RENOVÉ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RENOVÉ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.680.544

Publication

06/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-02-2015

Griffie

*15302370*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597680544

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

RENOVÉ

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 2 februari 2015, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "RENOVÉ"

1.VENNOOT : Mevrouw STORMS Nathalie Odette Freddy, geboren te Brugge op 25 juni 1974, rijksregisternummer 74.06.25-092.75, ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Vaartdijk-Noord 7

2.NAAM en VORM :"RENOVÉ", BVBA;

3.ZETEL: 8490 Jabbeke (Varsenare), Vaartdijk-Noord 7

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- oppervlaktereiniging;

- zandstralen van meubilair;

- zandstralen van interieur;

- zandstralen van gevels;

- algemene renovatiewerken;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- prestaties te verrichten in België en het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van algemene bouwwerkzaamheden, zowel voor woningbouw, handel, landbouw en/of industriële bouw, zodanig dat een volledig afgewerkt gebouw kan afgeleverd worden; het verrichten van wegeniswerken met inbegrip van grond en rioleringswerken tot volledige afwerking van de weg, met alle toebehoren zoals voetpaden, groenaanleg, nutsvoorzieningen en dergelijke; het leggen van tegelvloeren en mozaïek, het plaatsen van alle andere wand en vloerbekleding met uitzondering van hout;

het verrichten van slopingswerken, voegwerken en dakwerken zoals het dekken van het dak en het isoleren ervan tegen vochtigheid, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, het vegen van schoorstenen, het plaatsen van chapes, het bouwen van stellingen, alsmede het reinigen en invoegen van gevels, het verrichten van alle slopingswerken (ruwbouw en onder dak

Onderwerp akte :

Vaartdijk-Noord 7 8490 Jabbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

zetten), in het algemeen alle handelingen die te maken hebben met bouwen en slopen;

- plaatsing en onderhoud, herstelling, in- en uitvoer van alle electriciteitswerken, sanitair, centrale verwarming, air-conditioning, zink- en loodwerken en koeltechnieken.

de klein en groothandel in bouwmaterialen en alle aanverwante producten in de bouwsector, Deze opsommingen zijn verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten, alle ondernemingen tot stand brengen, enzovoort, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng, fusie, overdracht, inschrijving, participatie, financieel akkoord, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten ondernemingen die al dan niet de rechtsvorm van een handelsvennootschap hebben.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.650,00, volledig volstort bij de oprichting en verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door mevrouw STORMS Nathalie, van ¬ 18.650,00, volledig volstort, vergoed door 100 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 100.

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij geen college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elk van hen de meest uitgebreide macht om afzonderlijk te handelen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

de algemene vergadering.

9.JAARVERGADERING: ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar 2017 om 10.00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel tot en met 31 december 2016.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw STORMS Nathalie, die verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan Accountantskantoor De Souter Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te 8750 Wingene, Oude Bruggestraat 99 A, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor: het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 2 februari 2015, eensluidend uittreksel

Coordonnées
RENOVÉ

Adresse
VAARTDIJK-NOORD 7 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande