RENO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RENO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.334.187

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2014, NGL 27.06.2014 14248-0419-013
19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 15.09.2014 14586-0405-013
05/06/2012
ÿþ~"

Ondernemingsnr : 0837.334.187

Benaming

(voluit) : RENO INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeeweg 42 - 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen van de maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 01 mei 2012 blijkt volgende: de maatschappelijke zetel wordt per 1 mei 2012 verplaatst van de Zeeweg 42 te 8820 Torhout naar de Koestraat 72 te 8800 Roeselare.

Herbert Herreman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wand 'MI

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iveaergetegd ter gri#tce win ~

rechtban -, " ~ ~ `~ ` -

Bru.s " 1{ ~~Bi~~ ~ ~ *. #

op - - -

*iaioozsa

Voc behoc aan Belgi Staats

Annexes dü 1Vlónïteur belge

Bijlagen-bij-hetItelgisrhStaiatshtad = O5106/Z012

30/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304044*

Neergelegd

28-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RENO INVEST

0837334187

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op

28 juni 2011, ter registratie aangeboden, dat:

De Heer HERREMAN, Herbert Arthur Frits, geboren te Izegem, op 20

augustus 1971, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke) Koestraat 72.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht

onder de benaming  RENO INVEST .

Zetel : te 8820 Torhout, Zeeweg 42.

Doel : De vennootschap heeft als doel:

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen ruilen, bouwen en verbouwen , onderhouden van onroerende goederen,ter beschikkingsstelling, verwerven en verkopen van vruchtgebruik en alle andere zakelijke rechten. Het verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het beheer van roerende en onroerende goederen die haar eigendom zijn of haar toevertrouwd worden dienstig voor de uitbating van restaurants, drank- en eetgelegenheden, verbruiksalons, cafés en dergelijke meer.

Het aanwerven of huren, alsook het verhuren en ter beschikking stellen van alle uitrustingen of inrichtingen die nodig zijn of noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van hierboven vermelde activiteiten.

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes via verschillende media, het ontwerpen van huisstijlen, logo's, websites, interieurs, het ontwerpen en plaatsen van binnen- en buitenreclameborden panelen en displays, alsook het ontwerpen en aankopen en verkopen van publicitaire artikelen.

Het adviseren, selecteren en plaatsen van het personeel in het kader van hun economische activiteiten.

Het adviseren, uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verlenen van assistentie met betrekking tot de uitgevoerde activiteiten zijnde : marketing, promotie, ontwikkeling, ontwerp, management en productie, vertegenwoordiging zowel voor eigen rekening als voor derden.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeeweg 42 8820 Torhout

Onderwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het oprichten van algemene - en secretariaatsdiensten die nodig of noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van hierboven vermelde activiteiten.

Het verstrekken van managementadviezen in de meest ruime zijn, zoals daar zijn het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële en administratieve aard.

Het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

Het deelnemen in andere ondernemingen, alsook het verstrekken van leningen en financieringen aan andere ondernemingen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties.

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Voor daden niet behorende tot het dagelijks bestuur, het afsluiten van om het even welke lening, de aan- en verkoop van om het even welk onroerend goed, het vastleggen van het even welke waarborg, de aankoop van investeringen boven de twee duizend euro (¬ 2.000,00), het aanwerven van personeel, het afsluiten van huur- en verhuurcontracten, is de handtekening vereist van alle zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Indien er één zaakvoerder is, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de enige zaakvoerder, alléén optredend.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Evenwel voor handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde niet tweeduizend euro (2.000,00 EUR) overtreft, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni, om elf uur .

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Onderschrijving :

Het kapitaal is in speciën onderschreven en afbetaald door de Heer Herbert Herreman voornoemd, ten belope van honderd zesentachtig aandelen tegen de prijs van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten belope van honderd procent

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00 )

Overgangsbepalingen :

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van de akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de tweede vrijdag van de maand juni 2013.

3. De Heer Herbert Herreman, voornoemd, werd benoemd tot gewone zaakvoerder van de vennootschap. Zijn mandaat is van onbepalde duur en onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de jaarvergadering

4. De oprichter geeft bij deze volmacht aan bvba Fiduciaire Godderis te 8840 Staden, Sint Jansstraat 85 evenals aan haar/zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-identificatie en voor aanvraag van ene BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.10.2015, NGL 27.10.2015 15659-0543-014

Coordonnées
RENO INVEST

Adresse
KOESTRAAT 72 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande