RENTEC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RENTEC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.976.371

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.08.2014, NGL 30.09.2014 14619-0512-040
07/08/2013
ÿþ M,d WON 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUq BELGE

3 1 -07 2013

ELGISCH STAATSB

Onderneniingsnr : 0427.976.371

Benaming

(voluit) : RENTEC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8560 WEVELGEM, GROENESTRAAT 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 27 juni 2013 door Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, ter registratie aangeboden,dat de buitengewone algemene vergadering van navolgende vennootschap naamloze vennootschap "RENTEC", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Groenestraat 57, BTW BE-0427.976.371, ondernemingsnummer 0427.976.371, RPR Kortrijk, het volgende heeft besloten tot hetgeen hierna volgend:

1. kennisname van verslag van de raad van bestuur de dato 10 juni 2013 nopens de wijziging van het doel in overeenstemming met artikel 559 van het wetboek van vennootschappen met een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en dertien, waarin deze omstandig de door haar voorgestelde wijziging en uitbreiding van het doel verantwoordt.

2. Wijziging van het doel met aanpassing van artikel 3 zoals hierna vermeld:

3. Kennisname en bespreking van het fusievoorstel, opgesteld in gezamenlijk overleg door de bestuursorganen van de beide bij de fusieverrichting betrokken zijnde vennootschappen op twaalf april tweeduizend en dertien, en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge door de over te nemen vennootschap op zestien april tweeduizend en dertien, zoals bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van dertig april tweeduizend en dertien onder nummer 13067507, en de rechtbank van' koophandel te Kortrijk door de overnemende vennootschap, op zestien april tweeduizend en dertien, zoals: bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig april tweeduizend en dertien onder, nummer 13065953; waarvan de aandeelhouders de mogelijkheid hebben het fusievoorstel kosteloos tel verkrijgen op de zetel van de vennootschap en ook overgemaakt aan de aandeelhouders die erom hebben: verzocht.

4.Kennisname van het fusiebesluit waarbij de naamloze vennootschap "SAT&M", bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "RENTEC", voornoemd, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het fusievoorstel, en goedkeuring van de hiermee gepaard gaande verrichtingen, met name:

-Ontbinding zonder vereffening van de over te nemen naamloze vennootschap "SAT&M", met het oog op de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting;

-Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de over te nemen naamloze vennootschap "SAT&M" op de overnemende naamloze vennootschap "RENTEC".

Boekhoudkundige verwerking.

5. Vaststelling van de beëindiging van de bestuursmandaten in de overgenomen vennootschap en kwijting aan de bestuurders van de overgenomen naamloze vennootschap "SAT&M".

6. Aanpassing van de statuten aan de hiervoor vermelde te nemen besluiten, alsook integrale update en vervanging van de statuten met behoud van de eigenheden van de huidige statuten, naar aanleiding van de gewijzigde wetgeving.

De vergadering besluit volgende statuten aan te nemen waarvan enkel de relevante artikelen worden aangehaald:

Op de laatste b!z van uik B vermeldt n . Recto . Naam en hoedanigheid vaan de'n'enomanierer.de noarrs, v%ur de persoço1r" (erl

oevoegd de rerrtt8persoor ten aanzien van Derden la verttgenv'oordrgerv

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

II111VWIVVNWIBN~IMI~VIMVï

*13123915

~

ber

02

Be

Ste.

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Statuten Hoofdstuk I

Artikel 3 -- Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Ontwerp en constructie, engineering, aan- en verkoop, fabricatie, montage, in- en uitvoer van industriële

machines, onderdelen, apparaten en complete installaties voor revalorisatie, verwerking, veredeling en

verhandeling van alle grondstoffen en afvalproducten. Hieronder wordt onder meer begrepen, doch niet beperkt

tot:

industriële verkleiners voor afvalrecycling met hydraulische aandrijving en PLC-sturing;

Machines en installaties voor het verwerken en valoriseren van slachtnevenproducten en

voedseloverschotten;

Gestandaardiseerde installaties en losse machines voor de extractie van rode palmolie;

Industriële autoclaven en drukvaten.

2. De terbeschikkingstelling of de verhuring van bovenvermelde machines.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

4. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

5. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, prototypes en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

7. Het uitwerken van organisatieprojecten, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies.

8. De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en alle dienstverlening in dit verband, zowel voor eigen rekening, voor rekening en in naam van derden, als in deelneming met derden.

li. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties,

obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onreohtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap za! zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, Inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

' ' T De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 9 Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving In het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel zes zal in geval van vruchtgebruik, bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijke gevolmachtigde, wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, alle rechten, inbegrepen het stemrecht, worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Alle rechten en verplichtingen aan het effect verbonden, volgen dit in welke handen het ook overgaat. Het bezit van een effect brengt de aanneming mee van de statuten, van de beslissingen der algemene vergadering en van de raad van bestuur.

Artikel 17  Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door één gedelegeerd bestuurder samen optredend met één bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Hoofdstuk VI

Ontbinding en vereffening

Artikel 40  Ontbinding en vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging / homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient I dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder van de vennootschap.

In afwijking van voorgaande alinea's kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Artikel 42  Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 ' betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

7. (Her)benoeming bestuurders in de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering beslist het mandaat van de hierna genoemde bestuurders te vernieuwen, welke

tevens wordt aanvaard door de aangeduide bestuurders (of hun geldige vertegenwoordigers) en vaste

vertegenwoordigers:

1)de naamloze vennootschap VALTECH HOLDING & MANAGEMENT,

De heer Peter VANDEPUTTE voornoemd blijft de vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap

VALTECH HOLDING & MANAGEMENT voor de uitoefening van dit mandaat.

2)de naamloze vennootschap VERLIEMO,

De heer Tom VERSCHUERE, blijft de vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap

VERLIEMO, voor de uitoefening van dit mandaat.

3) de heer Peter VANDEPUTTE,

4) de heer Frank VANDEPUTTE,

Hun mandaat wordt met ingang van heden vernieuwd voor een periode die onmiddellijk na de gewone

algemene vergadering van tweeduizend achttien verstrijkt.

Onmiddellijk hieropvolgend komt de raad van bestuur bijeen en beslist om met ingang van heden als

gedelegeerd-bestuurder te (her)benoemen:

1)de naamloze vennootschap VALTECH HOLDING & MANAGEMENT,

De heer Peter VANDEPUTTE blijft de vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap VALTECH

HOLDING & MANAGEMENT voor de uitoefening van dit mandaat

2)de naamloze vennootschap VERLIEMO,

De heer Tom VERSCHUERE, blijft de vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap VERLIEMO

door de uitoefening van dit mandaat.

De raad van bestuur beslist eveneens om met ingang van heden ais voorzitter van de raad van bestuur te

herbenoemen:

de naamloze vennootschap VALTECH HOLDING & MANAGEMENT, .

De heer Peter VANDEPUTTE blijft de vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap VALTECH

HOLDING & MANAGEMENT.

8. Machtiging aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten, aan de notaris tot neerlegging en coördinatie van de statuten van de overnemende vennootschap.

Voor eensluidend ontledend uittreksel;

(get.) Luc de Müelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte oprichting d.d. 27 juni 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-befiotiden, aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste b van ui1~B ver}retder5 Recto hleant ^n loecianighe4 van de 3nrirurneiterende notaris hotr.kl vy,¢ de p, so nm en) t7ev0e0 de recht4ersaort ten aanzien van derden te vertegenwcoiriigera

Verso Naam en haridtei,enin~

26/04/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod WoW 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak:eN E E R G E LEG D

16. 04, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

I~~i~wu~Nm~~uu

13 65953

Bijlagen bij liet BeIgisc SIáát"sTiT d- 2b1U472DI3 Annexes dü Mômfeur beige

Ondememingsnr : 0427.976.371

Benaming

(voluit) : RENTEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Groenestraat 57 - 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 12 april 2013 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De naamloze vennootschap RENTEC, met zetel te 8560 Wevelgem, Groenestraat 57, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0427.976.371 (overnemende vennootschap);

2. De naamloze vennootschap SAT&M, met zetel te 8740 Pittem, Nijverheidstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0827.873.818 (over te nemen vennootschap).

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de over te nemen vennootschap op boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel,

Getekend:

- De heer Tom Verschuere, vaste vertegenwoodiger van VERLIEMO NV, gedelegeerd-bestuurder; - De heer Peter Vandeputte, bestuurder;

Tegelijk hiermee neeergelegd: Het fusievoorstel de dato 12 april 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.08.2012, NGL 28.08.2012 12454-0192-039
21/09/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIl II ll II lII I II t II I III

*11142748*

Ondernemingsnr : 0427.976.371

Benaming

(voluit) RENTEC

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groenestraat 57, 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : ontslag - benoeming

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, op 28 juni 2010 dat navolgende besluiten zijn genomen met éénparigheid van stemmen

Eerste besluit

De vergadering aanvaardt het ontslag van de NV Valtech met maatschappelijke zetel te 8930 Menen,

Krommebeekstraat 14, ondernemingsnummer  RPR Kortrijk  0466.148.445 als bestuurder vanaf heden.

Er wordt algehele kwijting verleend voor het uitoefenen van dit mandaat bij de eerstvolgende algemene

vergadering.

Tweede besluit

De vergadering bevestigt de benoeming van de NV Valtech Holding & Management, met zetel te 8930. Menen, Krommebeekstraat 14, ondernemingsnummer  RPR Kortrijk  824.638.768, als bestuurder voor een periode van zes jaar ingaand op heden.

De NV Valtech Holding & Management, voornoemd, verklaart door middel van haar gedelegeerd bestuurder, de NV Venco, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Groenestraat 57, alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Peter Vandeputte, hier aanwezig, dit mandaat te aanvaarden. Voornoemde heer Peter Vandeputte verklaart tevens dat hijzelf zal optreden als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de NV Valtech Holding & Management in de NV Rentec, conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen,

Voor zoveel als nodig, worden de handelingen die sinds 1 april 2010 werden gesteld door de NV Valtech. Holding & Management, voornoemd, in het kader van de uitoefening van haar mandaat als bestuurder, uitdrukkelijk bekrachtigd.

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering, is de Raad van Bestuur bijeengekomen en heeft de vergadering volgende besluiten genomen

Eerste besluit

De raad van bestuur aanvaardt vanaf heden het ontslag van de NV Valtech, met maatschappelijke zetel te 8930 Menen, Krommebeekstraat 14, ondernemingsnummer  RPR Kortrijk  0466.148.445, als voorzitter van de raad van bestuur

Tweede besluit

De raad van bestuur besluit vervolgens te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur de NV Valtech Holding & Management, met zetel te 8930 Menen, Krommebeekstraat 14, ondernemingsnummer RPR Kortrijk  824.638.768, voor een periode van zes jaar ingaand op heden.

De NV Valtech Holding & Management, voornoemd, verklaart bij monde van haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Vandeputte, voornoemd, het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Voor zoveel als nodig, worden de handelingen die sinds 1 april 2010 werden gesteld door de NV Valtech Holding & Management, voornoemd, in het kader van de uitoefening van haar mandaat als voorzitter van de raad van bestuur, uitdrukkelijk bekrachtigd.

Peter Vandeputte,

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE

DIRECTION





-~;- GELEGD





3,-09- 2011 25. i'j)E



BELGISCH STAATSBLAD BESTUUR

":CriffieK=PHANDEL K01-nad



15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 12.08.2011, NGL 12.09.2011 11539-0562-040
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 13.08.2010, NGL 13.09.2010 10539-0497-032
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 30.09.2009, NGL 27.10.2009 09824-0280-019
21/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 08.08.2008, NGL 16.10.2008 08784-0134-018
13/12/2007 : BG062121
06/12/2007 : BG062121
02/10/2007 : BG062121
02/10/2006 : BG062121
12/09/2005 : BG062121
17/09/2004 : BG062121
02/02/2004 : BG062121
02/02/2004 : BG062121
30/07/2003 : BG062121
26/02/2003 : BG062121
17/12/2002 : BG062121
03/10/2002 : BG062121
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.08.2015, NGL 14.09.2015 15586-0270-035
08/02/2000 : BG062121
02/04/1999 : BG062121
29/12/1998 : BG62121
14/02/1997 : BG62121
01/01/1997 : BG62121
01/01/1997 : BG62121
28/06/1989 : BG62121
01/01/1988 : BG62121
02/07/1986 : BG62121

Coordonnées
RENTEC

Adresse
GROENESTRAAT 57 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande