizend zeshonderd en twaalf (63.612) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

Deze drieënzestigduizend zeshonderd en twaalf (63.612) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. TWEEDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zes miljoen driehonderd negenenzeventigduizend achthonderd tweeëntachtig euro twee cent (¬ 6.379.882,02) bedraagt, vertegenwoordigd door drieënzestigduizend zevenhonderd achtennegentig (63.798) aandelen.

De huidige tekst van de eerste alinea van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst : 'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen driehonderd negenenzeventigduizend achthonderd tweeëntachtig euro twee cent (¬ 6.379.882,02) en is verdeeld in drieënzestigduizend zevenhonderd achtennegentig (63.798) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in '. het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT :

De vergadering heeft opdracht en volmacht gegeven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. Bijzondere volmacht werd verleend aan de hierna genoemde personen, die elk afzonderlijk kunnen optreden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 21

en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag zaakvoerder dd. 29 december 2010

" verslag bedrijfsrevisor dd. 23 december 2010

Dirk Hendrickx, Notaris

" Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
REMAXX

Adresse
BRUGGESTEENWEG 151, BUS B 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande