RENO DAK

Divers


Dénomination : RENO DAK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 430.206.480

Publication

03/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

file van

NEERaEl FCn

SELC. _ Griffie Rechtbank Koophandel

2014 ,\ATSBL 22 SEP Z014

Gent A ing Brugge

d. griffier

e

na neerlegging ter gri

MONITEUR

2 6 -09- GISCH ST

BEL

*19180633*

Ondernemingsnr : 0430206480

Benaming

(voluit) : RENO DAK

(verkort)

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DEINSESTEENWEG 246 D, 8700 TIELT (AARSELE).

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - KWIJTING BESTUURDER - VASTSTELLING MACHTEN VEREFFENAAR.

Het jaar TWEE DUIZEND VEERTIEN, op 8 SEPTEMBER, is bijeengekomen: de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "RENO DAK" met zetel te 8700 Telt, Deinsesteenweg 246 D, Opgericht onder de rechtsvorm coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid en benaming bij onderhandse akte dd. 02.01.1987, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 03.02.1987 onder het nummer 870203.; Hebbende als ondernemingsnummer 0430.206.480, ingeschreven in de handelsrechtbank te Kortrijk.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Is aanwezig of vertegenwoordigd de vennoten, die ons uitdrukkelijk hebben verklaard, volgens het register van aandelen het nagemeld aantal aandelen te bezitten: Heer VANDEPLASSCHE Willy, geboren te Kortrijk op 31.07.1946, (nationaal nummer 46.07.31-301.75 en identiteitskaartnummer 591-7723034-93, geldig tot 09.04.2018), uit de echt gescheiden, wonende te 8700 Tielt, Meikestraat 13, eigenaar van 10 AANDELEN.

BUREAU.

De vergadering wordt geopend om 10.00 uur onder voorzitterschap van de enige bestuurder, namelijk voornoemde heer VANDEPLASSCHE Willy.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de aanwezige aandeelhouders vast te stellen dat:

A.- De huidige vergadering als agenda heeft:

1) Bespreking en goedkeuring van ; het verslag van de bestuurder inzake het voorstel tot ontbinding, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31.08.2014.

2) Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "RENO DAK",

3) Benoeming van één vereffenaar.

4) Vaststelling van de machten van de vereffenaar.

5) Ontslag en kwijting aan de bestuurder.

B. Dat zij de enige aandeelhouders zijn en dat zij volgens de statuten en de wettelijke voorschriften

rechtsgeldig over elk punt van de agenda zullen kunnen besluiten.

C.- Dat de enige bestuurder, namelijk heer VANDEPLASSCHE Willy hier aanwezig is.

R.- Dat de voormelde aandeelhouders erkennen tijdig een afschrift te hebben ontvangen van :

a) het voormeld verslag van de bestuurder en de staat van activa en passiva,

b) het ontwerp tot ontbinding van de vennootschap.

E; Ondergetekende aandeelhouders bevestigen, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van

de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen gehouden is.

De aandeelhouders verduidelijken dat aan de formaliteiten van het wetboek vennootschappen voldaan is

gezien hij zelf, heer VANDEPLASSCHE Willy, alhier in zijn hoedanigheid als bestuurder aanwezig is.

F.-De heer VANDEPLASSCHE Willy verklaart dat:

- hij niet failliet verklaard werd;

- hij geen collectieve schuldenregeling aangevraagd heeft of toegekend werd;

- hij geen zaakvoerder was van een vennootschap die te laat enige balans ingediend heeft;

- dat hij geen gerechtelijke veroordeling opgelopen heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Voor-

iehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het moet

worden overgelegd dat de formaliteiten van de bijeenroeping vervuld werden. Nadat deze uiteenzetting onderzocht en als juist erkend werd door de vergadering, stelt deze vast dat zij geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de punten van de agenda te beraadslagen en te beslissen.

De vergadering vat de agenda aan;

VERSLAGEN.

De heer VANDEPLASSCHE Willy geeft lezing van het verslag van de bestuurder over de staat der activa en passiva bestanddelen van de vennootschap op 31.08.2014 (dat in bijlage steekt bij nagemeld verslag).

EERSTE BESLUIT. De aandeelhouders besluiten het verslag van de bestuurder goed te keuren. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

TWEEDE BESLUIT, De aandeelhouders besluiten de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal dus enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT. De aandeelhouders besluiten aan te stellen als vereffenaar heer VANDEPLASSCHE Willy voornoemd, die verklaart te aanvaarden, onder voorbehoud van zijn bevestiging door de rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Brugge. Zijn opdracht zal niet vergoed worden. De vergadering besluit daarop voomoemde heer VANDEPLASSCHE Willy aan te wijzen ais lasthebber ad hoc die hij belast met de indiening van het verzoekschrift tot gerechtelijke bevestiging van zijn mandaat als vereffenaar zoals voorzien in het " wetboek van vennootschappen. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

VIERDE BESLUIT. De aandeelhouders besluiten aan de vereffenaar, onder de schorsende voorwaarde van de homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel, al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien in het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen verrichten zonder beroep te doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waar hij is vereist. Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken. Hij mag de heer Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (Juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen. Zijn mandaat is onbezoldigd. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT. De vergadering verleent kwijting aan de bestuurder betreffende de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten zijner laste te zijn. De aandeelhouders verklaren dat de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn door hun toedoen zullen bewaard worden te 8700 Tielt, Deinsesteenweg 246 D waar ook alle correspondentie, zowel over activa als passiva, zal dienen te gebeuren. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de vereffenaar voor de uitvoering van de genomen besluiten. Dit besluit wordt genomen met eenparigheld van stemmen.

DIVERSE BEPALINGEN, 1.) Alle partijen verklaren de nodige bekwaamheid te hebben om deze

handeling te stellen, niet te zijn geviseerd door een beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift te hebben ingediend met het oog op een collectieve schuldenregeling. Op uitdrukkelijke vraag van de aandeelhouders bevestigen alle partijen in deze dat geen van hen zich in staat van faillissement bevindt noch zaakvoerder of zaakvoerder was in een failliete vennootschap. 2.) De heer VANDEPLASSCHE Willy bevestigt bij deze dat hij naar behoren is ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft gegeven. Hij verklaart dus de overeenkomst, voorwerp van deze akte, en de eraan verbonden rechten en verplichtingen, voor evenwichtig te houden en uitdrukkelijk te aanvaarden zowel voor zichzelf ais voor hun rechtsopvolgers. 3.) Alle aandeelhouders erkennen elk een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben voorafgaandelijk aan deze. 4.) De akte werd integraal voorgelezen evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp van akte. 5,) De gehele akte werd door heer VANDEPLASSCHE Willy toegelicht. 6.) Het rijksregïsternummer werd vermeld met het uitdrukkelijk akkoord van de aandeelhouders.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de zitting geheven.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt op datum en plaats als bovengemeld.

Na gedane voorlezing hebben alle aandeelhouders getekend.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VANDEPLASSCHE Willy, bestuurder, aandeelhouder.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de bestuurder, aan de buitengewone algemene vergadering, met staat van activa en passiva

per 31.08.2014.

- afschrift akte ontbinding.

- homologatiebeslissing van de aanstelling van de vereffenaar









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GREFFIE de,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Briefe)

30 te lGri e%r

111111111111111111 I

*12103568*

Vc u

behc

aan

Bote

Staat





Ondernemingsnr : 0430206480

Benaming

(voluit) : RENO DAK

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DEINSESTEENWEG 248, 8700 TIELT (AARSELE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de bijzondere algemene vergadering dd. 01.06.2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, Deinsesteenweg 248, 8700 Tielt (Aarsele), blijkt hetgeen volgt:

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst van Deinsesteenweg 248, 8700 Tielt (Aarsele), naar Deinsesteenweg 246 D, 8700 Tielt (Aarsele), Dit vanaf 01 juni 2012 en dit wordt aanvaard.

Vandeplassche Willy

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

17/06/2005 : KO111760
26/10/2001 : KO111760
31/10/2000 : KO111760
01/01/1993 : KO111760
07/10/1989 : KO111760
01/01/1988 : KO111760
03/02/1987 : KO111760

Coordonnées
RENO DAK

Adresse
MEIKESTRAAT.13 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande